Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
 • Ma09:00 - 18:00
 • Di09:00 - 18:00
 • Wo09:00 - 18:00
 • Do09:00 - 18:00
 • Vr09:00 - 18:00
 • Za09:00 - 17:00
 • Zo11:00 - 17:00
GroenRijk 't Haantje

GroenRijk 't Haantje
(84) recensies

Logo GroenRijk 't Haantje
 • Rolstoel vriendelijk
 • Grote parkeerplaats
 • Accepteert Nationale Tuinbon
 • Accepteert VVV bon
 • TuincafĂ©
 • Restaurant
 • Speeltuin (binnen)
 • Speeltuin (buiten)
 • Accepteert creditcard

Recensies GroenRijk 't Haantje

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Cathy 03-12-2019

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Ik was net geweest leuke kerstdingen hebben ze .voelde me eng want me suiker was laag dus moes wat eten dus ik een broodje kaas gehaald 10 min moeten wachten voor ik hem kreeg koste 3.99 Dus best veel geld voor een wit puntje met twee halve plakken kaas zag ik toen ik buiten was nog niet eens boter erop en dan 2 halve plakjes kaas echt niet normaal dit .dus daar haal ik nooit meer wat te eten, als ik jullie was had ik een andere cateringbedrijf gaan zoeken
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wassenburg 23-11-2019

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Op de Facebook reclame zag een fonduepan ben al 2 dagen op jullie website aan het zoeken ik wilde hem aan iemand laten zien voormannen verjaardag zo slecht
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Bert Bosker 06-11-2019

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Het was weliswaar druk in jullie lunchroom afgelopen zaterdag, maar toch hadden we veel meer verwacht van het broodje van de maand (Italiaanse bol met ham en honing-mosterdsaus). We kregen een half afgebakken Italiaanse bol zonder boter waarop een heel kleine hoeveelheid saus was gedaan (de saus was inmiddels helemaal in het brood getrokken). Vervolgens een plak koude ham erop en wat rucola. En klaar is Kees. Wij verwachten wat meer aandacht. Op Facebook waren plaatjes van het broodje van de maand te zien en die zagen er honderdmaal beter uit dan wat wij kregen!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Mathijs van der kooij 21-06-2019

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Ik heb anderhalve week geleden graszoden besteld bij groenrijk het haantje maar kreeg geen reactie op mail en telefoon.ben die week nog naar groenrijk geweest mo te vragen of alles wel goed ging en alles was goed en ik zou gebeld worden als ze er waren. Vrijdag in de groenrijk grijs ik te horen dat geen graszoden waren. En daar om vind ik de service tegen vallen en dat ze niet de moete nemen om de fouten recht te zetten en de klant tevreden te houden.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Nelly van Osch-Janssen 16-06-2019

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Ik ben erg tevreden over zowel de producten alsook de service en de uitvoering bij het opknappen van mijn balkon. De hoveniers hebben hard gewerkt en hadden ook nog eens (op de tweede dag) te maken met een defecte lift, zodat ze alle zware dingen zeven trappen op moesten sjouwen, wat ze blijmoedig deden. Ze hebben alle gemorste aarde netjes opgeveegd en desgevraagd informatie gegeven over de verzorging van de planten. Ik kan en zal Groenrijk 't Haantje warm aanbevelen bij iedereen die op dit gebied service wenst. Elke dag weer geniet ik van de aanblik van alle moois dat staat te bloeien in de houten bakken. Het is een goede investering geweest!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van GroenRijk 't Haantje?

Meer over GroenRijk 't Haantje

GroenRijk 't Haantje is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Rijswijk, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. GroenRijk 't Haantje is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Zuid Holland. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Rijswijk? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van GroenRijk 't Haantje draaien: 015-2126359. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. GroenRijk 't Haantje is gemiddeld met een 4.2 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!