Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Beoordeling

Tuincentrum GroenRijk 't Haantje in Rijswijk is een mooi en gezellig tuincentrum en het brede assortiment van dit tuincentrum in Rijswijk biedt u een groot assortiment planten, zowel bloeiende als groenblijvende, voor binnen en buiten, alles voor uw huisdier en ook voor meubels en onderhoud kunt u bij GroenRijk 't Haantje terecht. Heeft u onlangs een bezoek gebracht aan dit tuincentrum in Zuid Holland? Schrijf dan een recensie! De openingstijden van GroenRijk 't Haantje in Rijswijk staan hieronder vermeld. Bent u van plan om een bezoek te brengen aan een tuincentrum met een koopzondag? Neem dan een kijkje in dit overzicht van tuincentra met koopzondagen.

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van GroenRijk 't Haantje?
  • Maandag09:00 - 18:00
  • Dinsdag09:00 - 18:00
  • Woensdag09:00 - 18:00
  • Donderdag09:00 - 18:00
  • Vrijdag09:00 - 18:00
  • Zaterdag09:00 - 17:00
  • Zondag11:00 - 17:00

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

A. De Vries 2022-02-14 15:07:46

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Afgelopen zaterdag een tafel gereserveerd voor 5 personen om te lunchen. Eerst iets te drinken besteld en daarna ieder een broodje. Het was druk, liep vrij jong (onervaren) personeel dus duurde het allemaal wat langer voor we konden eten. Intussen was ons drinken al op , kwam de bestelling, waarvan 1 broodje verkeerd was. Beenham ipv warm vlees. Kan gebeuren. Weer wachten…… iedereen zijn broodje op, (die klef waren, te kort gebakken en zeer karig belegd) nog steeds geen broodje warm vlees. Weer gaan vragen waar het broodje bleef, “komt eraan” was het antwoord. Uiteindelijk was daar het broodje…. Helaas weer verkeerd. Het was een broodje hete kip. Toen waren we er klaar mee. We wilden het broodje niet meer, gingen afrekenen en de winkel weer in. Er kwam een heel klein excuus en verder geen uitleg of compensatie!! Wat een afknapper.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

hilberding 2021-12-18 09:45:12

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

top zaak,niks mis mee. een aanrader.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Anki Pat 2021-12-16 23:32:35

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Wat een fijne winkel, goed breed assortiment en overzichtelijk, gezellig.. veel mooi planten voor binnen en ook voor buiten is er altijd veel te bewonderen Hele fijne dieren afdeling met van alles en nog wat te vinden .. En dan in het midden van alles een ontzettend gezellig restaurant waar het heerlijk is om met een kennis even kopje koffie te drinken of iets lekkers te eten. (En zelf lactose vrij) wat voor mij echt belangrijk is. En dan alle accessoires en tuinmeubels helemaal top gewoon . Wat ben ik blij om jullie in mij buurt te hebben.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Andere locaties van dezelfde keten:

Adv. Bol.com Gardena