Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Terug naar het overzicht

Kerstshow assortiment GroenRijk 't Haantje

Kerstshow

GroenRijk 't Haantje in Rijswijk heeft elk jaar een kerstshow die u kunt bezoeken om alvast heerlijk in de sfeer van de feestdagen te komen. U kunt hier terecht voor uw kerstinkopen: kerstbomen, kerstcadeautjes, kerstballen, kerstverlichting en een ruim assortiment aan kaarsen en andere sfeerartikelen. Bekijk de website van GroenRijk 't Haantje om de actuele openingstijden van de kerstshow te vinden.

De kerstshow van 2022 bezoeken bij GroenRijk 't Haantje

GroenRijk 't Haantje heeft een mooie kerstshow voor u klaarstaan. U hoeft dus niet per se ver weg om u te laten inspireren! Geniet van de prachtig opgetuigde kerstbomen, complete kerstdorpen, mooi versierde kerstkransen en ingerichte kerststallen. Of u nu jaarlijks alles nieuw koopt of u alleen een dagje uit wilt. U kunt zich goed vermaken bij de kerstshow van GroenRijk 't Haantje.

Wilt u weten of GroenRijk 't Haantje in Rijswijk de kerstversiering, het kerstcadeautje of de kerstverlichting verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum, bezoek de website of neem contact met ze op via de contactgegevens op Tuincentrum Overzicht.nl.
 

Contactgegevens, openingstijden, koopzondagen en klantbeoordelingen van GroenRijk 't Haantje

Zoekt u de openingstijden, koopzondagen en ervaringen van andere klanten met GroenRijk 't Haantje? Klik hierboven dan op de knop "Terug naar het overzicht". Daar vindt u de actuele openingstijden en andere informatie over GroenRijk 't Haantje in Zuid Holland. Zelf kunt u ook uw ervaringen delen, bijvoorbeeld over de kerstshow van GroenRijk 't Haantje in Rijswijk.
 

GroenRijk 't Haantje

Laan van 't Haantje 22
Rijswijk, 2288GT, Nederland

015-2126359info@hethaantje.groenrijk.nl

Beoordeling