Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
 • Ma10:00 - 21:00
 • Di10:00 - 21:00
 • Wo10:00 - 21:00
 • Do10:00 - 21:00
 • Vr10:00 - 21:00
 • Za10:00 - 17:00
 • Zo12:00 - 17:00
Koopzondagen & speciale openingstijden
 • 5-12-2019, Sinterklaas open: 10:00 - 18:00
 • 24-12-2019, Kerstavond 24 december open: 10:00 - 18:00
 • 25-12-2019, 1e Kerstdag gesloten: Gesloten
 • 26-12-2019, 2e Kerstdag open: 12:00 - 17:00
 • 31-12-2019, Oudjaarsdag open: 10:00 - 18:00
GroenRijk Middelburg

GroenRijk Middelburg
(68) recensies

Logo GroenRijk Middelburg
 • Grote parkeerplaats

Recensies GroenRijk Middelburg

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Sharon Dekker 04-06-2019

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Het personeel is heel klantvriendelijk!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

s, weele 19-05-2019

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

mooie winkel alleen de prijzen zijn niet voor normale inkomen.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

J.van Oppen-Koning 25-01-2019

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

prima service, heel vriendelijk personeel kortom een genot om daar te winkelen, eten in de smaaktuin is een belevins op zich , eten is er heerlijk.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

jan coppoolse 28-05-2018

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

de afgelopen maanden vijf maal bij dit mooie centrum geweest. Geen enkele maal correct afgerekend, altyd in mijn nadeel. Gelukkig lag de fout steeds bij collega's en een excuses nee, dat kennen ze niet. Bijv... 3 planten voor 5 euro.... wordt 5,94 euro afgerekend, 5 planten voor 10 euro is 13,95 euro Dus prima assortiment, alleen kijk kassabon altyd na.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

J.van Oppen-Koning 19-05-2018

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Gisteren middag met vriendin het tuin centum bezocht, mooie planten gekocht. dierbenodigheden en wat andere dingen, daarna in de smaaktuin wat gedronken en gegeten, zeer vriendelijk personeel, uitstekende service en een broodje warme kip is echt een aanrader en zoveel op je bord dat je aan de lunch ook genoeg hebt voor het avondeten. De smaaktuin is een echte gezellige plek om even wat te drinken of te eten en voor zeer schappelijke prijzen.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van GroenRijk Middelburg?

Bij GroenRijk Middelburg vind je alles voor de tuin, het huis en je trouwe viervoeter! Kijk je ogen uit bij de verse bloemen, zoek de groenste kamerplant en rust even uit met een lunch in De Smaaktuin. Zoek je meer informatie over GroenRijk Middelburg? Bekijk hier de openingstijden van GroenRijk Middelburg, ook vind je hier het adres en het telefoonnummer van GroenRijk Middelburg.

GroenRijk Middelburg openingstijden

GroenRijk Middelburg is elke werkdag geopend tot 21.00 uur. Het tuincentrum opent elke dag om 10.00 uur. GroenRijk heeft dus bijna elke dag koopavond, én elke week koopzondag van van 12.00 tot 17.00 uur. Mochten er andere openingstijden gelden voor GroenRijk Middelburg, dan zie je dat op deze pagina, of op de website. Zo is het tuincentrum rond Kerst vaak extra geopend. Ideaal om de kerstshow van GroenRijk Middelburg te bezoeken en nog even Zena vuurwerk af te halen!

Bezoek GroenRijk Middelburg

GroenRijk Middelburg bevindt zich in de provincie Zeeland aan de Mortiereboulevard 2. Het tuincentrum bevindt zich op de woonboulevard, naast Media Markt. Het tuincentrum bereik je via de A58. Vanuit het centrum van Middelburg is GroenRijk Middelburg ongeveer 10 minuten met de auto. Vanuit Vlissingen is GroenRijk Middelburg ook goed te bereiken in 15 minuten. Liever met de bus? Vanaf station Middelburg gaan er twee bussen naar het tuincentrum. Wil je contact opnemen met GroenRijk Middelburg? Het telefoonnummer van GroenRijk Middelburg is 0118-470 400 of stuur een e-mail naar info@middelburg.groenrijk.nl.

GroenRijk Middelburg folder

Actuele aanbiedingen vind je in de folder van GroenRijk Middelburg. Bekijk de actuele folder op onze folderpagina. Naast de folder heeft GroenRijk Middelburg ook elke week een andere weekaanbieding, zo kun je je kamerplanten nog voordeliger inslaan. Houd ook de Facebookpagina in de gaten, hier plaatst GroenRijk Middelburg regelmatig nieuwsberichten en weet je ook wanneer je weer vuurwerkinkopen kunt doen!

Lunchen in De Smaaktuin

Het hele jaar kun je bij GroenRijk Middelburg terecht in het restaurant De Smaaktuin. Geniet van verse salades, luxe broodjes en rijkgevulde soep. Per seizoen wisselt het menu, een bezoekje aan De Smaaktuin is dus altijd een verrassing. Het GroenRijk Middelburg restaurant is elke dag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Op zondag gaat het tuincafé open om 12.00 uur. Aan het einde van het tuincentrum vind je allerlei Zeeuwse lekkernijen: Zeeuwse biertjes, sappen, drop, bakmeel en nog meer! In het weekend komt de foodtruck langs waar je kunt genieten van een heerlijke wafel.

De Groenkaart van GroenRijk Middelburg

Met je klantenkaart van GroenRijk Middelburg spaar je bij iedere aankoop 1% van het bedrag, dit kun je weer inruilen als korting op je volgende aankoop. De Groenkaart is te gebruiken in iedere GroenRijk-vestiging, dus ook in Middelburg. Bovendien word je als eerste op de hoogte gebracht van aanbiedingen en ontvang je uitnodigingen voor leuke activiteiten en winacties!

Spreekuur bij de dierenarts

Elke eerste vrijdagmiddag van de maand kun je langskomen bij het spreekuur van de dierenarts bij GroenRijk Middelburg. Tussen 15.00 en 17.00 uur kun je je huisdier langsbrengen voor een gratis gezondheidscheck! Wat houdt de controle in?

 • Je twee- of viervoeter wordt gewogen.
 • Het gebit en gehoor van je huisdier wordt bekeken.
 • De conditie van zijn huid en vacht wordt gecheckt.
 • En er wordt geluisterd naar de organen, zoals het hart en de longen.

Spetterend het nieuwe jaar in

GroenRijk Middelburg heeft een ruim assortiment Zena vuurwerk. Drie dagen voor Oud & Nieuw kun je terecht in het tuincentrum om je vuurwerk te bestellen en af te halen, tijdens de reguliere openingstijden van GroenRijk Middelburg. Kies uit gave pakketten knalvuurwerk, siervuurwerk en kindervuurwerk.

Vacatures van GroenRijk Middelburg

Lijkt het je leuk om te werken in een groene omgeving tussen de bloemen en de planten? Alle vacatures van GroenRijk staan op de vacaturepagina. Als GroenRijk Middelburg geen vacatures open heeft staan, kun je ook telefonisch contact opnemen met het tuincentrum, wie weet wat ze voor je in petto hebben.