Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma09:00 - 18:00
  • Di09:00 - 18:00
  • Wo09:00 - 18:00
  • Do09:00 - 21:00
  • Vr09:00 - 18:00
  • Za09:00 - 17:00
  • Zo12:00 - 17:00
  • 1e Paasdag 12 april: Gesloten

GroenRijk Tuk
(1) recensie

Logo GroenRijk Tuk

Recensies GroenRijk Tuk

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Jantine 23-06-2011

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Een mooi groot (overdekt) tuincentrum met een goed en ruim assortiment voor zowel buiten als binnen, ik als KOI-vis vijver liefhebber kom ik er graag want hiervoor hebben ze van alles in huis incl het juiste advies. Leuk en vriendelijk personeel. Makkelijk te vinden in Tuk pal naast de kringloopwinkel achter Braad met een hele goede ruime parkeergelegenheid voor de deur. Lekkere koffie in de koffiehoek en belangrijk schone (gratis) toiletten
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van GroenRijk Tuk?

Meer over GroenRijk Tuk

GroenRijk Tuk is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Tuk, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. GroenRijk Tuk is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Overijssel.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Tuk? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van GroenRijk Tuk draaien: 0521-511144. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. GroenRijk Tuk is gemiddeld met een 5 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!