Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
 • Ma09:00 - 18:00
 • Di09:00 - 18:00
 • Wo09:00 - 18:00
 • Do09:00 - 18:00
 • Vr09:00 - 21:00
 • Za09:00 - 17:00
 • Zo11:00 - 17:00
 • 1e Paasdag 12 april: Gesloten
  2e Paasdag 13 april: 10.00 - 17.00 uur
  Koningsdag 27 april: 09.00 - 17.00 uur
  Hemelvaartsdag 21 mei: 10.00 - 17.00 uur
  1e Pinksterdag 31 mei: gesloten
  2e Pinksterdag 1 juni: 10.00 - 17.00 uur


GroenRijk Zevenaar

GroenRijk Zevenaar
(17) recensies

 • Rolstoel vriendelijk
 • WiFi
 • Café
 • Grote parkeerplaats
 • Accepteert Nationale Tuinbon
 • Accepteert VVV bon
 • Tuincafé

Recensies GroenRijk Zevenaar

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Ben wenting 30-07-2020

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Prima tuincentrum + Gemoedelijke sfeer + Deskundige mensen + Goed en kwalitatief assortiment Minpuntje: - mindere website
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Marga 09-05-2020

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Was er afgelopen zaterdag en helaas de gangpaden zijn te smal en te vol gepropt, de 1,5 mtr regel is hier bijna niet te volgen. Het was dat ik er heen MOEST anders was ik direct omgedraaid. Groenrijk hanteert de zakkenvullen regeling in mijn ogen.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

theo 21-04-2019

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

zeer goede medewerkers, weten waar ze over praten. hele goede servies heb div planten gekocht tomaat/komkommer/paprika gingen er verschillende van dood , kreeg van medewerker korting op nieuwe. zeer goede reclame ik zal hier zeker over praten en zal ook bij jullie blijven kopen.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Jan Zweers 30-11-2018

5 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Groenrijk Zevenaar Een groot compliment voor Winterfair, een kopje snert, gluwein, de indeling van de kramen geweldig, en zeker de muziek uit de jaren 60/70 heeft mij erg aangetrokken, en meerdere met mij dat we toch even een pasje/ deden uit deze tijd, Vaker doen een groot pluspunt Wij wensen groenrijk Zevenaar hele fijne Feestdagen voor u allen Grt Jan uit/Arnhem
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

E brinkman 26-09-2018

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Klant vriendelijk matig ,bij een vraag is men niet altijd duidelijk.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van GroenRijk Zevenaar?

GroenRijk Zevenaar is een groot tuincentrum midden in Zevenaar waar je voor al jouw benodigdheden voor huis en tuin terecht kunt. Voor boeketten, woonaccessoires, kweekbenodigdheden en vele andere diverse artikelen ben je in dit tuincentrum aan het juiste adres. Hier vind je meer informatie over GroenRijk Zevenaar, met onder andere openingstijden, adres, contactgegevens en informatie over de kerstmarkt en winterfair die jaarlijks weer spectaculair zijn. 

GroenRijk Zevenaar

De GroenRijk vestiging in Zevenaar is een veelzijdig tuincentrum in de buurt van Duiven, waar vele verschillende artikelen te vinden zijn. Het is niet alleen een tuincentrum, maar ook een dierenwinkel, bloemist en cadeauwinkel in één. Je kunt hier terecht voor scherp geprijsde artikelen en persoonlijke adviezen van het personeel. Kom je van iets verder weg? Het is geen probleem om met de auto te komen, want er is ruime parkeergelegenheid. 

GroenRijk Zevenaar openingstijden

Je vindt de openingstijden van GroenRijk Zevenaar via onze website, of via de website van het tuincentrum zelf. Een groot voordeel is dat deze vestiging maar liefst 7 dagen per week open is. Dat betekent dat iedere week koopzondag is! Vrijdagavond is voor deze vestiging koopavond, wat betekent dat het tuincentrum van 9 uur ‘s ochtends tot 21 uur ‘s avonds open is! In het weekend gelden iets kortere openingstijden dan doordeweeks, dus houd hier rekening mee bij het plannen van jouw bezoek. 

Openingstijden GroenRijk Zevenaar

Van maandag tot en met zondag is GroenRijk Zevenaar geopend. Op maandag tot en met donderdag is het tuincentrum geopend van 9.00 tot 18.00 uur. Op vrijdag gelden extra lange openingstijden inclusief koopavond, namelijk van 9.00 tot 21.00 uur. Iedere zaterdag is GroenRijk Zevenaar geopend van 9.00 tot 17.00 en elke zondag van 11.00 tot 17.00. Je kunt iedere dag terecht voor al jouw benodigdheden voor huis en tuin! 

GroenRijk Zevenaar vuurwerk

Deze GroenRijk vestiging staat natuurlijk bekend om de winterfair en kerstshow, maar vuurwerk kan ook niet ontbreken! Gedurende de winter periode staat GroenRijk Zevenaar volledig in het thema van de feestdagen en alles wat daarbij komt kijken. Voor kwaliteit vuurwerk ben je hier in ieder geval aan het juiste adres. Zowel voor knalvuurwerk, siervuurwerk als vuurwerkpakketten ben je bij GroenRijk Zevenaar aan het juiste adres! 

GroenRijk Zevenaar in Zevenaar

Zoals de naam al doet vermoeden, bevindt dit tuincentrum zich in Zevenaar. Dat betekent dat dit vanuit de gehele regio Duiven, Pannerden, Lobith, Rijnwaarden en Didam gemakkelijk te bereiken is. GroenRijk Zevenaar bevindt zich op de Pannerdenseweg 8A in Zevenaar. 

GroenRijk Zevenaar vacatures

Ben je op zoek naar een vacature bij GroenRijk Zevenaar? Dit grote tuincentrum heeft regelmatig nieuwe medewerkers nodig. Via de website kun je op de hoogte blijven van de laatste vacatures en tevens direct solliciteren. Ook in het tuincentrum kun je uiteraard naar meer informatie vragen. Wie weet kun je binnenkort aan de slag in dit mooie tuincentrum! Via Tuincentrum Overzicht blijf je ook op de hoogte van vacatures in tuincentra.

GroenRijk Zevenaar Winterfair

Ieder jaar organiseert GroenRijk Zevenaar weer een prachtige winterfair. Dit is een overdekte winterse markt met meer dan 50 kramen. In de regio is deze fair een waar begrip! Meer dan 8000 bezoekers weten hun weg al te vinden naar de jaarlijkse gezellige winterfair van GroenRijk Zevenaar. 

Winterfair GroenRijk Zevenaar 2019

De winterfair van GroenRijk Zevenaar is jaarlijks weer een knusse, gezellige en warme fair. Ook dit jaar kun je weer bij GroenRijk Zevenaar terecht voor een mooie winterfair, op zaterdag 23 en zondag 24 november. Op deze gezellige overdekte markt vind je meer dan 50 marktkramen, muziek, entertainment, ambacht, kunst en uiteraard een hapje en een drankje. 

Kerstmarkt GroenRijk Zevenaar

Ieder jaar vind je bij GroenRijk Zevenaar weer een flinke dosis aan kerst inspiratie op de winterfair. Deze gezellige overdekte markt is de locatie voor kerst inspiratie, decoratie, cadeautjes, accessoires, ambacht, entertainment en uiteraard heerlijke hapjes en drankjes. 

GroenRijk Zevenaar folder

De laatste folders en mooie aanbiedingen van GroenRijk Zevenaar vind je natuurlijk in de folder. Je kunt de folder meenemen tijdens een bezoek aan het tuincentrum, maar je vindt deze gelukkig ook online via de website. Zo blijf je op de hoogte van de laatste aanbiedingen en kun je profiteren van mooie kortingen op jouw favoriete producten.