Vind jouw tuincentrum

TuinTuin
Beoordeling

Op zoek naar de openingstijden van GroenRijk Maasbree in Maasbree? Dan bent u hier op het goede adres! Tuincentrum GroenRijk in Maasbree heeft alles voor uw huis, tuin en buitenleven. Dit tuincentrum is onderverdeeld in vijf onderdelen: Binnenrijk; Buitenrijk; Sfeerrijk; Waterrijk en Dierenrijk. Het personeel van Tuincentrum GroenRijk in Maasbree in de provincie Limburg voorziet u graag van deskundig advies over hun producten. Kom snel eens langs in dit mooie tuincentrum! De openingstijden van tuincentrum GroenRijk in Maasbree staan onder het kopje Openingstijden vermeld. Geen koopzondag? Dan vindt u hier een overzicht van tuincentra met een koopzondag in de buurt van Maasbree.

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van GroenRijk Maasbree?
 • Maandag09:30 - 18:00
 • Dinsdag09:30 - 18:00
 • Woensdag09:30 - 18:00
 • Donderdag09:30 - 18:00
 • Vrijdag09:30 - 11:30
 • Zaterdaggesloten
 • Zondaggesloten

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

martin 2022-08-31 13:06:55

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Een dikke pluim voor groenrijk Maasbree i.v.m topservice bij een defecte kamado met een afgebroken kop. Binnen enkele dagen werd een nieuwe kop geleverd voor onze Red Duvel van Patton.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Annie 2022-04-26 22:20:48

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Overzichtelijk Mooie zomerbloeiers en kamerplanten. Behulpzaam en vriendelijk personeel.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Ingrid van Zijtveld 2021-10-22 11:41:17

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Bij de levering van de bestelde planten ging iets mis wat niet geheel de schuld was van het tuincentrum. Toch hebben ze hun uiterste best gedaan en dit prima opgelost. De geleverde planten zien er mooi uit, voor een goede prijs. Ik zou hier zeker opnieuw bestellen, een aanrader.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Andere locaties van dezelfde keten:

Adv. Bol.com Gardena

Groenrijk Maasbree is een zeer divers en compleet tuincentrum met diverse artikelen voor huis en tuin. Als je een tuincentrum zoekt in de regio Maasbree, Baarlo, Venlo en Sevenum, dan ben je bij deze vestiging aan het juiste adres! 
 

Het assortiment van GroenRijk Maasbree

GroenRijk Maasbree is opgedeeld in 5 rijken, waar de verschillende product categorieën te vinden zijn. De verdeling is als volgt:

 • BuitenRijk: alles voor tuin en balkon
 • BinnenRijk: binnenplanten, bloempotten en plantenbakken voor binnen
 • SfeerRijk: woonaccessoires
 • WaterRijk: materialen voor vijver aanleg en vijver onderhoud
 • DierenRijk: alles voor huisdieren
 • BloemRijk: boeketten en arrangementen

Ook heeft GroenRijk Maasbree een zeer nauwe samenwerking met Herman Vaessen Tuin Boom Groen hoveniersdiensten. Daarom kun je in het tuincentrum jouw aanvragen doen, of eventueel met producten van GroenRijk Maasbree jouw tuin laten inrichten.
 

Openingstijden Groenrijk Maasbree

Tuincentrum GroenRijk Maasbree is 6 dagen per week geopend. Op maandag tot en met donderdag kun je hier terecht van 09.30 uur tot 18.00 uur. Op vrijdag kun je hier terecht van 09.30 uur tot 20.00 uur en op zaterdag van 09.00 uur tot 17.00 uur. 
 

Kerstshow Groenrijk Maasbree

Ieder jaar is kerst weer een waar spektakel bij GroenRijk Maasbree. Je vindt hier al ruime tijd voor kerst een zeer grote kerstshow, waar je al jouw decoraties kunt vinden voor een prachtige kerst. Weken lang wordt de kerstperiode al voorbereid om al rond eind oktober helemaal in de sfeer te kunnen komen. Kerstbomen, decoratie, verlichting, kersthuisjes, alles wat je kunt bedenken voor een mooie kerst vind je op de kerstshow van GroenRijk Maasbree! 
 

Groenrijk Maasbree folder

Voor de laatste aanbiedingen van GroenRijk Maasbree kun je via TuincentrumOverzicht.nl de nieuwste folder bekijken. Zo blijf je op de hoogte van de laatste aanbiedingen en kun je profiteren van scherpe kortingen op het zeer uitgebreide assortiment. 
 

Groenrijk Maasbree vacatures

De nieuwste vacatures en openstaande functies bij GroenRijk Maasbree vind je via de vacaturepagina van Tuincentrum Overzicht. Er zijn regelmatig diverse vacatures beschikbaar voor zowel verkoop als klantenservice, maar ook diverse stageplekken worden zeer regelmatig aangeboden. Bekijk via onze vacaturepagina of er een geschikte vacature voor je bij zit. 
 

Bezoek Groenrijk Maasbree of vind meer informatie via Tuincentrum Overzicht

Via Tuincentrum Overzicht kun je van diverse tuincentra de belangrijkste gegevens vinden, zoals adres, openingstijden, aanbiedingen, vacatures enzovoort. Bekijk de pagina van GroenRijk Maasbree voor alle informatie en breng een bezoek aan het tuincentrum voor al jouw tuinbenodigdheden!