Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Van 09:00 tot 17:00 Nu open!

Openingstijden
 • Ma09:30 - 18:00
 • Di09:30 - 18:00
 • Wo09:30 - 18:00
 • Do09:30 - 18:00
 • Vr09:30 - 18:00
 • Za09:00 - 17:00 Nu open!
 • Zo12:00 - 17:00
 • 1e Paasdag 12 april: Gesloten
  2e Paasdag 13 april: 12.00 - 17.00 uur
Koopzondagen & speciale openingstijden
 • 28-11-2021, Koopzondag: 12:00 - 17:00
 • 5-12-2021, Koopzondag: 12:00 - 17:00
 • 12-12-2021, Koopzondag: 12:00 - 17:00
 • 19-12-2021, Koopzondag: 12:00 - 17:00
Werken bij GroenRijk Maasbree

Meewerkstage Communicatie & Online Marketing

GroenRijk Maasbree

GroenRijk Maasbree
(63) recensies

Logo GroenRijk Maasbree
 • Rolstoel vriendelijk
 • Grote parkeerplaats

Recensies GroenRijk Maasbree

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Ingrid van Zijtveld 22-10-2021

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Bij de levering van de bestelde planten ging iets mis wat niet geheel de schuld was van het tuincentrum. Toch hebben ze hun uiterste best gedaan en dit prima opgelost. De geleverde planten zien er mooi uit, voor een goede prijs. Ik zou hier zeker opnieuw bestellen, een aanrader.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Ingrid Van Calster 22-06-2021

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Heel goede service. Mijn boompje werd perfect ingepakt en werd zonder enige schade afgeleverd. Ik zal daar nog aankopen doen.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Daniel Lazzari 11-05-2021

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Vanochtend groenrijk maasbree bezocht omdat ik opzoek was naar een bananen plant. Ik vond helaas niet wat ik zocht. Toen ik mijn andere spullen afrekende bij een zeer vriendelijke dame vroeg ze mij of ik alles gevonden had wat ik zocht. Waarbij ik liet weten dat ik eigelijk een een bananen plant zocht. Ze attendeerde me erop dat ze nog een aantal mooie exemplaren hadden en ze liep keurig met mij de winkel in en zocht de mooiste plant voor me uit. Super fijn en vriendelijk geholpen. Dit kom je biet snel meer tegen. Top.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

sonja  01-04-2021

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

zeer tevreden over mijn aankoop en zeker over de snelle levering.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Sander 27-12-2020

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Twee jaar geleden een Fairybell kerstboom gekocht bij Tuincollectie.nl. Helaas waren er dit jaar, enkele dagen na het opbouwen, ineens veel lampjes stuk. Erg teleurstellend. Gelukkig viel dit nog wel binnen de garantie van Fairybell kerstbomen. Nannie van Tuincollectie.nl heeft me fantastisch geholpen, ze dacht mee, nam contact op met Fairybell (het was niet een defect dat vaker voorkwam) en koppelde direct terug. Ondanks de drukke kerstperiode met veel online-bestellingen, had ik enkele dagen later een hele nieuwe Fairybell kerstboom in huis. Wij (en onze buren) hebben daardoor tijdens de kerst weer met veel plezier van ons 640 lampjes in de voortuin kunnen genieten. Dankjewel Nannie!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van GroenRijk Maasbree?

Groenrijk Maasbree is een zeer divers en compleet tuincentrum met diverse artikelen voor huis en tuin. Als je een tuincentrum zoekt in de regio Maasbree, Baarlo, Venlo en Sevenum, dan ben je bij deze vestiging aan het juiste adres! 
 

Het assortiment van GroenRijk Maasbree

GroenRijk Maasbree is opgedeeld in 5 rijken, waar de verschillende product categorie├źn te vinden zijn. De verdeling is als volgt:

 • BuitenRijk: alles voor tuin en balkon
 • BinnenRijk: binnenplanten, bloempotten en plantenbakken voor binnen
 • SfeerRijk: woonaccessoires
 • WaterRijk: materialen voor vijver aanleg en vijver onderhoud
 • DierenRijk: alles voor huisdieren
 • BloemRijk: boeketten en arrangementen

Ook heeft GroenRijk Maasbree een zeer nauwe samenwerking met Herman Vaessen Tuin Boom Groen hoveniersdiensten. Daarom kun je in het tuincentrum jouw aanvragen doen, of eventueel met producten van GroenRijk Maasbree jouw tuin laten inrichten.
 

Openingstijden Groenrijk Maasbree

Tuincentrum GroenRijk Maasbree is 6 dagen per week geopend. Op maandag tot en met donderdag kun je hier terecht van 09.30 uur tot 18.00 uur. Op vrijdag kun je hier terecht van 09.30 uur tot 20.00 uur en op zaterdag van 09.00 uur tot 17.00 uur. 
 

Kerstshow Groenrijk Maasbree

Ieder jaar is kerst weer een waar spektakel bij GroenRijk Maasbree. Je vindt hier al ruime tijd voor kerst een zeer grote kerstshow, waar je al jouw decoraties kunt vinden voor een prachtige kerst. Weken lang wordt de kerstperiode al voorbereid om al rond eind oktober helemaal in de sfeer te kunnen komen. Kerstbomen, decoratie, verlichting, kersthuisjes, alles wat je kunt bedenken voor een mooie kerst vind je op de kerstshow van GroenRijk Maasbree! 
 

Groenrijk Maasbree folder

Voor de laatste aanbiedingen van GroenRijk Maasbree kun je via TuincentrumOverzicht.nl de nieuwste folder bekijken. Zo blijf je op de hoogte van de laatste aanbiedingen en kun je profiteren van scherpe kortingen op het zeer uitgebreide assortiment. 
 

Groenrijk Maasbree vacatures

De nieuwste vacatures en openstaande functies bij GroenRijk Maasbree vind je via de vacaturepagina van Tuincentrum Overzicht. Er zijn regelmatig diverse vacatures beschikbaar voor zowel verkoop als klantenservice, maar ook diverse stageplekken worden zeer regelmatig aangeboden. Bekijk via onze vacaturepagina of er een geschikte vacature voor je bij zit. 
 

Bezoek Groenrijk Maasbree of vind meer informatie via Tuincentrum Overzicht

Via Tuincentrum Overzicht kun je van diverse tuincentra de belangrijkste gegevens vinden, zoals adres, openingstijden, aanbiedingen, vacatures enzovoort. Bekijk de pagina van GroenRijk Maasbree voor alle informatie en breng een bezoek aan het tuincentrum voor al jouw tuinbenodigdheden!