Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
 • Ma11:00 - 18:00
 • Di09:30 - 18:00
 • Wo09:30 - 18:00
 • Do09:30 - 18:00
 • Vr09:30 - 20:00
 • Za09:00 - 17:00
 • Zo11:00 - 17:00
GroenRijk Tilburg

GroenRijk Tilburg
(50) recensies

Logo GroenRijk Tilburg
 • Rolstoel vriendelijk
 • WiFi
 • Café
 • Grote parkeerplaats

Recensies GroenRijk Tilburg

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Alexandra 09-10-2021

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Er gaat te vaak iets mis bij de kassa: bijv. kortingen worden niet verrekend, hiervoor contact met de desbetreffende afdeling lukt niet, hoeveelheid wisselgeld klopt niet. Controleer dus zelf goed je bonnetje. Een verbeterpunt voor deze, verder goede en mooie, winkel.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Nicole 13-11-2020

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Mijn telefonische vraag hoe buxus om een boom te planten, werd zeer deskundig beantwoord!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Victoria de Kok 29-06-2020

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Slecht ervaring met online/in de winkel bestellen. Na 2 maanden is mijn bestelling nog niet binnen.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Marloes 17-06-2020

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Wij waren op zoek naar een Woodvision schutting. Via de leverancier waren er verschillende winkels mogelijk. Na recensies van de verschillende winkels te hebben gelezen kwamen we hier uit. En ze maken de goede recensies helemaal waar! Wij hebben alleen telefonisch en mail contact gehad maar de service en bereidheid en kennis is top. Zelfs toen bleek dat er bij de levering een kapotte plak tussen zat was het binnen een week opgelost zonder daar extra voor te hoeven bellen. Dus alleen maar lof en zeker de 5 sterren waard.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Alexander van Beers 12-05-2020

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Weber BBQ II 335 besteld. Goede uitleg in de winkel door Luc Prijs goed. en aflevering van de BBQ op tijd volgens afspraak , besproken met Marco . Top geregeld.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van GroenRijk Tilburg?

GroenRijk Tilburg is niet voor niets uitgeroepen tot beste GroenRijker: het tuincentrum heeft een rijk aanbod aan planten, een gezellig café, en allerlei activiteiten op ruim 6500 vierkante meter! Op deze pagina vind je onder andere de openingstijden van GroenRijk Tilburg, het telefoonnummer en meer informatie over het tuincentrum.

GroenRijk Tilburg openingstijden

GroenRijk Tilburg is elke dag geopend, dus ook op zondag! Het tuincentrum opent doordeweeks op 9.30 uur, en op maandag om 11.00 uur. GroenRijk houdt iedere vrijdagavond koopavond tot 20.00 uur. GroenRijk Tilburg heeft ook elke zondag koopzondag van 12.00 tot 17.00 uur. Een overzicht van de afwijkende openingstijden van GroenRijk Tilburg kun je vinden op deze pagina, en op de website. Zo zijn er ruimere openingstijden rond Kerst en Oud & Nieuw, zodat je extra lang van de kerstshow kunt genieten, en op tijd je Zena vuurwerk kunt afhalen!

Bezoek GroenRijk Tilburg

GroenRijk Tilburg bevindt zich aan de Stokhasseltlaan 39 in de provincie Noord-Brabant . Het tuincentrum in het noorden van Tilburg is makkelijk te bereiken via de N261. Vanuit het centrum van Tilburg bereik je GroenRijk Tilburg Noord binnen 15 minuten met de auto. Het is ook mogelijk om met de bus vanaf station Tilburg te gaan, vanaf de laatste halte is het dan nog tien minuten lopen. Bekijk eerst de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet je zeker dat je niet voor een dichte deur staat. Wil je contact opnemen met het tuincentrum? Het telefoonnummer van GroenRijk Tilburg is 013-455 0860. Je kunt ook het contactformulier invullen op deze pagina.

Aanbiedingen bij GroenRijk Tilburg

GroenRijk Tilburg heeft regelmatig een nieuwe folder met aanbiedingen op kleurrijke kamerplanten, hondenvoer en kerstartikelen. Daarnaast heeft GroenRijk Tilburg elke week een andere weekaanbieding, waardoor je extra goedkoop je tuininkopen kunt doen! Houd ook de Facebookpagina in de gaten, hier plaatst GroenRijk Tilburg ook de weekaanbieding, en laten ze weten wanneer er weer korting is op kerstartikelen na de kerstshow.

Service van GroenRijk Tilburg

Bij GroenRijk Tilburg kun je met je klantenkaart sparen voor hoge kortingen! De Groenkaart kun je gebruiken in elke vestiging van GroenRijk, dus ook in Tilburg Noord. Je spaart bij iedere aankoop 1% van het aankoopbedrag op de klantenkaart, wat je als korting kunt gebruiken op een volgende aankoop. Nog meer voordelen:

 • Je bent als eerste op de hoogte van exclusieve aanbiedingen.
 • Uitnodigingen voor leuke activiteiten, zoals barbecueworkshops en bloemenworkshops.
 • Deelname aan leuke winacties.

Daarnaast biedt GroenRijk Tilburg nog veel meer service. Zo is er een hoveniersafdeling met tuinaanleg en tuinonderhoud, zowel voor kleinere tuinen als buitenterreinen van bedrijven. Of laat een gratis beplantingsplan opstellen!

De kerstshow van GroenRijk Tilburg

Kerststukjes, kerstdecoratie van Riverdale, kerststerren en échte kerstbomen: met GroenRijk Tilburg zul je zeker geen saaie Kerst hebben! Dit begint al met het Winter Love Festival. Een heel weekend vol workshops, verhalen, live muziek, theater en ateliers. Natuurlijk kun je ook genieten van een hapje en een drankje. Als de winter dan echt is begonnen, kun je je laten onderdompelen in de kerstsfeer tijdens de kerstshow van GroenRijk Tilburg. Aan het eind van het jaar verkoopt GroenRijk Tilburg ook Zena vuurwerk. In het tuincentrum bevindt zich de Zena Megastore waar je vanaf 28 december terecht kunt om je Zena vuurwerk af te halen.

Werken bij GroenRijk Tilburg

De vacatures van GroenRijk Tilburg vind je op de vacaturepagina. Zo zijn er regelmatig vacatures bij GroenRijk Tilburg voor medewerkers in de lunchroom, aan de kassa, of bij een afdeling in het tuincentrum. Ook kun je stage lopen bij GroenRijk Tilburg op verschillende afdelingen. Geen vacatures beschikbaar bij GroenRijk Tilburg? Bekijk dan ook de vacatures bij andere vestigingen van GroenRijk, zoals GroenRijk Den Bosch of GroenRijk Breda.