Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
 • Ma09:00 - 18:00
 • Di09:00 - 18:00
 • Wo09:00 - 18:00
 • Do09:00 - 18:00
 • Vr09:00 - 21:00
 • Za09:00 - 17:00
 • Zo10:00 - 17:00
Koopzondagen & speciale openingstijden
 • 18-11-2021, Extra koopavond: 09:00 - 21:00
 • 25-11-2021, Extra koopavond: 09:00 - 21:00
 • 2-12-2021, Extra koopavond: 09:00 - 21:00
 • 6-12-2021, Extra koopavond: 09:00 - 21:00
 • 7-12-2021, Extra koopavond: 09:00 - 21:00
 • 8-12-2021, Extra koopavond: 09:00 - 21:00
 • 9-12-2021, Extra koopavond: 09:00 - 21:00
Tuincentrum De Boet

Tuincentrum De Boet
(124) recensies

Logo Tuincentrum De Boet
 • Rolstoel vriendelijk
 • WiFi
 • Café
 • Grote parkeerplaats
 • Accepteert Nationale Tuinbon
 • Accepteert VVV bon
 • Tuincafé
 • Restaurant
 • Accepteert creditcard

Recensies Tuincentrum De Boet

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Michel 24-05-2020

9 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Geen geld terug!! Geen service is dat. Dus als je iets leuks moet je echt zeker weten dat het ook leuk staat of past in je interieur!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Petra Castricum 17-05-2020

15 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Zag op internet een mooie loungeset die wij graag eerst wilde testen voordat we tot aanschaf over wilden gaan. De Boet gebeld of ze deze loungeset opgesteld hadden. Die was volgens de medewerker die we aan de telefoon hadden het geval. Dus wij vol goede moed naar de Boet. Het was flink zoek, maar we konden de loungeset niet vinden. Daarom maar hulp gevraagd. Het stond boven werd er door de 1e medewerker gezegd. Wij naar boven. Daar weer gevraagd waar 'onze' loungeset stond. Die stond er helemaal niet wist deze medewerker te vertellen. Toen wij aangaven dat we daarvoor speciaal gebeld hadden wilde hij wel vragen of de mannen bij het magazijn een stoel in elkaar wilden zetten, zodat wij even goed konden testen. We moesten naar beneden naar de infobalie. Daar stonden meerdere medewerkers waarvan 1 ons verzekerde dat de hele loungeset compleet bij het magazijn tentoongesteld stond. Dus moesten we daar heen. Daar aan gekomen bleek de loungeset helemaal niet in elkaar gezet te zijn en was de jongen bij het magazijn die ook niet van plan om te doen. We hadden pech zei hij. We voelden ons van het kastje naar de muur gestuurd en de opmerking je hebt pech gehad vonden wij ook niet klantvriendelijk. We hadden van te voren gebeld om juist dit te voorkomen. En werden alles behalve klantvriendelijk geholpen door de medewerkers. Wij gaan wel ergens anders opzoek.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

T.P.M.Loos 01-05-2020

8 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Heb gisteren planten gekocht,maar er is voor 1 item ,3x de prijs afgerekend. heb nu een mail gezonden en wacht nu de reactie af
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

F klaver 12-04-2020

11 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Zeer slechte service komen afspraken totaal niet na wacht nu al een jaar op tuinstoelkussens die overigens wel betaalt zijn Ronduit schandalig
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Bizzy Lizzy 09-03-2020

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Ruime keuzes, altijd op tijd wat nieuws, meestal leuk geprijsd. Veel verschillende vaste planten en diversiteit in decoratie. (Tuin)Meubels en lampen, teveel om te kiezen. En een gezellig betaalbaar cafetaria.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van Tuincentrum De Boet?

Bij De Boet Hoogwoud ben je aan het juiste adres voor een grote diversiteit aan tuinartikelen. Variërend van tuinmeubelen en tuingereedschap tot aan tuininrichting, vind je hier allerlei benodigdheden die het buitenleven nog aangenamer maken. Al meer dan 40 jaar is De Boet een waar begrip onder tuinfans, doe het zelvers, woon liefhebbers en dierenvrienden. Tuincentrum De Boet heeft een zeer divers assortiment, vakkundige medewerkers en een heel gezellig tuincafe! 
 

De Boet Hoogwoud meubels

Bij De Boet vind je zowel online als in het tuincentrum een zeer ruim aanbod aan tuinmeubelen. Voor een fijne plek in de tuin om te ontspannen, lezen, eten en zonnen is het natuurlijk van belang dat je meubels hebt die voor jou comfortabel zijn. Bij De Boet vind je onder andere:

Je kunt uiteraard in het tuincentrum uitproberen welke meubelen het meest comfortabel voor je zijn, zodat je precies uit kunt kiezen welke set het beste bij jou past. Ook zijn er natuurlijk verschillende kleuren, materialen en tuinkussens om het helemaal af te maken en jouw tuin naar wens te stylen.
 

De Boet Hoogwoud openingstijden

Je kunt 7 dagen per week bij De Boet in Hoogwoud terecht. Van maandag tot en met donderdag is het tuincentrum geopend van 9.00 uur tot 18.00 uur en op vrijdag is het tuincentrum geopend van 9.00 uur tot 21.00 uur. In het weekend is De Boet op zaterdag geopend van 9.00 uur tot 17.00 uur en op zondag van 10.00 uur tot 17.00 uur.  
 

De Boet Hoogwoud folder

Om op de hoogte te blijven van acties en aanbiedingen van tuincentrum De Boet kun je via Tuincentrum Overzicht wekelijks de nieuwste folder bekijken. Zo kun je profiteren van mooie aanbiedingen op seizoensproducten! 
 

De Boet Hoogwoud vacatures

Ben je op zoek naar vacatures bij De Boet Hoogwoud? Er zijn zeer regelmatig verschillende vacatures bij De Boet, op het gebied van verkoop en service. Voor verschillende banen zowel fulltime als parttime en eventueel seizoensgebonden werk kun je bij de Boet terecht. De vacatures van vele tuincentra in de regio vind je via onze vacaturepagina. 
 

De Boet Hoogwoud kerst

Kerst is bij De Boet een groot feest en het kan dan ook niet vroeg genoeg beginnen. Ieder jaar is er weer een grote Kerst-Kado-Show waar je verschillende stijlkamers kunt bewonderen, een prachtig kerstassortiment, een waar miniatuurlandschap en nog veel meer! Je proeft meteen de warme en gezellige kerstsfeer en je kunt eindeloos inspiratie op doen. Uiteraard vind je ook een deel van het kerstassortiment in de webwinkel, met onder andere decoratie en verlichting. 
 

Tuincentrum De Boet in Hoogwoud

Bezoek Tuincentrum De Boet in Hoogwoud voor al jouw benodigdheden op het gebied van wonen en tuinieren. Je vindt hier zowel woonaccessoires als tuinmeubelen, tuininrichting, planten, dierenverzorging en nog veel meer. Bekijk een greep uit het assortiment in de webshop, of bezoek de showroom!