Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Terug naar het overzicht

Kerstshow assortiment Tuincentrum De Boet

Kerstshow

Tuincentrum De Boet in Hoogwoud heeft elk jaar een kerstshow die u kunt bezoeken om alvast heerlijk in de sfeer van de feestdagen te komen. U kunt hier terecht voor uw kerstinkopen: kerstbomen, kerstcadeautjes, kerstballen, kerstverlichting en een ruim assortiment aan kaarsen en andere sfeerartikelen. Bekijk de website van Tuincentrum De Boet om de actuele openingstijden van de kerstshow te vinden.

De kerstshow van 2022 bezoeken bij Tuincentrum De Boet

Tuincentrum De Boet heeft een mooie kerstshow voor u klaarstaan. U hoeft dus niet per se ver weg om u te laten inspireren! Geniet van de prachtig opgetuigde kerstbomen, complete kerstdorpen, mooi versierde kerstkransen en ingerichte kerststallen. Of u nu jaarlijks alles nieuw koopt of u alleen een dagje uit wilt. U kunt zich goed vermaken bij de kerstshow van Tuincentrum De Boet.

Wilt u weten of Tuincentrum De Boet in Hoogwoud de kerstversiering, het kerstcadeautje of de kerstverlichting verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum, bezoek de website of neem contact met ze op via de contactgegevens op Tuincentrum Overzicht.nl.
 

Contactgegevens, openingstijden, koopzondagen en klantbeoordelingen van Tuincentrum De Boet

Zoekt u de openingstijden, koopzondagen en ervaringen van andere klanten met Tuincentrum De Boet? Klik hierboven dan op de knop "Terug naar het overzicht". Daar vindt u de actuele openingstijden en andere informatie over Tuincentrum De Boet in Noord Holland. Zelf kunt u ook uw ervaringen delen, bijvoorbeeld over de kerstshow van Tuincentrum De Boet in Hoogwoud.
 

Tuincentrum De Boet

Oosterboekelweg 2a
Hoogwoud, 1718 LN

0226 35 21 97shopbeheer@deboet.nl

Beoordeling