Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Van 09:30 tot 17:00 Nu open!

Openingstijden
 • Ma09:30 - 18:00
 • Di09:30 - 18:00
 • Wo09:30 - 18:00
 • Do09:30 - 18:00
 • Vr09:30 - 18:00
 • Za09:30 - 17:00 Nu open!
 • Zo10:00 - 17:00
Contact en openingstijden

Contact en openingstijden
(280) recensies

Logo Contact en openingstijden
 • Rolstoel vriendelijk
 • Café
 • Grote parkeerplaats
 • Accepteert Nationale Tuinbon
 • Accepteert VVV bon

Recensies Contact en openingstijden

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Sushil Chopra 22-05-2020

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

heel goed tuincentrum . Een fijne en mooie zaak,veel beter dan Intratuin. Alles ziet er zo fris en verzorgd uit en wordt er altijd fijn geholpen.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Gerrit 06-05-2020

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Top zaak, mooi en groot betaalbaar assortiment. Ga zo door.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Anita Crijns 02-05-2020

6 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Een fijne en mooie zaak,veel beter dan Intratuin. Alles ziet er zo fris en verzorgd uit en wordt er altijd fijn geholpen. Mis het restaurant wel en even naar de wc ook,het is niet anders door de Corona.Ben al blij dat jullie open zijn.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Henk van Blitterswijk 03-04-2020

7 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Fijne en mooie winkel, erg jammer en schande dat ze in deze carona periode wel geopend zijn maar de klant niet in de gelegenheid stellen om naar het toilet te gaan.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Jessica 28-02-2020

7 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Het gebeurde twee manden geleden maar Ik wil mijn ervaring toch delen. In de ochtend om ongeveer 11uur op oudejaarsdag (2019) stond ik bij de middelste kassa met een potje orchidee te afrekenen, toen was ik de tweede in de lijn. De kassamedewerker, een vrouw met bruin haar in ongeveer haar 50e, was vrolijk en spraakzaam met de klant voor mij, over de wachttijd en lange lijn voor de oliebollenkraam die voor de winkel stond. Ik wachtte stil met geduld in de lijn en zocht ik ook eens met oogcontact. De medewerker keek paar keer heel raar terug zonder iets te zeggen. Toen ik aan de beurt was, begroette ik haar met vriendelijke glimlacht, maar keek ze gelijk weg zonder ‘hallo’ of ‘goedemorgen’ te zeggen. ze scande mijn orchidee maar nog, bleef weg kijken! Toen vroeg ik of ik pinnen kon, drukte haar op de computer zonder iets terug te zeggen. Nadat de transactie voltooid was, zei ik ‘doei’, maar nog! hoorde ik weer niets terug! Ik vroeg me af wat er was aan de hand en waarom reageerde de medewerker zo raar (of moet ik zeggen asociaal!) tegen me, echter was er niets mis gegaan! Ik verzocht geen moeite en ik stelde ook geen vraag, ik wou gewoon afrekenen! Er is alleen maar één ding, ik ben Aziatisch. Ik ging vaak naar de winkel want ik hou echt van tuinieren, vroeger vond ik het een top winkel die altijd me inspireerde. Na die rare ervaring weet ik echte niet als ik nog weer eens naar de winkel wil, dus nu zijn intratuin en ranzijn voor me betere opties. , https://nl.revieweuro.com/flevoland/garden-center-almeerplant-26605
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Contact en openingstijden?

Almeerplant is een tuincentrum in Flevoland waar je veel meer vindt dan alleen planten. Naast kamerplanten en tuinplanten vind je dus ook tuinmeubelen, barbecues en alles voor je huisdier. Dit tuincentrum is één van de grootste tuincentra van Nederland, een bezoekje aan Almeerplant is dus een ware belevenis! Bekijk de openingstijden van Almeerplant en plan(t) je bezoek!

Openingstijden van Almeerplant

Almeerplant is elke dag geopend, dus ook op zondag! Het tuincentrum in Almere gaat om 09.30 uur open en sluit om 18.00 uur, in het weekend sluit Almeer plant om 17.00 uur. Op zondag is het tuincentrum om 10.00 uur open. Voor afwijkende openingstijden kun je de website of de Facebookpagina van Almeerplant raadplegen. Hier vind je ook de koopavonden van het tuincentrum in Almere.

Contactgegevens van Almeerplant

Almeerplant bevindt zich in de wijk Almere Buiten en is ook goed bereikbaar vanuit Almere Stad. Het adres van Almeerplant is Hugo de Vriesweg 3. Vanuit ’t Gooi en Amsterdam is het tussen de 20 en 30 minuten rijden met de auto. Woon je in Lelystad? Dan rijd je het snelst via de A6. Zeker weten of Almeerplant open is? Bel dan naar 036-5365007. Voor minder dringende vragen kun je een e-mail sturen naar info@almeerplant.nl. Je kunt ook het contactformulier invullen op deze pagina.

Aanbiedingen in de folder van Almeerplant

Regelmatig zijn er aanbiedingen en kortingen bij Almeerplant op onder andere tuinmeubelen en kerstartikelen. Deze lees je in de Almeerplant folder met nog meer tips over onder andere de verzorging van je planten. Er is niet elke week een folder acties, dus houd ook de website in de gaten voor actuele aanbiedingen.

Evenementen en winacties

In het restaurant kun je terecht tijdens of na het shoppen. Een vers bakje koffie met wat lekkers erbij voordat je weer verder gaat snuffelen tussen de tuinartikelen. Nog leuker is een bezoek aan Almeerplant tijdens één van de evenementen. Het tuincentrum in Almere organiseert onder andere VIP-avonden, ladiesnights en workshops. Schrijf je in via de website!

Almeerplant Klantenkaart

Heel belangrijk om niet te vergeten als je een bezoek gepland hebt naar Almeerplant: je klantenkaart. Met de Almeerplant klantenkaart spaar je punten met elk bedrag dat je bij het tuincentrum besteedt. Voor elke euro ontvang je 2 punten die je kunt besteden in het tuincentrum. Door je kaart te registeren via de website kun je ook je actuele puntensaldo bekijken. Bij je volgende aankoop bij het tuincentrum kun je dan meteen je punten inwisselen! Let op, de punten zijn niet op alle producten geldig, onder andere cadeaubonnen, gasflessen en aanbiedingen doen niet meer aan de actie.

Cadeaukaart van Almeerplant

Naast de klantenkaart en natuurlijk gewoon geld, kun je bij Almeer plant ook met de volgende cadeaukaarten betalen:

 • VVV Cadeaubon
 • Nationale Tuinbon
 • Almeerplant Cadeaukaart

Hiermee kun je dus iets leuks uitzoeken, of koop zelf de Almeerplant cadeaukaart om cadeau te doen aan een jarige, of als bedankje! Dan kan de ontvanger zelf een leuk artikel uitzoeken.

Werken bij Almeerplant

Ben je op zoek naar een bijbaan of lijkt het je leuk om bij Almeerplant te werken? Almeerplant heeft regelmatig vacatures voor onder andere medewerkers in de tuinwinkel, op de dierenafdeling, de bbq-afdeling of bij de buitenplanten. Ook zijn ze altijd blij met een weekendhulp achter de kassa, wat vooral een geschikte bijbaan is voor scholieren. Als verkoopmedewerker werk je minimaal 24 uur per week. Alle actuele vacatures van Almeerplant vind je op de vacaturepagina.

Winterfair en kerstshow

Ieder jaar zet Almeerplant een prachtige kerstshow neer, doe inspiratie op en bekijk alle kerstartikelen zoals kerstballen en alles voor (het uitbreiden van) je kerstdorpje! Tijdens de jaarlijkse Winterfair staan er heerlijke hapjes en drankjes klaar. Ook zijn er allerlei stands aanwezig met bijzondere producten en leuke accessoires. Volg een toffe kerstworkshop of ga los op de deuntjes van de DJ!