Vind jouw tuincentrum

TuinTuin
Beoordeling

Bent u op zoek naar de openingstijden van Tuincentrum Daniëls in Vlodrop? Dan bent u hier op het goede adres! Tuincentrum Daniëls is een van de grootste tuincentra van Limburg. Vanuit Vlodrop biedt tuincentrum Daniëls u nu de kans om het brede productaanbod online te bestellen! Alles op het gebied van tuininrichting, tuinonderhoud en sfeer & interieur vindt u in de webshop. Ook voor de vijver en huisdieren kunt u bij Tuincentrum Daniëls terecht. Hieronder vindt u de actuele openingstijden van Tuincentrum Daniëls in Vlodrop aan. Tuincentrum Daniëls is elke zondag geopend, 363 dagen per jaar.

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Tuincentrum Daniëls?
  • Maandag09:00 - 18:00
  • Dinsdag09:00 - 18:00
  • Woensdag09:00 - 18:00
  • Donderdag09:00 - 18:00
  • Vrijdag09:00 - 18:00
  • Zaterdag09:00 - 17:00
  • Zondag10:00 - 17:00

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Familie Zillekens  2022-04-03 18:16:26

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Vandaag voor het eerst naar het tuincentrum in Vlodrop geweest. Geweldig tuincentrum, echt top! Aangezien het erg druk was in restaurant hebben wij buiten iets gegeten. Dat was echter een afknapper. Wij bestelde twee broodjes curryworst met spek en uien en kregen curryworst uit de frituur (anders moest de jonge dame de plaat schoon maken zei ze tegen collega) met rauwe uitjes en geen spek......die was op toen ik er naar vroeg. Dat is triest als zoiets bij een geweldig tuincentrum staat.....jammer!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Fam. V uit Oirschot 2021-10-14 14:36:23

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Ook dit jaar stond een bezoekje aan de kerstmarkt van tuincentrum Daniëls in Vlodrop op ons programma. Wellicht een beetje vroeg, maar dan heb je zeker de gelegenheid rustig rond te kijken en is het assortiment nog volledig beschikbaar. Ook dit jaar zijn de medewerkers er in geslaagd om de kerstshow nog imposanter en gezelliger te maken. Echter bij het afrekenen slaagde een klant erin om op slinkse wijze een model stokstaartje weg te halen. Na kort overleg tussen kassa medewerkster en klantenservice werd besloten om ons van een ander stokstaartje te voorzien. Bij deze compliment aan de medewerkers van Daniëls voor de geboden oplossing, en graag weer tot volgend jaar !
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Rinie Brouwer 2018-07-11 16:59:00

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Vorige week een loungeset aangekocht , 1 week later netjes aan huis geleverd en ook nog een flesje wijn erbijj gekregen. Zijn er superblij mee en staat geweldig. en zit geweldig.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Reactie van Tuincentrum Daniëls op 11-07-2018

Bedankt voor de recensie! Hopelijk genieten jullie lekker van het tuinset met een glaasje wijn erbij!

Was deze recensie nuttig voor u?

Adv. Bol.com Gardena