Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma09:30 - 18:00
  • Di09:30 - 18:00
  • Wo09:30 - 18:00
  • Do09:30 - 18:00
  • Vr09:30 - 21:00
  • Za09:00 - 17:30
  • Zo12:00 - 17:00
Tuincentrum De Driesprong Zoetermeer

Tuincentrum De Driesprong Zoetermeer
(59) recensies

Logo Tuincentrum De Driesprong Zoetermeer
  • Rolstoel vriendelijk
  • Café

Recensies Tuincentrum De Driesprong Zoetermeer

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Koster 28-02-2020

8 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

We hebben tot 2x toe een afspraak gemaakt voor het maken van een offerte om de tuin opnieuw te laten maken. De eerste keer afgezegd door " familie omstandigheden" en de 2de keer was meneer te moe om te komen. Afspraak vergeten. Wij hebben hem nadat bij 45 minuten na de afgesproken tijd zou langs komen , gebeld. Had dd afgelopen week in Limburg doorgebracht en zat op de bank. Driesprong, ga zo door met jullie service. Wij kunnen dus niet van jullie personeel op aan. Bedankt voor de correcte service en het wachten .
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Jan de Man 09-02-2020

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Ik kom graag en vaak langs vanuit Vlaardingen ik koop altijd sier vis doen het altijd goed en planten Super dus
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Smit 08-01-2020

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Slecht behandeld vandaag door alleen maar een vraag te stellen of ze iets hadden.( aan een mannelijke medewerker) Aangezien er geen medewerker ergens was zag ik een verkoper die net uit zijn lunchpauze kwam. Hij wilde mij eigenlijk niet te woord staan maar kon er niet onderuit. Door een oortje wat hij in had was er waarschijnlijk overleg met zijn collega wat ik niet in de gaten had en werd afgesnauwd met”DAT HEBBEN WE NIET” Ik vind dit onacceptabel en tevens respectloos tegen over een klant. Misschien is het verstandig om hem een communicatie cursus aan te bieden. Slechte zaak voor jullie bedrijf met zulke medewerkers en raad u aan om tijdens functioneringsgesprekken dit eens goed aan te kaarten. Scheelt u namelijk omzet!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Sandra baks 05-01-2020

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Jammer dat er niemand moeite doet als je daar wat gezien heb .. om dan even in de computer te kijken of het artikel nog terug komt ...
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Izabela 27-12-2019

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Top winkel!!!! Zeer gastvrij!!! Bovendien elk jaar in december schenken de eigenaren prachtige kerstbomen aan de Poolse Kerk OLV Sterre der Zee in Rotterdam. Mijn dank daarvoor!!!!❤
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Tuincentrum De Driesprong Zoetermeer?

Meer over Tuincentrum De Driesprong Zoetermeer

Tuincentrum De Driesprong Zoetermeer is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Zoetermeer, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Tuincentrum De Driesprong Zoetermeer is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Zuid Holland. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Zoetermeer? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Tuincentrum De Driesprong Zoetermeer draaien: 0793611300. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Tuincentrum De Driesprong Zoetermeer is gemiddeld met een 4.3 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!