Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Van 09:30 tot 18:00 Nu open!

Openingstijden
  • Ma09:30 - 18:00
  • Di09:30 - 18:00
  • Wo09:30 - 18:00 Nu open!
  • Do09:30 - 18:00
  • Vr09:30 - 21:00
  • Za09:00 - 17:30
  • Zo12:00 - 17:00
Werken bij Tuincentrum de Driesprong Zoetermeer

Functie | Vrachtwagenchauffeur

Tuincentrum de Driesprong Zoetermeer

Tuincentrum de Driesprong Zoetermeer
(64) recensies

Logo Tuincentrum de Driesprong Zoetermeer
  • Rolstoel vriendelijk
  • Café

Recensies Tuincentrum de Driesprong Zoetermeer

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

e van der most 11-06-2020

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Wat een vreselijk slechte site totaal geen producten te vinden alleen algemenen praat
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Hilda 24-05-2020

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Geniet altijd van mijn bezoekjes aan de Driesprong. Leuk dat jullie op de website uitleg geven over de oorsprong van Hemelvaart en een link leggen met een aantal 'hemelse' planten!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

C de Pater Schouten 07-05-2020

6 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Hebben op woensdagmiddag 2 konijnen gekocht een Ram en Voedster achteraf bleek ons nieuwe hokje te klein om ooit met jonge konijnen te zitten dus 1 nachtje in ons hok gezeten gevraagd of de ram omgeruild kon worden voor een voedster nemen ze niet terug ondanks dat er gezegd was dat we als er iets was altijd terug konden komen , vindt dit niet getuigen van goede service dit is dus wel de laatste keer dat we ook maar iets bij de driesprong gekocht hebben
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Van Vliet 01-05-2020

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Graszoden besteld die in de ochtend geleverd zouden worden, meerdere malen gebeld waar de graszoden blijven. Toontje van de medewerker van de receptie was beneden alle peil, ja meneer het is druk en de chauffeurs rijden, geen idee hoe laat ze komen. Ze laten je wel eerst betalen maar komen vervolgens geen afspraken na. Ronduit SLECHTE service
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Rensen 11-04-2020

5 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

3 Maanden geleden een hek laten plaatsen en ons dachten we goed te laten informeren en dus een van douglashouten schutting laten plaatsen. Nu begint het hout dus al na 3 maanden horizontaal en verticaal en ook aan de boven- en onderkant al te splijten. Het tuincentrum doet er heel laconiek over en zegt via hun leverancier te hebben vernomen, dat dit juist heel typerend is voor douglas hout, waarvan het hek is gemaakt. Op de site van douglas staan de eigenschappen van dit houtsoort en daar staat niet op, dat het hout splijt aan alle kanten. Ik heb douglas gemaild en aan de hand van foto`s hebben zij laten weten, dat er teveel schroeven in zitten en het hout niet kan werken zoals het nu is. De Driesprong zegt nu niets voor ons te zullen doen en dan puur op basis, wat zij eerder hadden gehoord en dat is toch vreemd, want we spreken hier over een hek van ruim 2500 euro wat na 3 maanden al aan alle kanten begint te splijten. We zijn met 4 buren en verwachten toch wel op zijn minst serieus te worden genomen en dat gebeurt dus niet en vandaar mijn waarschuwing aan een ieder. Service bij de Driesprong is wel heel ver te zoeken en voor ons geen volgende keer meer! Wat een slecht bedrijf in deze kwestie.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Tuincentrum de Driesprong Zoetermeer?

Meer over Tuincentrum de Driesprong Zoetermeer

Tuincentrum de Driesprong Zoetermeer is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Zoetermeer, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Tuincentrum de Driesprong Zoetermeer is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Zuid Holland. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Zoetermeer? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Tuincentrum de Driesprong Zoetermeer draaien: 0793611300. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Tuincentrum de Driesprong Zoetermeer is gemiddeld met een 4.1 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!