Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Beoordeling

Bent u op zoek naar de openingstijden van Tuincentrum De Bosrand in Wassenaar? Dan bent u hier op het goede adres! De Bosrand is een veelzijdig tuincentrum gelegen in Wassenaar en heeft een ruime keuze buitenplanten, -meubels en –accessoires maar ook voor binnenplanten, accessoires, dierbenodigdheden en dagelijks verse snijbloemen kunt u bij De Bosrand in Wassenaar terecht. Heeft u een bezoek gebracht aan De Bosrand in Wassenaar? Deel uw ervaringen en schrijf een recensie op deze pagina. Hieronder vindt u de openingstijden van Tuincentrum De Bosrand. Geen koopzondag? Dan vindt u hier een overzicht van tuincentra met een koopzondag in de buurt van Wassenaar.  

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Tuincentrum De Bosrand Wassenaar?
 • Maandag09:00 - 17:45
 • Dinsdag09:00 - 17:45
 • Woensdag09:00 - 17:45
 • Donderdag09:00 - 17:45
 • Vrijdag09:00 - 17:45
 • Zaterdag09:00 - 17:30
 • Zondag10:30 - 17:00

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Tineke 2022-01-03 15:53:43

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Heerlijke winkel kom er heel graag , gezellig mooi vriendelijk personeel top
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

2020-06-10 21:54:00

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Winkel heeft vrij krappe paden met veel versperringen, waardoor 1,5 meter afstand houden lastig is. Dit zou al makkelijk te verbeteren zijn door meer eenrichtingsverkeer te stimuleren in paden (zoals in meer winkels) en beter op te ruimen waardoor spullen minder in de paden staan (en je er met een winkelwagen niet door kunt). Verder uitstekende winkel.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Joke 2018-06-24 13:27:00

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Bij het restaurant broodje warme ham besteld was gewoon een plakje ham tussen een broodje was niet lekker. Daarna broodje bal was goed.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Adv. Bol.com Gardena

De Bosrand in Wassenaar is een van de vier tuincentra van De Bosrand. De Bosrand heeft drie kwekerij die de vier tuincentra en de twee groothandels voorziet van allerlei planten. Doordat De Bosrand zijn eigen planten kweekt zijn de planten altijd van grote kwaliteit en ook erg betaalbaar! Het familiebedrijf is gestart in 1980 en is vernoemd naar de ligging langs de rand van het bos. Lees verder voor De Bosrand openingstijden in Wassenaar en meer informatie over de groothandels en de kwekerijen van het tuincentrum.

Bosrand Wassenaar Openingstijden

De Bosrand in Wassenaar is iedere werkdag geopend vanaf 09.00 uur en sluit om 17.45 uur. Op vrijdagavond houdt het tuincentrum koopavond en ben je welkom tot 20.45 uur. Bosrand Wassenaar heeft andere openingstijden op zondag, dan is het tuincentrum open van 11.00 tot 17.00 uur. Het tuincentrum heeft dus iedere zondag koopzondag. Let ook op afwijkende openingstijden van De Bosrand Wassenaar, deze worden vermeld op deze pagina of op de website.

Bezoek De Bosrand in Wassenaar

De Bosrand in Wassenaar is gevestigd aan de Rijksstraatweg 361B en ligt aan de rand van Wassenaar. Vanuit het centrum van Wassenaar is het tuincentrum zelfs te voet te bereiken. Vanuit het centrum van Leiden en Den Haag is het ongeveer een kwartier rijden met de auto. Vanuit Den Haag is het ook mogelijk om het openbaar vervoer te nemen, reken ongeveer 25 minuten en je kunt bijna voor de deur uitstappen. Vragen voor het tuincentrum? Het telefoonnummer van Bosrand Wassenaar is 070-511 8412.

Bosrand Wassenaar aanbiedingen

Houd de Facebookpagina van Bosrand Wassenaar in de gaten voor kortingen op onder andere planten en tuinmeubelen. Ook vind je hier tips voor leuke cadeaus en blijf je op de hoogte van leuke activiteiten. De Bosrand Wassenaar folder komt zeer zelden uit, wel geven ze interessante informatiebladen uit met bijvoorbeeld tips voor de moestuin. Op zoek naar echt scherpe aanbiedingen van De Bosrand? Breng dan een bezoekje aan de outlet in Alphen a/d Rijn. Hier vind je de leukste woonaccessoires van grote merken met minimaal 50% korting. Bovendien is het maximaal een half uurtje rijden, zeker de moeite waard dus!

Bosrand Wassenaar vuurwerk

Aan het eind van het jaar kun je natuurlijk het gaafste vuurwerk uitzoeken bij De Bosrand Wassenaar. Het vuurwerk kun je bestellen bij Vuurwerkplanet en bij Bosrand Wassenaar haal je het vuurwerk vervolgens op. Het assortiment vuurwerk bestaat uit veel verschillende soorten, zoals:

 • Combiboxen;
 • Grondvuurwerk;
 • Knalvuurwerk;
 • Romeinse kaarsen;
 • Vuurpijlen.

Houd ook de website van Vuurwerkplanet in de gaten voor aanbiedingen en om te weten wanneer je precies weer vuurwerk bij Bosrand Wassenaar kunt bestellen.

Bosrand Wassenaar groothandel en kwekerij

De Bosrand Wassenaar groothandel bevindt zich bij het tuincentrum. De groothandel is vooral geschikt voor hoveniers, tuinarchitecten, bloemisten of verkopers, maar ook voor hotels en restaurants. De Bosrand koopt de planten dagelijks in bij de veiling en vaste kwekers. Dit in combinatie met de eigen Bosrand Wassenaar kwekerij zorgt voor een uitgebreid assortiment aan planten, heesters en bomen. In de kwekerij worden vaste planten gekweekt die zorgen voor de bevoorrading van de groothandel en tuincentra.

Werken bij Bosrand Wassenaar

Ben je geïnteresseerd om in het tuincentrum Bosrand Wassenaar te werken? Of misschien in een van de groothandels of kwekerijen? Op de website vind je een overzicht van alle beschikbare vacatures. Zo is Bosrand Wassenaar regelmatig op zoek naar verkoopmedewerkers voor verschillende afdelingen, medewerkers voor in de tuinwinkel, kassamedewerkers of algemeen medewerkers. Bekijk ook de vacatures bij de andere vestigingen. Via de website kun je een reactie achterlaten door je gegevens in te vullen en je cv bij te voegen.