Vind jouw tuincentrum

TuinTuin
Beoordeling

Op zoek naar een tuincentrum in de provincie Noord-Brabant? Dan bent u bij tuincentrum De Bosrand in Rijsbergen aan het juiste adres. Het assortiment van tuincentrum De Bosrand is verdeeld in de hoofdgroepen:Buiten;Binnen;Bloemen;Dieren;Tuinmeubelen.Breng snel een bezoek aan dit tuincentrum in Rijsbergen, de openingstijden staan hieronder vermeld onder het kopje Openingstijden. Deze week geen koopzondag bij De Bosrand? Hier vindt u een overzicht van alle tuincentra met koopzondag in uw regio.

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Tuincentrum De Bosrand Rijsbergen?
 • Maandag09:00 - 17:45
 • Dinsdag09:00 - 17:45
 • Woensdag09:00 - 17:45
 • Donderdag09:00 - 17:45
 • Vrijdag09:00 - 17:45
 • Zaterdag09:00 - 17:30
 • Zondag10:30 - 17:00

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Marian 2021-12-22 17:18:10

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Ik weet niet waar te beginnen , ik doe het maar zo want op mijn mail krijg ik geen antwoord, In het kort nu de derde kerst dat ik mijn kerstverlichting in de boom deed na een paar uur branden ging hij uit , de adapter stuk , contact opgenomen met jullie telf en langs geweest , bij het bezoek aan jullie vertelden een van de medewerkers dat ik maar een nieuw lichtsnoer moest kopen want losse adapters werden niet verkocht moest alles mailen met foto,s erbij dit ook gedaan niets meer vernomen . Ik heb daarna zelf contact opgenomen met de leverancier en mijn verbazing was erg groot omdat er wel losse adapters te krijgen zijn maar dat wij dan afhankelijk zijn van jullie omdat jullie die kunnen bestellen en niet de klant . Nu vraag ik mij af is het onwil of bij jullie niet bekent .
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Evert 2019-11-25 08:57:00

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Erg duur.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Evert 2019-11-25 08:57:00

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Erg duur.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Adv. Bol.com Gardena

Bosrand Rijsbergen is onderdeel van de unieke Bosrand tuincentra en kwekerijen. Dit tuincentrum in Rijsbergen biedt niet alleen een zeer divers aanbod aan verse planten tegen scherpe prijzen, maar ook het grootste assortiment bloembollen en uiteraard nog veel meer!

De Bosrand Rijsbergen

Bij Tuincentrum De Bosrand in Rijsbergen kun je terecht voor onder andere:

 • Snijbloemen
 • Kamerplanten
 • Tuinplanten
 • Tuinmeubelen
 • Dierenbenodigdheden
 • Sfeer & interieur
 • Barbecues

De Bosrand bestaat onder andere uit 3 kwekerijen, waardoor je een zekere garantie hebt op prachtig vers groen en scherpe prijzen. Ook heeft De Bosrand 2 eigen groothandels, waardoor het tuincentrum haar eigen koers vaart op het gebied van assortiment en prijzen. De missie van De Bosrand is om iedereen een groen thuis te bieden en sfeervol te laten genieten van huis en tuin.

Tuincentrum de Bosrand Rijsbergen

Er zijn 5 vestigingen van de Bosrand, waaronder een in Rijsbergen. Als je in de omgeving van Roosendaal, Breda en Zundert woont, dan is deze vestiging ideaal gelegen en maar liefst 7 dagen per week geopend. Andere vestigingen zijn Alphen aan de Rijn, Wassenaar, Woerden en Oegstgeest. 

Tuincentrum Rijsbergen Openingstijden

Tuincentrum De Bosrand in Rijsbergen is 7 dagen per week geopend. Van maandag tot en met vrijdag kun je hier van 10.00 uur tot 17.45 uur terecht. Op zaterdag is Tuincentrum De Bosrand Rijsbergen geopend van 09.00 uur tot 17.00 uur en op zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Iedere week is het koopzondag! 

Kwekerij de Bosrand Rijsbergen

Een van de kwekerijen van De Bosrand is te vinden bij de vestiging in Rijsbergen. Hier worden diverse soorten planten gekweekt, waaronder vaste planten die tevens worden gebruikt bij tuinaanleg. Deze planten worden geleverd aan de eigen planten en tuincentra onder andere, waar je dus meteen kunt profiteren van de goede kwaliteit die de Bosrand waarborgt. 

High tea de Bosrand Rijsbergen

In het gezellige café bij Tuincentrum De Bosrand Rijsbergen kun je dagelijks terecht voor een high tea. In een prachtige groenrijke omgeving geniet je van een etagère vol lekkernijen met uiteraard verschillende soorten thee. Je kunt minimaal één dag van tevoren reserveren tot uiterlijk 11 uur. Dit kan zowel telefonisch, door te bellen naar 076-5961885, als via de mail naar rijsbergen@tcdebosrand.nl.