Vind jouw tuincentrum

TuinTuin

De grootste kerstshow van Nederland – Intratuin Duiven.

Lisa Garden op 16-11-2022

De kerstshow van Intratuin Duiven, groter dan ooit! Bij ‘De straat van verwondering’, daar begint de kerstshow van Intratuin Duiven al. Nadat je langs mooie hoeken met planten en accessoires bent gelopen kom je al snel bij het gedeelte van de kerstdorpen. Het begin word leuk aangegeven door een plattegrond, wat er magisch uitziet. Dit kan al een voorteken zijn met hoeveel zorg en aandacht de kerstshow gemaakt is en dat klopte ook!

Intratuin plattegrond 2022 kerstshow

De kerstdorpen

Een paar meter ver, de hoek om, kom je al snel ogen tekort. Overal is er wel iets te zien. De kerstdorpen zijn gigantisch en ontzetten leuk opgezet. Je kunt er helemaal omheen lopen en zelfs van bovenaf bekijken door houten brug.

Kerstdorp Intratuin Duiven 2022

Uiteraard zijn de bekende Lemax huisjes ook weer ingezet. Na het prachtige gedeelte van de kerstdorpen loop je langs een aantal mooie kersthoekjes zoals een kersttrein en de kerstman zelf om vervolgens richting de beroemde roltrap van Intratuin Duiven te gaan.

Kersttrein   Kerstman Intratuin Duiven

De magische roltrap

Bij de roltrap begint de verwondering en je krijgt hier echt een Efteling gevoel van, want het voelt echt magisch. Wat een werk is hiervoor weggezet!. De roltrap loopt door een verlicht bos met rendieren en een reuze waterrad tot een old Londen winkelstraat vol met winkeltjes, zoals een boekenwinkel en een bakker, en shoppende mensen.

Eenmaal aangekomen op de bovenverdieping loop je 1 grote magische wereld in met allerlei wanden en kleine winkeltjes vol van de prachtigste ornamenten!

Het is alsof je in een stadje uit de tijd van Charles Dickens binnenloopt. Met een prachtige fontein in het midden, overal winkeltjes en huisjes en bijbehorende etalages. Ook leuk de dat ze van de winkelroute een magische film gemaakt hebben, deze speelt de hele tijd af op een groot scherm vlak bij de fontein.

      

Je zou bijna zou vergeten dat je in een winkel bent maar dat ben je natuurlijk wel. Wat heeft Intratuin Duiven het in 2022 weer goed gedaan. Kijk maar naar de foto’s en de video’s!

Een duidelijke looproute is ook van kracht. Zo kom je overal langs en hoef je niks te missen.

Looproute kerstshow Intratuin Duiven

Eenmaal weer beneden, richting de kassa en de uitgang, kom je nog even langs een authentieke draaimolen en een heerlijk chocoladezoenen shop! De keuze is reuze.

De kerstshow van Intratuin Duiven is weer prachtig in 2022 en zeker een bezoekje waard voor de echte kerstliefhebber. Alvast veel plezier!

De mooiste kerstshow 2021 en 2022

Intratuin Duiven stond vorig jaar al op de 2e plek als het gaat om wie de mooiste kerstshow had in 2021. Hier kun je onze top 10 mooiste kerstshow 2021 nog even zien wie dat toen allemaal waren. Dit jaar hebben we een top 5 gemaakt! Benieuwd wie er op nummer 1 staat?  Dit kun je hier bekijken: Top 5 mooiste kerstshows 2022!

Adv. Bol.com Gardena