Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Overzicht van mooiste 2021 tuincentrum kerstshows in Nederland

Wij hebben ook dit jaar weer een overzicht gemaakt van de leukste, mooiste en beste tuincentrum kerstshows in Nederland. Tuincentrum kerstshows zijn al jarenlang enorm populair in Nederland. Niet alleen is het natuurlijk heel gezellig om een kerstshow bij een tuincentrum te bezoeken, het is ook nog eens hét perfecte moment om als dagje uit van het hele assortiment van een tuincentrum te kunnen genieten. Neem bijvoorbeeld vrienden of familie mee en kom gezellig langs bij jouw favoriete tuincentrum. Geniet daar van een lekker drankje en bekijk ondertussen alle prachtig uitgestalde kerstartikelen in alle soorten en maten. Kies jij voor een mooie nieuwe kerstslinger, of neem je toch een schattig kersthuisje mee? De mogelijkheden zijn eindeloos. Benieuwd waar volgens ons de beste kerstshows van 2021 gaan plaatsvinden?

Kerstshow 2022

We hebben in 2022 ook weer de mooiste kerstshows van Nederland bezocht, lees ons oordeel: De grootste en mooiste kerstshow van 2022
 

Kerstshow tuincentrum top 10

Voor een vrolijke tuincentrum kerstshow kun je op allerlei plaatsen terecht, maar sommige tuincentra blinken toch wel écht uit in het organiseren van zulke shows. Klanten zijn daar elk jaar weer dolenthousiast over de gezelligheid en de prachtige kerstproducten. Naar welke tuincentrum kerstshow ga jij dit jaar? De tuincentra in Nederland met de mooiste kerstshows zijn volgens ons…
 

1.      Global Garden (Zwaanshoek)

Woon je in Noord-Holland en sta je te trappelen om een kerstshow te bezoeken dit najaar? Ga dan zeker langs bij Tuincenturm Global Garden. De kerstshow van Global Garden bestaat uit maar liefst 2000 m2 aan kerstartikelen in allerlei verschillende thema’s. Sluit jouw bezoek bovendien mooi af in het gezellige tuincafé.


 

2.      Intratuin Duiven

Intratuin Duiven organiseert jaarlijks de grootste kerstshow van de Benelux, compleet met een adembenemend kerstdorp dat je niet mag missen. Bij deze kerstshow staat elk jaar een ander thema centraal.


 

3.      Tuincentrum Leurs (Venlo)

De kerstshow die jaarlijks plaatsvindt bij tuincentrum Leurs heeft al meerdere prijzen gewonnen, wat genoeg zegt over de kwaliteit van deze show. Tuincentrum Leurs overtreft zichzelf ieder jaar en zijn in zowel Nederland als Duitsland een waar begrip geworden.

 

4.      Tuincentrum De Boet (Hoogwoud)

Kom langs bij Tuincentrum De Boet voor een onvergetelijk kerstavontuur. Deze kerstshow beschikt over prachtige kerstversiering in alle soorten en maten, evenals een kerstoutlet waar je voor een lage prijs al jouw kerstspulletjes kunt inslaan.


 

5.      Eurofleur (Leusden)

Of je nou op zoek bent naar schattige kersthuisjes of de kerstboom van jouw dromen, bij Tuincentrum Eurofleur zit je goed. Met de Eurofleur kerstshow overtreft dit welbekende tuincentrum zichzelf ieder jaar weer.


 

6.      Tuincentrum Osdorp (Amsterdam)

Bij Tuincentrum Osdorp wordt er elk jaar weer flink uitgepakt. Zo kun je bij een bezoek aan de Osdorp kerstshow rekenen op allerlei prachtige kerstballen, Disney-gerelateerde producten en nog veel meer!


 

7.      Tuincentrum Borghuis (Deurningen)

Waar veel kerstshows in Nederland gekenmerkt worden door veel blingbling en glamour, is de kerstshow van Tuincentrum Borghuis juist wat ingetogener en kalmer. Voor liefhebbers van bloemen en planten is de Borghuis Kerstshow 'Christmas World' perfect.


 

8.      Intratuin Halsteren

Ondanks dat deze kerstshow op plaats 8 komt, doet die van Intratuin Halsteren zeker niet onder voor de rest. Geniet bijvoorbeeld van de lekkernijen die zijn gemaakt door TV-kok Rudolph. DE kerstshow van Intratuin Halsteren staat weer bol van vernieuwde Kerst artikelen.
 

 

9.      Tuincentrum Coppelmans Nuenen

De perfecte kerstshow in Noord-Brabant, waar je de allermooiste kerstartikelen vindt. Tuincentrum Coppelmans heeft zelfs in 2018 een prijs gewonnen met hun Kerstshow.


 

10.  AVRI Bloem- en tuincentrum Dongen

De AVRI kerstshow beschikt over een betoverend kerstdorp, dat in 2018 zelfs als set is gebruikt voor een videoclip van Ronnie Flex en Famke Louise. Breng eens een bezoek aan de spectaculaire Kerstshow van AVRI Bloem- en tuincentrum.


 

Kerstshows per provincie

Zoals je ziet is het aanbod kerstshows in Nederland zeer uitgebreid en is er overal wel een prachtige show waar jij en jouw vrienden of familie terecht kunnen. Kerstshows zijn niet alleen enorm leuk voor klanten op zoek naar producten of de grootste christmaholics, maar ook perfect als leuk dagje uit met kinderen. Aarzel dus niet en bezoek een tuincentrum kerstshow!
 

Tuincentrum Kersthows in Drenthe

Als je een Tuincentrum Kerstshow in Drenthe wilt bezoeken dan adviseren wij om eens een kijkje te nemen bij onderstaande:

 1. Groencentrum Hoogeveen - Kerstshow
 2. Groenrijk Assen - Kerstshow
 3. Huis en Tuin Hoogeveen​ - Kerstmarkt
   

Tuincentrum Kersthows in Flevoland

Als je een Tuincentrum Kerstshow in Flevoland wilt bezoeken dan adviseren wij om eens een kijkje te nemen bij onderstaande:

 1. Tuincentrum Almeerplant - Kerstshow
   

Tuincentrum Kersthows in Friesland

Als je een Tuincentrum Kerstshow in Friesland wilt bezoeken dan adviseren wij om eens een kijkje te nemen bij onderstaande:

 1. Tuincentrum Tuindorado Drachten - Kersthoofdstad van het noorden
   

Tuincentrum Kersthows in Gelderland

Als je een Tuincentrum Kerstshow in Gelderland wilt bezoeken dan adviseren wij om eens een kijkje te nemen bij onderstaande:

 1. Intratuin Duiven - Kerstshow
 2. Tuincentrum Bull in Beuningen - Kerstshow
 3. Groenrijk Apeldoorn - Kerstshow
   

Tuincentrum Kersthows in Groningen

Als je een Tuincentrum Kerstshow in Groningen wilt bezoeken dan adviseren wij om eens een kijkje te nemen bij onderstaande:

 1. Tuinland Groningen - Kerstshow
   

Tuincentrum Kersthows in Limburg

Als je een Tuincentrum Kerstshow in Limburg wilt bezoeken dan adviseren wij om eens een kijkje te nemen bij onderstaande:

 1. Tuincentrum Leurs Venlo - Kerstshow
 2. Tuincentrum Schmitz Vlodrop - Kerstshow
 3. Tuincentrum Danïels Vlodorp - Kerstshow
   

Tuincentrum Kersthows in Noord-Brabant

Als je een Tuincentrum Kerstshow in Noord-Brabant wilt bezoeken dan adviseren wij om eens een kijkje te nemen bij onderstaande:

 1. Tuincentrum Coppelmans Nuenen - Kerstshow
 2. Avri Bloem- en Tuincentrum Dongen - Kerstshow
 3. Groenrijk Tilburg - Kerstshow
 4. Tuincentrum Boxtel - Kerstshow
 5. Tuincentrum Coppelmans Deurne - Kerstshow
 6. Life and Garden Etten-Leur - Kerstshow
 7. Intratuin Halsteren - Kerstshow
 8. Tuincenturm Coppelmans Helmond
   

Tuincentrum Kersthows in Noord-Holland

Als je een Tuincentrum Kerstshow in Noord-Holland wilt bezoeken dan adviseren wij om eens een kijkje te nemen bij onderstaande:

 1. Tuincentrum Global Garden Zwaanshoek - Kerstshow
 2. Tuincentrum De Boet Hoogwoud - Kerstshow
 3. Tuincentrum Osdorp Amsterdam - Kerstshow
   

Tuincentrum Kersthows in Overijssel

Als je een Tuincentrum Kerstshow in Overijssel wilt bezoeken dan adviseren wij om eens een kijkje te nemen bij onderstaande:

 1. Tuincentrum Borghuis (Deurningen)
   

Tuincentrum Kersthows in Utrecht

Als je een Tuincentrum Kerstshow in Utrecht wilt bezoeken dan adviseren wij om eens een kijkje te nemen bij onderstaande:

 1. Tuincentrum Eurofleur - Kerstshow
 2. Vechtweelde Maarssen - Kerstshow
   

Tuincentrum Kersthows in Zeeland

Als je een Tuincentrum Kerstshow in Zeeland wilt bezoeken dan adviseren wij om eens een kijkje te nemen bij onderstaande:

 1. Groenrijk Middelburg - Kerstshow
   

Tuincentrum Kersthows in Zuid-Holland

Als je een Tuincentrum Kerstshow in Zuid-Holland wilt bezoeken dan adviseren wij om eens een kijkje te nemen bij onderstaande:

 1. Christmas Village Scheveningen - Kerstshow
 2. Tuincentrum De Carlton Naaldwijk - Kerstshow
 3. Groencentrum Sonneveld - Kerstshow
 4. Groenrijk 't Haantje Rijswijk - Kerstshow
 5. Tuincentrum de Bosrand Wassenaar - Kerstshow
 6. Tuincentrum de Driesprong Zoetermeer - Kerstshow
   

Mist er een Kerstshow in dit overzicht?

Zoals je ziet zijn er genoeg sfeervolle Kerstshows bij verschillende tuincentra om helemaal in de Kerststemming te komen.

Wij hebben veel tuincentra in Nederland al bezocht, mocht het voorkomen dat jouw favoriete Kerstshow er nog niet tussen staat dan horen wij het graag.

Adv. Bol.com Gardena