Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Beoordeling

Als je dit leest ben je waarschijnlijk op zoek naar een tuincentrum in Leusden in de provincie Utrecht. Dat komt goed uit, want in Leusden is het grootste tuincentrum van Midden-Nederland gevestigd: Eurofleur. Het assortiment bestaat uit meer dan 200 duizend producten verdeeld over de afdelingen buitenshuis (tuinplanten, tuininrichting, tuinonderhoud, tuinverlichting, terras en balkon, de eetbare tuin, tuinspiegels en schilderijen, vijver), tuinmeubelen (tuinmeubelsets, loungesets), koken en barbecue (barbecues en outdoor kitchens, lekkernijen en bakproducten), dierenspeciaalzaak (diervoeding, vogels, vissen, knaagdieren, konijnen, katten en honden), binnenshuis (kleurboeken en speelgoed, kussens en plaids, zijdebloemen, tafeldecoratie, potten en vazen, kamerplanten en kaarsen) en snijbloemen.

Eurofleur heeft wel 20.000 m2 aan winkelplezier. De aanbiedingen van Eurofleur kun je vinden op de website, of als je je abonneert op de nieuwsbrief. Ook kun je sparen voor korting met een klantenpas of app. Euroflor heeft iedere zondag een koopzondag. Wacht dus niet langer en ga er snel heen!

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Tuincentrum Eurofleur?
 • Maandag09:00 - 18:00
 • Dinsdag09:00 - 18:00
 • Woensdag09:00 - 18:00
 • Donderdag09:00 - 18:00
 • Vrijdag09:00 - 21:00
 • Zaterdag09:00 - 17:00
 • Zondag12:00 - 17:00

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Jochem van Zijtveld 2017-10-29 07:02:00

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Leuk restaurant op de boven verdieping met kinder verblijf het restaurant beneden is klein. Voor ieder wat, een levende kerststal overdekt dus ook op regenachtige dagen droog winkelen. En nu ook online winkelen mogelijk handig voor als je iets vergeten bent.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

H.v.d.Berg 2016-10-13 11:35:00

8 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Prima tuincentrum. Geweldige kerstshow. Restaurant onder de maat. Geen hete koffie en thee. Gebak onder de maat (oud, altijd hetzelfde)
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Korte-Ernst 2016-10-04 07:48:00

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Laats een bezoek gebracht met mijn zussen. Deze winkel heeft een zeer goede indruk op ons alle achter gelaten. Jammer dat er niet 1 winkel dichter bij Den Haag is. Maar wie weet in de toekomst. Inspirerend-verassend-overzichtelijk- eigentijds- en wij komen zeker voor de feestdagen nog eens. Eerst allemaal nog even kijken wat wij over hebben van vorig jaar.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Adv. Bol.com Gardena

Tuincentrum Eurofleur in Leusden is het grootste tuincentra van Midden-Nederland. Laat je onderdompelen in 20.000 vierkante meter aan planten, bloemen, tuinmeubelen, alles voor je huisdier en de leukste woonaccessoires. Na een Lees verder voor meer informatie over dit tuincentrum, waaronder de openingstijden van Eurofleur Leusden, de jaarlijkse kerstshow van Eurofleur en vacatures bij tuincentrum Eurofleur.

Eurofleur openingstijden

Eurofleur is elke dag geopend, ook op zondag! Op doordeweekse dagen is Eurofleur geopend vanaf 09.00 uur. Op vrijdagavond heeft Eurofleur uitgebreide openingstijden, dan blijft het tuincentrum tot 21.00 uur open. In het weekend kun je tot 17.00 uur een bezoekje brengen aan Eurofleur. Tijdens vakantie kunnen de openingstijden van Eurofleur Leusden afwijken. Houd hiervoor deze pagina of de website in de gaten. Zo is Eurofleur met Tweede Paasdag bijvoorbeeld gewoon geopend.

Bezoek Tuincentrum Eurofleur

Eurofleur Leusden bevindt zich aan de Ursulineweg 14 in Leusden. Eurofleur ligt vlak aan de rand van Amersfoort en is goed te bereiken met de auto vanaf de A28. Bekijk de Eurofleur openingstijden voordat je een bezoek brengt aan Eurofleur Amersfoort. Erg handig: Eurofleur beschikt over een roltrap en liften, voor degene die minder goed ter been is zijn er ook rolstoelen beschikbaar. Deze kun je vinden bij de ingang. Op zoek naar meer Eurofleur vestigingen? Dit tuincentrum zit vooralsnog alleen in de provincie Utrecht. Eurofleur is vooral een bezoek waard tijdens de kerstshow met meer dan 5000 vierkante meter aan kerstplezier. Breng je regelmatig een bezoekje aan Eurofleur? Eurofleur Leusden heeft ook een klantenpas waarmee je kunt sparen voor kortingen. Op de website kun je je actuele puntensaldo bekijken.

Eurofleur folder

Je kunt niet alleen met de Eurofleur klantenpas voor kortingen sparen, ook de Eurofleur folder staat elke maand vol met kortingen. Zo zijn er regelmatig aanbiedingen op potten, leuke kamerplanten en vrolijke tuinplanten. Ook heeft Eurofleur een ruim assortiment aan tuinmeubelen en ook regelmatig kortingen op loungesets en barbecues, mooi meegenomen dus! Ook op Facebook kun je aanbiedingen van Eurofleur vinden.

Kerstshow Eurofleur

Bij Eurofleur wordt met kerst alles uit de kast gehaald. Ieder jaar zet het tuincentrum een prachtige kerstshow neer, inclusief kerstdorpjes van LEMAX en Luville en uitbundig gedecoreerde kerstbomen. Je bent uren zoet tussen de beeldjes van sneeuwpoppen, kerstdecoratie en kerstverlichting. De Eurofleur kerstshow 2016 was bovendien de grootste van Nederland, waarbij de kerstshow was ingedeeld in verschillende thema’s, zoals Witte Kerst, Stoere Kerst en Traditionele Kerst. Het jaar erna was de Eurofleur Leusden kerstshow 2017 een nog grotere beleving, met een levende kerststal en een berenband. Dan kan de kerstshow van Eurofleur dit jaar alleen nog maar gezelliger zijn!

Eurofleur vuurwerk

Na je bezoek aan de Eurofleur Leusden kerstshow is het tijd om je vuurwerk te bestellen! Je kunt vuurwerk bestellen bij Eurofleur in de regio Leusden, Amersfoort, Hoogland en Soest. Maak je keuze uit verschillende soorten vuurwerk voor een knallend uiteinde. Het ruime assortiment bestaat uit onder andere:

 • Siervuurwerk;
 • Knalvuurwerk;
 • Kindervuurwerk;
 • Vuurwerkpakketten;
 • Vuurpijlen.

In de webshop kun je bij Eurofleur al vanaf half november vuurwerk bestellen. In het tuincentrum kan het vuurwerk op de laatste vier dagen van het jaar, tenzij deze op zondag valt. De openingstijden van Eurofleur rond oudjaar wijken af van de normale openingstijden, houd hiervoor deze pagina of de website in de gaten.

Eurofleur vacatures

Ben je geïnteresseerd in een baan tussen het groen? Eurofleur heeft regelmatig vacatures beschikbaar voor vaste medewerkers. Verder vraagt Eurofleur ook kassamedewerkers en medewerkers voor bepaalde afdelingen, zoals de buitenafdeling of de kamerplanten afdeling. Bekijk de vacaturepagina van Eurofleur voor alle actuele vacatures.