Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
 • Ma08:30 - 18:00
 • Di08:30 - 18:00
 • Wo08:30 - 18:00
 • Do08:30 - 18:00
 • Vr08:30 - 18:00
 • Za08:30 - 17:00
 • Zogesloten
Groencentrum Sonneveld

Groencentrum Sonneveld
(172) recensies

 • Grote parkeerplaats

Recensies Groencentrum Sonneveld

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Anja kraan 17-07-2020

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Prachtig tuincentrum. We komen er erg graag. Houden ook de aanbiedingen in de gaten. Iedere week wat anders . Onze tuin ziet er weer top uit. De orchideeën staan er ook weer mooi bij. Bedankt
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Jacqueline 27-11-2018

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Wat is het tuincentrum mooi geworden. Niet rommelig meer. Mooi ingericht. En het ziet er top uit! Zoals ook nu met de kerst. Top! Ga zo door!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Joke 25-11-2018

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Een intiem tuincentrum, met leuke aanbiedingen Genoeg keuze. Helaas te weinig parkeerplaatsen, zeker een punt van aandacht. Vriendelijk personeel. Zij verdienen de beste recensie . De groente en fruitkraam is ook een meerwaarde.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

marion kuijper 28-10-2018

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

prettig tuincentrum.leuke aanbiedingen.gezellige en gemoedelijke sfeer
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Jacqueline Koster 06-10-2018

4 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Vandaag weer veel te beleven tijdens de herfstdagen bij Sonneveld! Gezellige kraampjes en leuke workshop!! Mooie herfstmand gemaakt onder goede begeleiding, de (vrijwillige) bijdrage gaat naar goed doel! Helemaal top weer, blij met Sonneveld in mijn woonplaats!!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van Groencentrum Sonneveld?

Sonneveld Boskoop biedt een zeer divers assortiment aan tegen scherpe veiling prijzen. Groen staat bij Groencentrum Sonneveld Boskoop op de eerste plaats! Iedere dag komen verse tuinplanten, kamerplanten en snijbloemen vers van de veiling, waar je van kunt profiteren. Het groencentrum heeft een divers aanbod met mooie planten voor zowel binnen als buiten en sfeervolle accessoires voor een stijlvolle inrichting. 

Tuincentrum Sonneveld Boskoop

Bij Groencentrum Sonneveld Boskoop kun je terecht voor: 

 • Tuinplanten

 • Kamerplanten

 • Snijbloemen

 • Interieurinrichting

 • Woonaccessoires

 • Cadeaus

Het aanbod is ieder seizoen weer verrassend en vernieuwend. De kleuren, stijlen en materialen bieden telkens weer nieuwe inspiratie voor jouw huis en tuin. 

Groencentrum Sonneveld Boskoop

Bij Groencentrum Sonneveld staat levend groen nog altijd op de eerste plaats. Er is zeker aandacht en ruimte voor styling en interieur accessoires, maar wanneer je hier binnen loopt merk je meteen dat verse en kwalitatieve planten hier zeer hoog in het vaandel staan. Variërend van indrukwekkende kamerplanten tot aan prachtige snijbloemen, ben je hier zéker aan het juiste adres voor kwaliteit. Iedere dag worden de planten op de veiling gehaald, waardoor deze zeer vers zijn wanneer ze in het groencentrum staan. En daar profiteer je als klant natuurlijk van!

Sonneveld Boskoop openingstijden

Van maandag tot en met zaterdag kun je bij Groencentrum Sonneveld Boskoop terecht. Van maandag tot en met donderdag is het groencentrum geopend van 08.30 tot 18.00 uur. Op vrijdag is het tuincentrum geopend van 08.30 tot 21.00 uur en op zaterdag van 08.30 tot 17.00 uur. 

Sonneveld Boskoop aanbiedingen

De aanbiedingen van Sonneveld Boskoop variëren telkens weer mee met de seizoenen. Via Tuincentrum Overzicht kun je de laatste folders bekijken en op de hoogte blijven van scherpe aanbiedingen. 

Sonneveld Boskoop vacatures

De laatste tuincentrum vacatures vind je via Tuincentrum Overzicht. Bekijk de vacaturepagina en vind de laatste vacatures van Sonneveld Boskoop, dan vind je wellicht een passende functie binnen het groencentrum. 

Groencentrum Sonneveld Boskoop Facebook

Om op de hoogte te blijven van het assortiment, aanbiedingen en inspiratie op te doen kun je Groencentrum Sonneveld Boskoop volgen op sociale media zoals Facebook en Instagram. Zo zie je prachtige combinaties voorbij komen en kun je eindeloos inspiratie opdoen.

Bezoek Plantencentrum Sonneveld Boskoop

Ga je een bezoek brengen aan Sonneveld Boskoop? Bekijk de nodige informatie via Tuincentrum Overzicht. We houden je op de hoogte van openingstijden, contactgegevens, aanbiedingen en vacatures