Vind jouw tuincentrum

TuinTuin
Beoordeling

Op zoek naar de openingstijden van Tuincentrum Schmitz / Gartencenter Schmitz in Vlodorp? Dan bent u hier op het goede adres! Tuincentrum Schmitz is dé Groenspecialist uit de omgeving Vlodrop. Zij staat bekend om haar uitgebreide assortiment tuinplanten, bomen en heesters. Ook beschikt het tuincentrum in Vlodrop over een gespecialiseerde vijverafdeling met een ruime keuze aan pompen, filters en alle mogelijke toebehoren. Daarnaast heeft u de keuze uit tal van koi- en vele andere vijvervissen. Ook kunt u tweemaal per week vers gras laten bezorgen, is er een grote sortering aan buitentegels en hebben ze ook een eigen hoveniersafdeling, waarbij ze u helpen met het ontwerp, de aanleg én het onderhoud! U bent van harte welkom in Vlodrop bij Tuincentrum Schmitz! Hieronder vindt u de actuele openingstijden van Tuincentrum Schmitz in Vlodrop aan. Geen koopzondag? Dan vindt u hier een overzicht van tuincentra met een koopzondag in de buurt van Vlodorp.

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Tuincentrum Schmitz?
  • Maandag09:00 - 18:00
  • Dinsdag09:00 - 18:00
  • Woensdag09:00 - 18:00
  • Donderdag09:00 - 18:00
  • Vrijdag09:00 - 18:00
  • Zaterdag09:00 - 17:00
  • Zondag10:00 - 17:00

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

M Hanssen Heerlen 2024-02-26 23:51:31

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Onlangs een bezoek gebracht aan dit Tuincentrum omdat ik vanuit Heerlen in de buurt een afspraak had. Meteen bij binnenkomst werd ik al vrolijk van de prachtige lentekleuren, de geinige paasdecoratie, de kleurrijke bloempotten, ik kwam ogen te kort en heb talloze foto's gemaakt en e.e.a. gekocht. Zelfs de vogels vlogen af en aan en wisten van buitenaf de weg naar de vogelhuisjes moeiteloos te vinden. We hebben het bezoek afgesloten met een overheerlijke Chinese tomatensoep in het sfeervolle restaurant. Als ieder seizoen zo mooi wordt aangekleed zeker een aanrader!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Sandra Albert 2024-02-19 10:08:40

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Klantvriendelijkheid en Service staat bij tuincentrum Schmitz hoog in het vaandel. Zeer tevreden met de snelle bezorging van onder andere boomschors en eigen merk potgrond tegen een hele goed prijs.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Conny 2021-11-12 19:10:27

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Vandaag voor de eerste keer geweest. Wat een gezellige winkel, groot assortiment in alles, vriendelijk personeel zowel op de vloer als in het restaurant. Ik kreeg direct zin in de kerst.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Adv. Bol.com Gardena