Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
 • Ma09:00 - 18:00
 • Di09:00 - 18:00
 • Wo09:00 - 18:00
 • Do09:00 - 21:00
 • Vr09:00 - 21:00
 • Za09:00 - 18:00
 • Zo09:30 - 18:00
Koopzondagen & speciale openingstijden
 • 28-09-2019, Opening Kerstshow: 09:00 - 18:00
 • 5-12-2020, Pakjesavond: 09:00 - 18:00
Tuincentrum Leurs in Venlo

Tuincentrum Leurs in Venlo
(68) recensies

Logo Tuincentrum Leurs in Venlo
 • Rolstoel vriendelijk
 • WiFi
 • Grote parkeerplaats
 • Accepteert Nationale Tuinbon
 • Accepteert VVV bon
 • Tuincafé
 • Restaurant
 • Speeltuin (binnen)
 • Accepteert creditcard

Recensies Tuincentrum Leurs in Venlo

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Leenders 01-02-2020

4 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Perfect tuincentrum, wij komen er al jaren, echter eten voor de eerste keer bij Piazza en ook voor de laatste keer, personeel geen aandacht klanten, staan maar te dollen, een dame werkt doet haar best, twee spelen, kapotte glasscherven op tafels en vloer, nee echt jammer. En kassa bon kennen ze niet.1-02-2020
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Manders 13-12-2019

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

We komen er graag. Groot assortiment en altijd tip top verzorgd
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Marian 02-12-2019

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Mooie Kerstmarkt. Daarna met mijn moeder een "oma's pasteitje" gegeten in t restaurant. Veel saus, weinig vlees en een paar champignons. Wat een tegenvaller.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Marloes 21-11-2019

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Wij hebben gisteren (woensdag 20 november) een fantastisch kinderfeest gehad bij jullie. Een medewerker van Tuincentrum Leurs heeft het geweldig gedaan. Ze heeft talent voor kinderen. Ze namen zo haar hand om samen door het tuincentrum te wandelen en met haar te kijken naar de planten en dieren. Ze wist de groep kleuters feilloos stil te krijgen en geïnteresseerd te houden in het knutselwerk. Ze nam even de tijd om de kinderen te laten praten met een meneer die wel 100 jaar oud was en ze stond steeds klaar om vragen te beantwoorden. Ik heb van alle ouders berichtjes gekregen dat hun kinderen het zo'n leuke middag hadden gevonden. Dikke pluim voor Leurs. Bedankt!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Hannie 13-10-2019

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Prachtige kerstmarkt.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Tuincentrum Leurs in Venlo?

Bij Tuincentrum Leurs in Venlo ben je aan het juiste voor een plezierig dagje winkelen voor huis en tuin! Je kunt hier terecht voor een uitgebreide keuze aan artikelen op het gebied van wonen, interieur, klussen en tuinieren. Zowel sfeervolle artikelen als de hoognodige gereedschappen en alles daar tussenin vind je bij Leurs. 

Tuincentrum Leurs in Venlo voor het hele gezin

Een bezoek aan Tuincentrum Leurs in Venlo is meteen een gezellig dagje uit, boordevol inspiratie. Niet alleen het uitgebreide assortiment maakt dit tot een goede dagbesteding, ook het grote speelparadijs voor kinderen zorgt er voor dat er voor ieder wat wils is. Ben je uitgewinkeld, of toe aan een pauze? Dan kun je ook lekker bijkomen in het tuincafé of bij La Piazza voor wat ontspanning. 

Openingstijden Leurs Venlo

Leurs is 363 dagen per jaar geopend en enkel op eerste kerstdag en op nieuwjaarsdag gesloten. Op enkele feestdagen zijn de openingstijden ingekort, deze aangepaste openingstijden vind je via onze website. 

Leurs Venlo openingstijden feestdagen

Ook tijdens de meeste feestdagen kun je gewoon terecht bij Tuincentrum Leurs. Slechts 2 dagen per jaar is het tuincentrum gesloten, namelijk op nieuwjaarsdag en eerste kerstdag. Verder kun je alle overige 363 dagen van het jaar in dit tuincentrum winkelen en ontspannen.

Tuincentrum Leurs Venlo voor huis en tuin

Bij Tuincentrum Leurs in Venlo kun je terecht voor een zeer divers aanbod. Zo vind je hier onder andere:

 • Tuinplanten
 • Tuinmeubelen
 • Bloemen
 • Graszoden
 • Kamerplanten
 • Barbecues
 • Dieren artikelen

En nog vele andere artikelen voor huis en tuin! Variërend van de nodige artikelen voor klussen en onderhoud, tot aan fijne toevoegingen zoals accessoires, styling en cadeaus. Zo is er altijd weer nieuwe inspiratie op te doen tijdens een bezoek aan Tuincentrum Leurs!

Leurs Venlo openingstijden zondag

Iedere zondag kun je bij Tuincentrum Leurs terecht voor een gezellige en inspirerende dag. Elke zondag zijn zij namelijk geopend van 09.30 uur tot 18.00 uur. Je kunt hier meteen een gezellig uitje van maken met familie en vrienden, gecombineerd met een bezoek aan het indoor speel paradijs en ontbijt, lunch of diner in het tuincentrum! Ook het tuincafé en het Italiaanse restaurant zijn namelijk op zondag geopend. 

Leurs Venlo ontbijt

Begin je bezoek aan Tuincentrum Leurs met een heerlijk ontbijtje. Zowel bij La Piazza als in het tuincafé kun je een heerlijk ontbijt bestellen, zoals heerlijke ontbijtmenu’s, koffie, thee, belegde broodjes, yoghurt, smoothies enzovoort. Het is een ware belevenis die je begint met een goedgevulde maag! 

Leurs tuincentrum Venlo voor jong en oud

Tuincentrum Leurs in Venlo is voor alle leeftijden. Niet alleen dankzij het gevarieerde assortiment, maar ook door het indoor speelparadijs, het tuincafé en restaurant. Daarnaast is het zelfs mogelijk om een kinderfeestje te organiseren bij Tuincentrum Leurs én zijn er verschillende gezellige en creatieve workshops te volgen voor verschillende leeftijden! 

Leurs Venlo vacatures

Tuincentrum Leurs in Venlo is een groot tuincentrum met verschillende carrière kansen op diverse gebieden. Ben je op zoek naar de laatste vacatures om mee te werken aan dit mooie bedrijf in Venlo? Op onze vacature pagina blijf je op de hoogte van de nieuwste kansen die Tuincentrum Leurs Venlo te bieden heeft. Ook op de website van Leurs vind je de laatste carrière mogelijkheden en meer informatie. 

Leurs Venlo kerstshow 2019

Ieder jaar is de kerstshow van Leurs weer een prachtige gebeurtenis in Limburg. Zowel in Nederland als in Duitsland is deze kerstshow een waar begrip! Op de kerstshow vind je boordevol inspiratie en de laatste trends op het gebied van kerst inspiratie. Zo zie je hier onder andere de nieuwste Lemax collecties, kerstbomen, kerstversiering, verlichting en kerststallen. Ieder jaar worden weer ieders verwachtingen overtroffen met de 4.000 m2 aan pure kerstsfeer en decoratie van zeer verfijnd niveau. 

Aanbiedingen Leurs Venlo

Tuincentrum Leurs biedt wekelijks verschillende aanbiedingen aan voor diverse artikelen. Voor de laatste aanbiedingen kun je het beste een bezoek brengen aan het tuincentrum, of aan de webshop, waar je verrast zult worden door scherpe prijzen. Bekijk het gehele aanbod online, of bezoek Tuincentrum Leurs voor de laatste aanbiedingen!