Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
 • Ma09:00 - 18:00
 • Di09:00 - 18:00
 • Wo09:00 - 18:00
 • Do09:00 - 18:00
 • Vr09:00 - 18:00
 • Za09:00 - 17:00
 • Zo06:00 - 06:00

Global Garden
(8) recensies

Logo Global Garden

Recensies Global Garden

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Betty van Ginkel 19-07-2021

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Ik kom met mijn vriendin bijna iedere week wel een keer bij jullie mooie tuincentrum!! Prachtige planten vriendelijk personeel wat zeer behulpzaam is!!! En tussen door bij Nick’s koffie corner een bakkie doen!!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Agnita Bok 12-10-2020

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Fantastisch tuincentrum met een zeer groot assortiment bomen, tuinplanten en kamerplanten. Daarnaast een ruime keuze aan tuinmeubelen, potten etc. De medewerkers zijn ook altijd heel behulpzaam en supervriendelijk. De kerstshow is elk jaar weer een feestje. Echt een aanrader!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Helma Pel 28-12-2019

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Prachtig uitgebreid assortiment van zeer goede kwaliteit. Personeel weet waar ze over praten en altijd bereid om je te helpen. Zeer vriendelijke tevens hardwerkende eigenaar. Voor mij 't beste tuincentrum in de regio.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Matthijs 10-03-2019

7 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Beste tuincentrum uit de ruime omgeving. Goede kwaliteit planten voor een lage prijs. Zeer ruim assortiment, zowel kleine planten als de grotere bomen en heesters. Altijd ruim voldoende personeel. Personeel zeer kundig en enthousiast. Kerstshow ook zeker de moeite waard om langs te gaan.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Marion van Hees 19-06-2018

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Geweldig tuincentrum, voor mij nog her enige waar ik kom. Waarom? Omdat ik het geweldig vind.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van Global Garden?

Tuincentrum Global Garden is een tuincentrum van werelds formaat. Je komt binnen door een authentieke poort en wordt verwelkomd door een grote weelde aan planten en struiken. Er is ook genoeg om al die planten en bomen mee aan te kleden: potten, kaarsen, lantaarns, tuinmeubelen… noem het maar op. Even uitrusten in Nick’s Tuincafé en aan het eind van het jaar de kerstshow van Global Garden bezoeken, er is van alles te doen in dit tuincentrum in Zwaanshoek!

Global Garden openingstijden

Hier vind je de openingstijden van Global Garden dat bijna elke dag open is! Het tuincentrum gaat elke dag om 9.00 uur open en sluit om 17.00 uur. Vanaf april heeft Global Garden andere openingstijden, dan houdt het tuincentrum iedere vrijdagavond koopavond tot 20.00 uur, en blijft Global Garden doordeweeks tot 18.00 uur open. Vanaf eind december is Global Garden gesloten op zondag, maar vanaf april kun je iedere zondag van 11.00 tot 17.00 uur bij Global Garden terecht. Een overzicht van de afwijkende openingstijden van Global Garden kun vinden op deze pagina. Zeker weten of het tuincentrum open is? Neem dan telefonisch contact op met het tuincentrum via 023-584 23 54 of raadpleeg de website.

Bezoek Global Garden

Een bezoek brengen aan dit tuincentrum in de buurt van Hillegom en Beinsdorp? Het adres van Global Garden is Hillegommerdijk 554 in Zwaanshoek, en ligt precies op de grens van Noord-Holland en Zuid-Holland. Bekijk eerst de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet je zeker dat je niet voor een dichte deur staat. Uiteraard kun je ook op de website kijken voor meer informatie. Het tuincentrum organiseert regelmatig evenementen, die op de website en Facebook aangekondigd worden.

Global Garden bereiken

Global Garden bevindt zich in het zuiden van Zwaanshoek en ligt aan de rand van Hoofddorp. Vanuit het centrum van Hoofddorp bereik je Tuincentrum Global Garden met de auto binnen 15 minuten, via de N201. Kom je uit Hillegom of Lisse? Neem dan de N207 en sla af bij de Hillegommerdijk. Ook vanuit Cruqius is Global Garden goed bereikbaar, 10 minuten over de Bennebroekerdijk en je bent al gearriveerd. Met de fiets kun je Global Garden vanuit Hillegom of Cruqius ook zo bereiken! En vanuit Beinsdorp is Global Garden zelfs te lopen.

Nieuws van Global Garden

Global Garden heeft geen folder, maar je kunt je wel aanmelden voor de nieuwsbrief, waarin je allerlei nieuws en tips van het tuincentrum kunt lezen. Zo weet je meteen wanneer de kerstshow van Global Garden open gaat en welke evenementen er nog meer worden georganiseerd. Houd ook de Facebookpagina in de gaten, dan ben je direct op de hoogte van kortingen op allerlei artikelen, zoals na kerst.

Service van Global Garden

Bij Global Garden kun je niet alleen terecht voor tuinplanten, tuinmeubelen en andere tuin products, maar ook voor de volgende zaken:

 • Een cadeaubon van Global Garden;
 • Global Garden bezorgt ook je aankopen thuis, of gebruik gratis een aanhangwagen;
 • Het lenen van gereedschap dat je maar één keer nodig hebt;
 • Leerzame snoeicursussen!

Tijd voor een bakje koffie

In Nick’s Tuincafé is het heerlijk vertoeven. Het tuincafé bevindt zich in het tuincentrum Global Garden en is elke dag geopend van 10.00 tot 16.30 uur, behalve op zondag. De openingstijden zijn dus iets korter dan het tuincentrum Global Garden. Je kunt er terecht voor een uitgebreide lunch, een kopje koffie met gebak of huisgemaakte soep. Bij Nick’s Tuincafé serveren ze ook een high-tea-arrangement, met onbeperkt thee! Reserveer de high tea via de website van Nick’s Tuincafé.

De kerstshow van Global Garden

Een heerlijk kopje warme chocolademelk of een glas glühwein met een oliebol: een bezoekje aan de kerstshow van Global Garden kan niet ontbreken als je in de buurt van Hoofddorp of Hillegom woont! Struin langs de levensgrote kerstdorpjes en aai de schapen. Rond Kerst zijn er ruimere openingstijden voor Global Garden en Nick’s tuincafé, zodat je extra lang van de kerstshow kunt genieten en een mooie kerstboom van Global Garden uit kunt zoeken. Houd de Facebookpagina in de gaten zodat je direct weet wanneer de kerstshow van Global Garden geopend is, en raak alvast geïnspireerd door de foto’s van voorgaande kerstshows!