Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Tuinland Groningen

Peizerweg 91
Groningen, 9727AH

050-5421322groningen@tuinland.nl

Beoordeling

Tuincentrum Tuinland in Groningen is slechts één vestiging van deze prachtige tuinketen. Tuinland biedt u een breed aanbod voor in en om het huis, van binnen- en buitenplanten tot woonaccessoires aan toe. Heeft u voer nodig voor uw huisdieren of zoekt u een leuk cadeau voor dierendag dan bent u bij Tuinland ook aan het juiste adres. Het brede productaanbod maakt een bezoek aan dit tuincentrum in de provincie en stad Groningen altijd leuk en zinvol, u kwam voor de inrichting van uw vijver maar ging naar huis met een complete inrichting voor uw buitenkeuken en vijver!

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Tuinland Groningen?
 • Maandag10:00 - 18:00
 • Dinsdag10:00 - 18:00
 • Woensdag10:00 - 18:00
 • Donderdag10:00 - 21:00
 • Vrijdag10:00 - 18:00
 • Zaterdag10:00 - 18:00
 • Zondag12:00 - 17:00

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Esther Van der Berg 2018-02-09 22:36:00

4 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Jammer dat de kerstperiode zolang moet duren bij Tuinland,kwam vandaag in de winkel,in de verwachting dat de winkel gewoon normaal is ingericht. Maar nee,zeker driekwart is leeg/in onderhoud,erg teleurstellend.Heb wel gevonden waar ik voor kwam,dat wel!!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

I.Smiesing 2017-12-26 09:04:00

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Hallo vorig jaar meerdere vruchtenstruiken gekocht oa frambozen en Japanse bes. Doen het allemaal super behalve de duurste een frambozenstruik die bestaat uit 4 verschillende soorten slechts 1 ervan kwam tot leven ik heb er fotos van gemaakt om ze te laten zien aan de servicebalie De normale kosten rond de 5 euro deze 15 maar omdat ik dus geen bon had kreeg ik dus te horen dat ze me geen nw konden geven ik kom heel erg veel bij tuinland dat viel mij dus wel heel erg tegen zon grote firma en dan zo dit moest ik even kwijt toen ik deze mogelijk zag om te melden.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Trijnie Tel 2017-11-24 11:17:00

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Tuinland aan de Peizerweg is gezellig en overzichtelijk. Het belangrijkste is de service en de positieve houding van het personeel. De bereikbaarheid en parkeergelegenheid is optimaal. Conclusie een prettige winkel om te komen en ook om een hapje of drankje te doen. Trijnie
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Adv. Bol.com Gardena

Tuinland Groningen bevindt zich sinds 2007 op zijn huidige plek. Hier doe je genoeg inspiratie op voor zowel binnenshuis als buitenshuis! Elk seizoen wordt het assortiment aangepast aan de nieuwste trends en je kunt meedoen aan leuke workshops en evenementen bezoeken! De medewerkers staan je graag te woord bij vragen over tuingereedschap of voor het samenstellen van een boeket. Bekijk deze pagina voor de contactgegevens en openingstijden van Tuinland Groningen.

Openingstijden Tuinland Groningen

Tuinland Groningen gaat elke dag om 10.00 uur open en sluit om 18.00 uur. Op donderdag kun je het tuincentrum bezoeken tijdens de koopavond van Tuinland Groningen, deze duurt tot 21.00 uur. Ook op zondag is dit filiaal van Tuinland geopend. Tuinland Groningen heeft dus elke zondag koopzondag! We houden je op deze pagina ook op de hoogte van afwijkende openingstijden van Tuinland Groningen. Of volg Tuinland Groningen op Facebook, zo weet je precies hoe laat ze rond de feestdagen open gaan!

Tuinland Groningen adres

Het adres van Tuinland Groningen is Peizerweg 91 en bevindt zich in het zuidwesten van Groningen. Het tuincentrum is vanaf het centrum bijna te lopen! Fietsend naar het tuincentrum is het 10 minuten. Er gaan ook een aantal bussen naar Tuinland Groningen vanaf station Groningen, dit duurt ongeveer 20 minuten. Zeker weten of Tuinland Groningen open is als je langsgaat? Bel ze dan op 050-542 1322.

Tuinland Groningen folder

Tuinland Groningen zet regelmatig een nieuwe folder online. Deze vind je ook op onze folderpagina. Zo blijf je op de hoogte van actuele aanbiedingen op leuke voorjaarsbloeiers, tuinmeubelen of dierbenodigdheden! De folder is geldig voor alle filialen van Tuinland. Ook op Facebook komen regelmatig aanbiedingen voorbij en je kunt ook meedoen aan leuke winacties!

Tuinland Groningen vacatures

Zie jij jezelf wel werken tussen de planten en dieren? De vacatures van Tuinland Groningen vind je op de website. Er zijn regelmatig vacatures voor medewerkers bij het tuincafé, kassamedewerkers en seizoensmedewerkers. De functies variëren van bijbaan tot parttime en fulltime. Geen vacatures beschikbaar bij Tuinland Groningen? Bekijk dan ook de vacatures van Tuinland Assen!

Tuincafé Groningen

Voor, tijdens of na je bezoek aan Tuinland Groningen kun je bijkomen in het gezellige tuincafé, dat elke dag vanaf 10.00 uur geopend is. Geniet van een kopje thee of koffie met gebak van de lokale bakker. Ook staan er warme gerechten, broodjes en soep op het menu. Kom je vaak? Met elke 5 euro die je besteedt in het café krijg je een stempel op je stempelkaart. Een volle stempelkaart is 5 euro korting in het tuincafé waard!

Tuinland Groningen Kerst

Bij Tuinland Groningen vind je alles voor een knusse kerst! Een greep uit het assortiment dat je ook online kunt bestellen:

 • Kerstballen en kerstslingers
 • Kerstbomen
 • Kerstverlichting
 • Kerstcadeaus
 • Lemax kersthuisjes

Tuinland Groningen doet elk jaar zijn best om een spectaculaire kerstshow neer te zetten, wat al in oktober begint. De medewerkers van Tuinland Groningen hebben 11 maanden nodig om de kerstshow voor te bereiden en dat loont zich. Kom in de kerstsfeer door de foto’s te bekijken van de afgelopen kerstshow van Tuinland Groningen! Afgelopen jaar kon je als bezoeker zes sprookjesachtige kamers bezoeken, alle in een andere kersttrend. Na de kerstshow houdt Tuinland Groningen uitverkoop op veel kerstartikelen. Bij Tuinland Groningen is het niet mogelijk om vuurwerk te kopen, maar dit kan wel bij Tuinland Wilp!

Bestellen in de webshop van Tuinland

Al je tuinbenodigdheden kun je ook bestellen en laten bezorgen vanuit de webshop van Tuinland. Als je voor 15.00 uur een bestelling hebt geplaatst, heb je deze vaak de volgende werkdag al in huis. Bovendien heb je 30 dagen bedenktijd en kun je het in die tijd retour sturen!