Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Tuinland Zwolle

Charles Storkstraat 2
Zwolle, 8013NT

038-4670050zwolle@tuinland.nl

Beoordeling

Bent u op zoek naar de openingstijden van Tuinland in Zwolle? Dan bent u hier op het goede adres! Tuincentrum Tuinland in Zwolle heeft een groot assortiment planten en buitengroen maar ook gereedschapsartikelen, meststoffen, bloempotten, plantenbakken, sfeerartikelen en dierenbenodigdheden zitten in het assortiment. Deel uw ervaring over dit tuincentrum in Zwolle en schrijf een recensie! De openingstijden van Tuinland in Zwolle staan hieronder. Zoekt u een tuincentrum met koopzondagKijk voor tuincentra die wel koopzondag hebben in dit overzicht

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Tuinland Zwolle?
 • Maandag10:00 - 18:00
 • Dinsdag10:00 - 18:00
 • Woensdag10:00 - 18:00
 • Donderdag10:00 - 18:00
 • Vrijdag10:00 - 18:00
 • Zaterdag10:00 - 18:00
 • Zondag12:00 - 17:00

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

will 2017-11-27 17:33:00

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Tuinland valt mij erg tegen. Kom er tegenwoordig maar weinig.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Clemens ter Laak 2017-11-13 17:39:00

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

tuinland zwolle sta altijd klaar voor de klanten een net en mooi bedrijf
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

R.Schuman 2016-07-16 12:35:00

7 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Het tuinland cafe is geen aanrader na de recente upgrade. Onlogische indeling Zeer beperkt " warm" assortiment, waarbij kleine aanpassingen niet kunnen. Lang wachten doordat het meest gangbare assortiment op 1 1/2 meter staan en maar 1 die afrekent en pakt. Vandaag mogen genieten van een broodje kipsate. Was niet te eten. Het vlees was opgewarmd, vol met vet en zenen, gewoon zeer goedkoop kippedijenvlees. ........ gewoon ranzig. Hiermee naar de mederweker gegaan en de reactie was: vervelend om te horen ; we nemen het mee" Dagggggg 6.50 euro x 2 Dit was ons laatste tuinlandcafe bezoek
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Adv. Bol.com Gardena

Het tuincentrum Tuinland in Zwolle is een tuincentrum waar je terecht kunt voor vele diverse artikelen op het gebied van tuinieren, wonen en huisdieren. Tuinland Zwolle is méér dan alleen een tuincentrum en is de ideale locatie voor een inspirerend uitje. Je vindt hier veel inspiratie op het gebied van huis en tuin, mooie cadeaus en prachtige boeketten. 

Tuinland Zwolle: meer dan een tuincentrum

Je vindt bij Tuinland Zwolle alles wat je nodig hebt voor je tuin en terras, decoraties voor zowel binnenshuis als buitenshuis, snijbloemen, vijverartikelen, bloemen, planten, huisdierverzorging én een tuincafé. Dankzij dit gevarieerde aanbod is Tuinland meer dan een tuincentrum en kun je dit ook zien als een woonwinkel, bloemenwinkel, cadeauwinkel én dierenwinkel!

Tuinland Zwolle openingstijden

Je kunt 6 dagen per week bij Tuinland Zwolle terecht. Van maandag tot en met woensdag is het tuincentrum geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Op donderdag is de koopavond en kun je hier van 10.00 tot 21.00 terecht voor een flinke dosis aan inspiratie. Op vrijdag en zaterdag gelden weer de reguliere openingstijden van 10.00 tot 18.00 uur. Iedere zondag is het koopzondag van 12.00 tot 17.00 uur. Er zijn speciale dagen en feestdagen, waarop de openingstijden kunnen afwijken. Deze openingstijden vind je via Tuincentrum Overzicht!

Tuinland Zwolle koopzondag

Iedere zondag is het koopzondag bij Tuinland Zwolle. Tussen 12.00 en 17.00 uur kun je iedere zondag winkelen en inspiratie op doen. Je kunt van jouw bezoek dan meteen een ontspannen uitje maken, door een pauze te nemen in het tuincafé. Hier kun je terecht voor verse broodjes, seizoensproducten, koffie en thee, gebak enzovoort! Op deze manier is een bezoek aan Tuinland Zwolle een gezellig zondags uitje. 

Tuinland Zwolle Kerst

Ieder jaar kun je voor al jouw kerstdecoratie weer terecht bij Tuinland Zwolle. Zo vind je hier onder andere kerstbomen, kerstversiering en kerstverlichting. Niet alleen de nodige artikelen vind je hier, je kunt je ook laten inspireren door de sfeervolle kerstafdeling, met diverse voorbeelden van hoe je dit jaar een prachtige kerst kunt maken! 

Tuinland Zwolle in Zwolle

Zoals de naam al doet vermoeden, bevindt deze vestiging zich in Zwolle. Er zijn meerdere vestigingen van Tuinland, die zich bevinden in Groningen, Wilp en Assen. Zo kun je in deze verschillende regio’s terecht voor al jouw tuin benodigdheden! Bij dit tuincentrum in Zwolle kun je onder andere terecht voor:

Tuinartikelen

 • Gazon benodigdheden
 • Planten
 • Potten
 • Woonartikelen
 • Huisdierbenodigdheden
 • Cadeaus

Tuinland Zwolle folder

In de Tuinland folder vind je de laatste aanbiedingen en zomerdeals van Tuinland Zwolle. Deze folder kun je in het tuincentrum doorbladeren, thuis ontvangen én online bekijken. Zo loop je de mooie aanbiedingen niet mis en profiteer je van flinke kortingen en goede deals. 

Tuinland Zwolle adres

Een bezoekje aan Tuinland Zwolle is een uitstapje voor jong en oud. Je kunt gratis parkeren bij het tuincentrum, dus als je iets verder weg woont is het geen probleem om met de auto te komen. Bij grote aankopen kun je gratis een aanhanger lenen of tegen een kleine vergoeding jouw aankopen thuis laten leveren. Je vindt Tuinland Zwolle op de Charles Storkstraat 2 in Zwolle. 

Tuinland Zwolle vacatures

Wil je werken bij Tuinland Zwolle? Bekijk de vacatures die worden aangeboden op hun website, of via onze vacaturepagina. Werken bij Tuinland is werken in een groene wereld. Mensen met hart en kennis van planten, dieren en wonen werken met veel plezier bij Tuinland en daar kunnen vaak weer nieuwe mensen aan toegevoegd worden! Bekijk de nieuwste vacatures en wellicht werk jij binnenkort bij Tuinland Zwolle.