Vind jouw tuincentrum

TuinTuin
Beoordeling

Bent u op zoek naar de openingstijden van Tuinland Assen in Assen? Dan bent u hier op de goede website! Naast een groot assortiment tuinplanten en tuingereedschap heeft dit tuincentrum in Drenthe alles op het gebied van planten en bloemen, zowel in de tuin als voor in huis. Ook kunt u bij Tuinland Assen terecht voor bollen en zaden, potten en bakken en mooie sfeerartikelen voor in en om het huis. De medewerkers van dit gezellige tuincentrum in Drenthe geven u graag deskundig advies! 

Tuinland Assen heeft een zeer ruime parkeergelegenheid. 

Hieronder treft u de actuele openingstijden aan van Tuinland Assen in Assen. Geen koopzondag? Dan vindt u hier een overzicht van tuincentra met een koopzondag in de buurt van Assen.

Tuinland Assen in Assen is ook te vinden op Facebook

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Tuinland Assen?
 • Maandag10:00 - 18:00
 • Dinsdag10:00 - 18:00
 • Woensdag10:00 - 18:00
 • Donderdag10:00 - 18:00
 • Vrijdag10:00 - 21:00
 • Zaterdag10:00 - 17:00
 • Zondag12:00 - 17:00

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Gea 2020-07-31 14:24:00

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Mooie groot centrum. Als er bv een miskoop is geweest, krijg ik t geld gewoon terug. Geen problemen
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Kruims 2016-12-02 18:38:00

11 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

mooie winkel behulpzaam personeel, goed kopje koffie, en lekker eten
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

van weenen 2016-02-16 09:07:00

5 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Onderwerp: garantie Tuinland let op garantie is niet altijd garantie bij tuinland !!!! een bonsaiboom wordt gerekend als een kamerplant, dus 2 maanden garantie ( i.p.v. 3 jaar voor een boom ) na 10 maanden is er niets meer van de bonsaiboom van 55 euro over, maar nee er is niets bespreekbaar, een Bonsaiboom is een kamerplant, zelfs Wikipedia heeft het duidelijk over een boom, de hogerhand was te druk aan de telefoon, medewerkster hield voet bij stuk, wees gewaarschuwd voor u een dure Bonsaiboom bij Tuinland koopt, vraag vooraf of uw plant onder bomen of kamerplanten valt !!!! er wordt ook niet over een eventuele kleine vergoeding gesproken, gewoon niets, bekijk het maar. misschien op de bon laten zetten dat u een boom koopt een tip
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Adv. Bol.com Gardena

Tuinland Assen is één van de vestigingen van Tuinland en begon in 1919 als kwekerij van groenteplanten in Assen. Inmiddels is het een tuinketen geworden met webshop. Bij Tuinland Assen vind je naast tuingereedschap, kamerplanten en buitenplanten, ook alles voor je huisdier en genoeg wooninspiratie! Bekijk bijvoorbeeld op deze pagina van Tuinland Assen de openingstijden op zondag, zodat je precies weet hoeveel tijd je hebt om te shoppen en even in het tuincafé te lunchen.

Tuinland Assen Openingstijden

Hier vind je een kort overzicht van de openingstijden van Tuinland Assen. Bekijk alle openingstijden van Tuinland Assen bovenaan deze pagina. Tuinland Assen is elke dag vanaf 10.00 uur geopend.  ook op zondag! Je kunt dus elke week bij Tuinland Assen terecht voor koopzondag. Op vrijdag sluit Tuinland Assen pas om 21.00 uur. Blijf via deze pagina ook op de hoogte van afwijkende openingstijden van Tuinland Assen. Je kunt Tuinland Assen ook volgen op Facebook, zo weet je ook precies wanneer de kerstshow bij Tuinland Assen er weer is!

Bezoek Tuinland Assen

Het adres van Tuinland Assen is Borgstee 70 en bevindt zich in het noordwesten van Assen. Met de fiets is het tuincentrum prima te bereiken vanuit het centrum, en er gaat ook een bus. Kom je vanuit Groningen maar wil je liever op vrijdagavond een vestiging van Tuinland bezoeken? Met de auto bereik je Tuinland Assen vanuit Groningen in ongeveer 20 minuten. Je kunt het tuincentrum bereiken op het telefoonnummer 050-542 1322, mocht je vragen hebben.

Tuinland Assen folder

Tuinland Assen heeft altijd leuke aanbiedingen in de folder, die je online kunt bekijken. Deze vind je ook op onze folderpagina. De folder is geldig voor alle Tuinland-filialen van Tuinland. Houd ook de Facebookpagina in de gaten, hier vind je nog meer aanbiedingen en kun je meedoen aan leuke winacties!

Tuinland Assen vacatures

Ben je op zoek naar een baan bij Tuinland Assen? Bekijk dan de vacaturepagina met een overzicht van alle vacatures bij Tuinland Assen. Ga bijvoorbeeld aan de slag als medewerker bij het tuincafé of als bezorger. Ze zijn ook op zoek naar medewerkers voor de webshop en hebben zowel fulltime als parttime functies. Geen vacatures beschikbaar bij Tuinland Assen? Bekijk dan de vacatures van Tuinland Groningen.

Tuincafé Assen

Breng een bezoek aan het gezellige tuincafé  je bijkomen in het gezellige tuincafé en bestel een kopje koffie of thee met gebak van de lokale bakker. Daarnaast serveren ze ook warme gerechten, zoals uitsmijters en soep en broodjes. Elk seizoen staan er weer heerlijke seizoensgebonden producten op de kaart. Kom je vaker bij Tuinland Assen? Met elke 5 euro die je besteedt in het café krijg je een stempel op je stempelkaart. Een volle stempelkaart is 5 euro korting in het tuincafé waard!

Bestellen in de webshop van Tuinland

Veel producten die in de winkel van Tuinland Assen te vinden zijn, kun je ook via de webshop bestellen en laten bezorgen. Plaats voor 15.00 uur je bestellen en ontvang deze vaak de volgende werkdag al. Bovendien heb je altijd 30 dagen bedenktijd. Een greep uit het assortiment:

 • Loungesets en diningsets
 • Tuinplanten en kamerplanten
 • Graszoden en gazonvoeding
 • Woonaccessoires
 • Alles voor je huisdier

Tuinland Assen Kerst

Bij Tuinland Assen kun je al vroeg in oktober terecht voor de kerstshow. Tijdens de bijzondere kerstshow van Tuinland Assen kom je langs een aantal prachtig aangeklede kerstkamers met verschillende thema’s. En dat is een hele beleving: de show wordt bijna het hele jaar voorbereid, zodat er binnen 7 weken een volledige kerstshow klaar kan staan. Elk jaar worden de actuele kersttrends gepresenteerd zodat je genoeg inspiratie op kunt doen voor je eigen kerst. Kerst bij Tuinland Assen is dus zeker de moeite waard! Na kerst bij Tuinland Assen zijn er veel kortingen op kerstartikelen. Bij Tuinland Assen is het niet mogelijk om vuurwerk te kopen, maar dit kan wel bij Tuinland Wilp!