Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Beoordeling

Tuincentrum Coppelmans in Nuenen is een modern tuincentrum in de provincie Noord-Brabant. Al sinds de jaren zestig doen ze bij Coppelmans hun best om mensen te inspireren en verrassen met mooie en betaalbare producten. Een echt familiebedrijf waarbij de medewerkers nog zelf naar de veiling gaan op zoek naar kwalitatief goede en betaalbare bloemen en planten. Naast de veiling wordt er ook nog altijd direct ingekocht bij kwekers uit de regio, want zeg nou zelf, er iets toch niets mooiers dan dat? Is uw tuin of vijver toe aan een opknapbeurt dan bent u bij Tuincentrum Coppelmans in Nuenen aan het juiste adres. Heeft u vragen, stel ze gerust aan het ervaren personeel. Ze helpen u graag!

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Coppelmans Nuenen?
  • Maandag06:00 - 06:00
  • Dinsdag06:00 - 06:00
  • Woensdag06:00 - 06:00
  • Donderdag06:00 - 06:00
  • Vrijdag06:00 - 06:00
  • Zaterdag06:00 - 06:00
  • Zondag06:00 - 06:00

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Mary 2020-10-26 10:55:42

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Al drie maal snijbloemen gekocht die niet langer dan vijf dagen staan, een melding van gemaakt, ze geven aan drie maal per week naar de veiling te gaan, raar dan zouden de bloemen wel verser zijn. Geen vierde keer meer dus bij ah zijn ze beter, slechte service En de bloemen zijn niet echt goedkoop.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Peter sjouke 2017-07-16 14:04:00

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Wij komen er al jaren. Voor aquarium. Binnen en buiten planten. Kerstdorpen. Bbq. Snuisterijen. Altijd top. Gezellig personeel. Vriendelijk. Behulpzaam. Service is top. Pluim voor coppelmans Nuenen. Helaas vandaag gesloten wegens verhuizing . Gr Peter en Jean.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

hblummel 2016-11-13 09:02:00

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Wij komen er regelmatig en kopen er ook bloemen of iets anders. De prijs is betaalbaar.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Adv. Bol.com Gardena

Sinds maart 2018 heeft Coppelmans Nuenen een gloednieuwe locatie. Het tuincentrum is nu één van de grootste tuincentra van Zuid-Nederland. Bekijk de tuinplanten en kamerplanten, breng je huisdier naar de dierenkliniek, zoek een flexwerkplek, volg een workshop, alles kan bij Coppelmans Nuenen! Coppelmans Nuenen is een van de negen vestigingen. De eerste vestiging van het familiebedrijf werd geopend in 1960.

 

Bezoek Coppelmans Nuenen

Coppelmans Nuenen is gevestigd aan de Kapperdoesweg 8, tussen Eindhoven en Nuenen, vlakbij het Coppelmans caravans center in Nuenen. Tot maart 2018 was Coppelmans Nuenen gevestigd aan de Vorsterdijk 12, 5674 AG in Nuenen, nog geen twee kilometer verderop. Sinds de verhuizing is het tuincentrum nog beter te bereiken vanuit het centrum van Nuenen. Er gaan ook bussen naar het tuincentrum toe.

 

Openingstijden Coppelmans Nuenen

Voordat je een bezoek gaat brengen aan tuincentrum Coppelmans Nuenen is het goed om even de openingstijden te checken. Een overzicht van de Coppelmans Nuenen openingstijden vind je bovenaan deze pagina. Het tuincentrum is iedere dag geopend en houdt op vrijdagavond koopavond tot 21.00 uur. Ook heeft Coppelmans Nuenen elke zondag koopzondag tot 17.00 uur. Zeker weten of Coppelmans Nuenen open is? Houd dan de website of de Facebookpagina Coppelmans Nuenen nieuwbouw in de gaten.

 

Coppelmans Nuenen folder

Coppelmans Nuenen zet regelmatig een nieuwe folder online, met scherpe aanbiedingen, interessante weetjes over planten en data van leuke workshops! Op de folder van Coppelmans Nuenen kun je zien hoe lang de aanbiedingen geldig zijn. Bekijk ook de webshop voor actuele kortingen. Op Facebook vind je de data van komende workshops en activiteiten bij Tuincentrum Nuenen Coppelmans. Ga bijvoorbeeld met Kerst een Kerstboom versieren, met Halloween een pompoen uitsnijden en met Pasen een paaskrans maken!

 

Coppelmans Nuenen Kerst

Er gaat niets boven Kerst bij Coppelmans Nuenen. Er wordt altijd groots uitgepakt bij het neerzetten van de kerstshow, geen wonder dat de kerstshow 2018 van Coppelmans Nuenen de prijs voor Beste Kerstshow van Nederland heeft gewonnen! Snuffel tussen de leukste accessoires van de nieuwste kersttrends en laat de kinderen een ritje maken in de draaimolen!

 

Kapperdoes Coppelmans Nuenen

In het tuincentrum is het restaurant Kapperdoes gevestigd. Bij dit restaurant kun je genieten van een high tea met onder andere soep, scones en wraps; ontbijt; verse broodjes of gewoon een kopje koffie of thee. Je kunt er ook terecht bij het ontbijtbuffet tot 11.00 uur. In het restaurant worden ook workshops georganiseerd, zoals een Weber BBQ workshop. Heel leuk als teamuitje!

 

Coppelmans Nuenen vacatures

Lijkt het je wel wat om bij Coppelmans Nuenen te werken? Of misschien in een van de andere vestigingen van Coppelmans? Bekijk de vacaturepagina voor een overzicht van alle beschikbare vacatures. Coppelmans Nuenen is bijvoorbeeld regelmatig op zoek naar hulpkrachten of weekendkrachten voor in het restaurant. Zit er geen geschikte vacature bij? Bekijk dan de vacatures bij bijvoorbeeld Coppelmans Helmond of Coppelmans Veldhoven.

 

Coppelmans Nuenen dierenkliniek

De dierenafdeling is een afdeling waar je u tegen zegt. In samenwerking met Jumper vind je hier 800 vierkante meter aan voeding, speelgoed en hokken voor je huisdier. Bij Coppelmans Nuenen kun je ook met een gerust hart je hond, kat of konijn langsbrengen als hij of zij ziek is. Via de website van dierenkliniek Coppelmans kun je een afspraak maken. De dierenkliniek is elke dag geopend, behalve op zondag. Waarvoor kun je bij de kliniek terecht?

  • Röntgenfoto’s voor onder andere botbreuken;
  • Echografie voor intern onderzoek;
  • Laboratoriumonderzoek voor afwijkingen in het bloed of de urine.

 

Coppelmans Nuenen VIPpas

Met de VIPpas van Coppelmans Nuenen profiteert je van nog meer kortingen. Met de pas spaar je punten bij je aankoop en ontvang je direct een uitnodiging bij leuke VIPpasavonden. Bij 500 punten kun je je punten inwisselen, elke 1000 punten zijn 5 euro waard. Vergeet niet je pas te activeren op de website!