Vind jouw tuincentrum

TuinTuin
Beoordeling

Tuincentrum Coppelmans in Oisterwijk is een modern tuincentrum in de provincie Noord-Brabant. Al sinds de jaren zestig doen ze bij Coppelmans hun best om mensen te inspireren en verrassen met mooie en betaalbare producten. Een echt familiebedrijf waarbij de medewerkers nog zelf naar de veiling gaan op zoek naar kwalitatief goede en betaalbare bloemen en planten. Naast de veiling wordt er ook nog altijd direct ingekocht bij kwekers uit de regio, want zeg nou zelf, er iets toch niets mooiers dan dat? Is uw tuin of vijver toe aan een opknapbeurt dan bent u bij Tuincentrum Coppelmans in Oisterwijk aan het juiste adres. Ook vindt u alles voor uw huisdier op de Jumper afdeling van dit tuincentrum in Oisterwijk. Heeft u vragen, stel ze gerust aan het ervaren personeel. Ze helpen u graag!

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Coppelmans Oisterwijk?
  • Maandag09:30 - 18:00
  • Dinsdag09:30 - 18:00
  • Woensdag09:30 - 18:00
  • Donderdag09:30 - 18:00
  • Vrijdag09:30 - 20:00
  • Zaterdag09:00 - 17:00
  • Zondag12:00 - 17:00

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

ingrid 2018-03-14 15:24:00

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Van alle tuincentra's ben ik het meest bij Coppelmans in Oisterwijk ook graag in Valkenswaard. De kerstshow elk jaar: FANTASTISCH!!!! zoveel werk en geen jaar hetzelfde. Doordat ik niet meer in de buurt woon laat ik ieder jaar via d email een toegangskaart reserveren voor de kerstshow. Ook zijn ze in Oisterwijk ook altijd héél aardig door voor mij iets apart te zetten en ik dit pas jammer genoeg weken later kom ophalen als ik weer in de buurt ben. Dus al met al een dikke 10.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Leny 2017-11-13 08:35:00

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Ik kom heel graag en veel bij tuincentrum Coppelmans,ze hebben een groot assortiment van planten en snuisterijen. De kerstshow is ook altijd heel sfeervol en gezellig ingericht en je krijgt veel ideën om het thuis heel gezellig te maken. Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam en de service is heel goed. Ze hebben een groot assortiment van Lampe Bergere en Riverdale . Er is in iedere prijsklasse iets te vinden bij de tuinplanten en de kamerplanten en overpotten,leuke aanbiedingen en een gezellige koffiehoek.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

marian wieggers 2016-10-14 15:40:00

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

koop altijd graag planten er is veel keus
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Adv. Bol.com Gardena