Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma09:30 - 18:00
  • Di09:30 - 18:00
  • Wo09:30 - 18:00
  • Do09:30 - 18:00
  • Vr09:30 - 20:00
  • Za09:00 - 17:00
  • Zo12:00 - 17:00
Coppelmans Oisterwijk

Coppelmans Oisterwijk
(8) recensies

Logo Coppelmans Oisterwijk
  • Heukelomseweg 26
  • 5059 AK Heukelom (gem. Oisterwijk)
  • 013 - 5332792

Recensies Coppelmans Oisterwijk

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

ingrid 14-03-2018

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Van alle tuincentra's ben ik het meest bij Coppelmans in Oisterwijk ook graag in Valkenswaard. De kerstshow elk jaar: FANTASTISCH!!!! zoveel werk en geen jaar hetzelfde. Doordat ik niet meer in de buurt woon laat ik ieder jaar via d email een toegangskaart reserveren voor de kerstshow. Ook zijn ze in Oisterwijk ook altijd héél aardig door voor mij iets apart te zetten en ik dit pas jammer genoeg weken later kom ophalen als ik weer in de buurt ben. Dus al met al een dikke 10.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Leny 13-11-2017

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Ik kom heel graag en veel bij tuincentrum Coppelmans,ze hebben een groot assortiment van planten en snuisterijen. De kerstshow is ook altijd heel sfeervol en gezellig ingericht en je krijgt veel ideën om het thuis heel gezellig te maken. Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam en de service is heel goed. Ze hebben een groot assortiment van Lampe Bergere en Riverdale . Er is in iedere prijsklasse iets te vinden bij de tuinplanten en de kamerplanten en overpotten,leuke aanbiedingen en een gezellige koffiehoek.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

marian wieggers 14-10-2016

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

koop altijd graag planten er is veel keus
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Marian van de Kamp 29-11-2015

5 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Ik was vandaag in Uw tuincentrum prachtig die sfeer was zo geweldig het assortiment enorm. Ik wist niet wat ik zag die uilen de kerstbomen zo een prachtige nostalgische kerstfeer en een leuk koor in Dickens stijl schitterend Ga zo door voor herhaling vatbaar!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

M. Van Beijsterveldt 11-01-2015

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

3e keer in korte tijd Coppelmans Oisterwijk bezocht. Alle bezoeken heb ik als zeer prettig ontvangen. 2e keer retour met defecte vijverpomp. Zonder aarzeling vervangen door een nieuwe. Opvallend is de deskundigheid bij het personeel. Zowel voor de vijverpomp als gisteren voor kamerplanten die ook in mooie potten zijn geplaatst. Ook tegen vijven niets teveel om correct en klantvriendelijk te worden geholpen. Ook aan de kassa weer prima geholpen. Chapeau
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Coppelmans Oisterwijk?

Meer over Coppelmans Oisterwijk

Coppelmans Oisterwijk is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Heukelom (gem. Oisterwijk), Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Coppelmans Oisterwijk is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Noord Brabant. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Heukelom (gem. Oisterwijk)? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Coppelmans Oisterwijk draaien: 013 - 5332792. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Coppelmans Oisterwijk is gemiddeld met een 4.5 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!