Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag gesloten

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma09:00 - 18:00
  • Di09:00 - 18:00
  • Wo09:00 - 18:00
  • Do09:00 - 18:00
  • Vr09:00 - 21:00
  • Za09:00 - 17:00
  • Zogesloten
Tuinactueel Coppelmans

Tuinactueel Coppelmans
(3) recensies

Logo Tuinactueel Coppelmans

Recensies Tuinactueel Coppelmans

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Erica 16-05-2015

9 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Alles redelijk oke maar service is meer dan slecht. Heb voor Moederdag grote bak planten voor op balkon gehaald, maar toen deze op balkon werd geplaatst ging de stamroos direct raar hangen. Ik heb gezegd tegen mijn moeder dat i waarschijnlijk wel zou bijtrekken, wat dus niet het geval bleek. Ik heb contact opgenomen , en zeiden ze moet je even met roos langkomen (ja moeder woont 100km hier vandaan!) . Ik kon wel vanalles zeggen zei i, . Koop dus nooit iets hier wat je kado geeft aan iemand die hier niet in de buurt woont! Zeer slechte service! Heb inmiddels nieuwe plant voor moeder gehaald maar uiteraard nooit meer bij coppelmans!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Antoinette Bruynseels 06-11-2014

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Mijn vriendin en ik hebben het heel gezellig en erg genoten van de ladies night op 5 november, we waren er even lekker tussen uit en dat was wel even nodig. Het tuincentrum is mooi, ruim en overzichtelijk . Het personeel is uitermate vriendelijk en behulpzaam. En dit jaar ziet de kerstafdeling er weer voortreffelijk en gezellig uit. We verheugen ons op de workshop die ik geboekt heb voor 28 november. Groetjes en ga zo door
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Jo Peeters 18-07-2011

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Een mooi gelegen tuincentrum met veel en ruime parkeergelegenheid. De indeling is logisch en overzichtelijk met een royaal aanbod aan bloemen, planten, tuin accesoires, en alle benodigde artikelen voor in huis en tuin. Het personeel is hulpvaardig en ruim voldoende in staat om alle vragen over inrichting van tuin en voorkomende werkzaamheden te beantwoorden. Zelfs voor een middagje uit is een bezoek aan het tuincentrum meer dan de moeite waard.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Tuinactueel Coppelmans?

Meer over Tuinactueel Coppelmans

Tuinactueel Coppelmans is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Deurne, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Tuinactueel Coppelmans is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Noord Brabant. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Deurne? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Tuinactueel Coppelmans draaien: 0493-321825. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Tuinactueel Coppelmans is gemiddeld met een 3.5 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!