Vind jouw tuincentrum

TuinTuin
Beoordeling

Tuincentrum Coppelmans in Deurne is een gezellig en actueel tuincentrum in Noord Brabant met scherpe prijzen, een goede service, een uitgebreid assortiment en een gegarandeerde kwaliteit. In ons assortiment vind u producten zoals tuingereedschap en -meubilair, accessoires voor huis en tuin, tuin- en kamerplanten, snijbloemen en alles voor uw vijver en huisdier. Met onze 5500 m2 tuincentrum heeft u een ruime keuze met ook nog eens scherpe prijzen! Service is zeer belangrijk voor ons en ons deskundige personeel staat dan ook graag voor u klaar. Heeft u vragen of advies nodig, spreek onze medewerkers gerust aan. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in Deurne bij Tuincentrum Coppelmans!

Coppelmans Deurne stond eerst bekend als Tuinactueel Coppelmans.

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Coppelmans Deurne?
  • Maandag09:00 - 18:00
  • Dinsdag09:00 - 18:00
  • Woensdag09:00 - 18:00
  • Donderdag09:00 - 18:00
  • Vrijdag09:00 - 21:00
  • Zaterdag09:00 - 17:00
  • Zondaggesloten

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Erica 2015-05-16 08:30:00

9 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Alles redelijk oke maar service is meer dan slecht. Heb voor Moederdag grote bak planten voor op balkon gehaald, maar toen deze op balkon werd geplaatst ging de stamroos direct raar hangen. Ik heb gezegd tegen mijn moeder dat i waarschijnlijk wel zou bijtrekken, wat dus niet het geval bleek. Ik heb contact opgenomen , en zeiden ze moet je even met roos langkomen (ja moeder woont 100km hier vandaan!) . Ik kon wel vanalles zeggen zei i, . Koop dus nooit iets hier wat je kado geeft aan iemand die hier niet in de buurt woont! Zeer slechte service! Heb inmiddels nieuwe plant voor moeder gehaald maar uiteraard nooit meer bij coppelmans!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Antoinette Bruynseels 2014-11-06 09:08:00

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Mijn vriendin en ik hebben het heel gezellig en erg genoten van de ladies night op 5 november, we waren er even lekker tussen uit en dat was wel even nodig. Het tuincentrum is mooi, ruim en overzichtelijk . Het personeel is uitermate vriendelijk en behulpzaam. En dit jaar ziet de kerstafdeling er weer voortreffelijk en gezellig uit. We verheugen ons op de workshop die ik geboekt heb voor 28 november. Groetjes en ga zo door
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Jo Peeters 2011-07-18 10:41:06

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Een mooi gelegen tuincentrum met veel en ruime parkeergelegenheid. De indeling is logisch en overzichtelijk met een royaal aanbod aan bloemen, planten, tuin accesoires, en alle benodigde artikelen voor in huis en tuin. Het personeel is hulpvaardig en ruim voldoende in staat om alle vragen over inrichting van tuin en voorkomende werkzaamheden te beantwoorden. Zelfs voor een middagje uit is een bezoek aan het tuincentrum meer dan de moeite waard.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Adv. Bol.com Gardena