Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma13:00 - 18:00
  • Di09:30 - 18:00
  • Wo09:30 - 18:00
  • Do09:30 - 18:00
  • Vr09:30 - 20:00
  • Za09:00 - 17:00
  • Zo12:00 - 17:00
Coppelmans Helmond

Coppelmans Helmond
(2) recensies

Logo Coppelmans Helmond
  • Rolstoel vriendelijk
  • Grote parkeerplaats

Recensies Coppelmans Helmond

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

J. v. Beek 03-10-2019

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Fijn om rond te kijken en goede adviezen. Ik voel me daar helemaal thuis!!!!!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Meggie Besters 07-11-2012

5 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Coppelmans met zeer vriendelijk personeel en klantvriendelijk, en groot assortiment met echt leuke opstellingen met verschillemnde thema's en nu vooral met de sfeershow is het helemaal geweldig en enorm genieten om daar rond te lopen.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Coppelmans Helmond?

Meer over Coppelmans Helmond

Coppelmans Helmond is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Helmond, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Coppelmans Helmond is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Noord Brabant. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Helmond? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Coppelmans Helmond draaien: 0492 - 523910. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Coppelmans Helmond is gemiddeld met een 4.3 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!