Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma09:00 - 18:00
  • Di09:00 - 18:00
  • Wo09:00 - 18:00
  • Do09:00 - 18:00
  • Vr09:00 - 20:00
  • Za09:00 - 17:00
  • Zogesloten
Coppelmans Veldhoven Kapelstraat

Coppelmans Veldhoven Kapelstraat
(3) recensies

Logo Coppelmans Veldhoven Kapelstraat

Recensies Coppelmans Veldhoven Kapelstraat

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Josephien 22-10-2014

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Heerlijk geshopt bij Coppelmans van de week, breed assortiment, en voor mijn gevoel niet te duur. de sfeer show is geweldig mooi, ik zou iedereen aanraden op er een kijkje te gaan nemen
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

kersten 03-09-2013

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Gewoon een hele fijne winkel , fijne mensen , goede hulp . Advies is ook altijd erg goed . Service staat daar nog hoog in het vaandel ! Ook voor verse bloemen het juiste adres !
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Niels Martin 17-04-2012

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Echt een zeer gezellig en warm onthaal van de goeie werknemers. Je krijgt het familie gevoel als je binnen komt. De prijzen zijn niet te duur en goede kwaliteit van de artikelen. Het gebouw is wel in oude en nieuwe staat. Het is beetje voor beetje aangebouwd en soms rommelig. Super fijn dat ze nu ook potgrond hebben bij de kassa. Het is een super tuincentrum voor jong en oud.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Coppelmans Veldhoven Kapelstraat?

Meer over Coppelmans Veldhoven Kapelstraat

Coppelmans Veldhoven Kapelstraat is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Veldhoven, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Coppelmans Veldhoven Kapelstraat is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Noord Brabant. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Veldhoven? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Coppelmans Veldhoven Kapelstraat draaien: 040 - 2538101. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Coppelmans Veldhoven Kapelstraat is gemiddeld met een 4.4 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!