Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Beoordeling

Tuincentrum Coppelmans in Oss is een modern tuincentrum in de provincie Noord-Brabant. Al sinds de jaren zestig doen ze bij Coppelmans hun best om mensen te inspireren en verrassen met mooie en betaalbare producten. Een echt familiebedrijf waarbij de medewerkers nog zelf naar de veiling gaan op zoek naar kwalitatief goede en betaalbare bloemen en planten. Naast de veiling wordt er ook nog altijd direct ingekocht bij kwekers uit de regio, want zeg nou zelf, er iets toch niets mooiers dan dat? Is uw tuin of vijver toe aan een opknapbeurt dan bent u bij Tuincentrum Coppelmans in Oss aan het juiste adres. Ook vindt u alles voor uw huisdier op de Jumper afdeling van Tuincentrum Coppelmans in Oss. Heeft u vragen, stel ze gerust aan het ervaren personeel. Ze helpen u graag!

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Coppelmans Oss?
  • Maandag09:30 - 18:00
  • Dinsdag09:30 - 18:00
  • Woensdag09:30 - 18:00
  • Donderdag09:30 - 20:00
  • Vrijdag09:30 - 20:00
  • Zaterdag09:00 - 17:00
  • Zondag12:00 - 17:00

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

jozef 2020-04-19 08:03:00

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

gister dus tijdens corona crisis toch de stap gewaagd een populair tuincentrum in oss re bezoeken. het begon goed bij binnenkomst ontvangst met een schoongemaakt winkelwagentje. al snel werd het duidelijk dat bezoekers zich niet kunnen houden aan de 1,5 meter afstand. te druk en gangpaden te smal waardoor mensen op elkaar stuiten. ligt natuurlijk ook aan bezoekers maar coppelmans moet daar controle op houden en desnoods paden sluiten.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Peter 2019-08-18 11:11:00

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Tuincentrum met goed assortiment. Gezellig omgeving en je vindt er altijd wat. Maar wat zeer klant -onvriendelijk is, dat als je iets terugbrengt je geld niet terugkrijgt, maar een tegoedbon. Dat is voor mij een rede om naar een ander tuincentrum te gaan.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Paul 2016-07-25 11:16:00

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Tot mijn schrik bleek net voor vertrek naar vakantie onze vijver plots flink lek. Het destijds door de toenmalige eigenaar gebruikte materiaal was versleten. Toen was er ook alleen maar PVC wat gevoelig is voor UV-licht. Bij Coppelmans hele goede adviezen gekregen over benodigde materialen en hoe aan te pakken. Geen enkele commerciele druk maar echt goed advies. Met deze spullen de gehele vijver opnieuw gerestyled en aangelegd. Verliep uitstekend met de tips. Zelfs gewoon een leuke klus om te doen. Na een paar dagen het water gratis het water laten testen en bleek de pH wat hoog. Het risico hiervan is vooral algengroei, wat ik jaren eerder ervaren heb. Een zakje veen in de vijver gehangen en twee weken katen is de vijver nog kraakhelder. Uiteindelijk ben ik heel tevreden met de nieuw opgebouwde vijver. Mooier en degelijker dan ooit tevoren. Personeel van Coppelmans bedankt.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Adv. Bol.com Gardena