Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
 • Ma09:30 - 18:00
 • Di09:30 - 18:00
 • Wo09:30 - 18:00
 • Do09:30 - 20:00
 • Vr09:30 - 20:00
 • Za09:00 - 17:00
 • Zo12:00 - 17:00

Coppelmans Oss
(17) recensies

 • Rolstoel vriendelijk
 • Café
 • Grote parkeerplaats
 • Accepteert creditcard
 • Accepteert Nationale Tuinbon
 • Accepteert VVV bon
 • Restaurant
 • WiFi

Recensies Coppelmans Oss

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

jozef 19-04-2020

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

gister dus tijdens corona crisis toch de stap gewaagd een populair tuincentrum in oss re bezoeken. het begon goed bij binnenkomst ontvangst met een schoongemaakt winkelwagentje. al snel werd het duidelijk dat bezoekers zich niet kunnen houden aan de 1,5 meter afstand. te druk en gangpaden te smal waardoor mensen op elkaar stuiten. ligt natuurlijk ook aan bezoekers maar coppelmans moet daar controle op houden en desnoods paden sluiten.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Peter 18-08-2019

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Tuincentrum met goed assortiment. Gezellig omgeving en je vindt er altijd wat. Maar wat zeer klant -onvriendelijk is, dat als je iets terugbrengt je geld niet terugkrijgt, maar een tegoedbon. Dat is voor mij een rede om naar een ander tuincentrum te gaan.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Paul 25-07-2016

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Tot mijn schrik bleek net voor vertrek naar vakantie onze vijver plots flink lek. Het destijds door de toenmalige eigenaar gebruikte materiaal was versleten. Toen was er ook alleen maar PVC wat gevoelig is voor UV-licht. Bij Coppelmans hele goede adviezen gekregen over benodigde materialen en hoe aan te pakken. Geen enkele commerciele druk maar echt goed advies. Met deze spullen de gehele vijver opnieuw gerestyled en aangelegd. Verliep uitstekend met de tips. Zelfs gewoon een leuke klus om te doen. Na een paar dagen het water gratis het water laten testen en bleek de pH wat hoog. Het risico hiervan is vooral algengroei, wat ik jaren eerder ervaren heb. Een zakje veen in de vijver gehangen en twee weken katen is de vijver nog kraakhelder. Uiteindelijk ben ik heel tevreden met de nieuw opgebouwde vijver. Mooier en degelijker dan ooit tevoren. Personeel van Coppelmans bedankt.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

alwiena 02-07-2016

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Ben vanmorgen bij Coppelmans in Oss geweest had een tuinbankje nodig met kussens eerst goed rond gekeken naar de mooie spullen het is een lust voor je ogen .Toen een medewerker aangesproken en die heeft mijn heel netjes geholpen met het bankje en toen de kussen dan dit kussen en dan weer andere voor ons gehaald niets was te veel daarna stond alles netje al bij de kassa. Bij de kassa vroeg een medewerster als ik een wagentje wilde hebben voor het bankje er op te leggen ik zei heel graag zij haalde een wagentje hielp mee om het bankje er mee op te leggen en toe vroeg ze mij nog als ze mee naar de auto moest lopen maar dat hoefde niet .Ik vindt dit klasse je hoeft alles alleen maar uit te zoeken en te betalen ende rest wordt gedaan.Klasse medewerkers van Coppelmans ga zo door.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

D Keeris 14-05-2016

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Super winkel. Groot assortiment planten tegen de juiste prijs. Vriendelijk personeel en een sfeervol restaurant waar ze heerlijke koffie en gebak hebben.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van Coppelmans Oss?

Meer over Coppelmans Oss

Coppelmans Oss is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Oss, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Coppelmans Oss is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Noord Brabant.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Oss? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Coppelmans Oss draaien: 0412 - 646503. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Coppelmans Oss is gemiddeld met een 3.9 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!