Vind jouw tuincentrum

TuinTuin

Creatief voor je lief!

Lisa Garden op 13-02-2015

Valentijnsdag, de dag van de liefde, komt er aan. Zaterdag 14 februari is hét moment om je lief extra in het zonnetje te zetten. Het is best een lastige opgave om een persoonlijk cadeau te bedenken. Rode rozen en hartvormig chocola zijn mooi en lekker maar misschien net iets te standaard voor degene waar je zo veel van houdt. Pak het daarom origineel aan en wees creatief voor je lief; kies voor voorjaarsbolbloemen. Dit zijn perfecte symbooldragers voor Valentijnsdag. Naast rood zijn dit jaar roze en wit hippe kleuren om te gebruiken voor Valentijn.

Creatief met valentijnsdag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Less is more met Valentijnsdag 2015

Een Valentijnsboeket hoeft niet altijd groots te zijn; als het maar uit een goed hart komt. Klein maar oprecht zegt soms meer dan genoeg. Neem bijvoorbeeld een paar mooie doorzichtige vaasjes met drie verschillende rode en roze tulpen erin. Of een enkel vaasje met een paar stelen rode ranonkels. Samen met een handgeschreven boodschap is dit een intiem persoonlijk Valentijnscadeau.

Welke bloemen geven voor ValentijnsdagWith love valentijnsdag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    
Hang wat leuks op voor je Valentijn!

Doe eens lekker gek en ga los op een muur of op een raam. Moeilijk is het niet, origineel zeker wel. Hoe verrast zal je lief zijn als hij/zij bij binnenkomst deze creatie ziet hangen? Kies twee of drie voorjaarsbloeiers, zoals tulpen, Muscari en ranonkels in rode en witte tinten. Snijd de steel kort af en plak ze nonchalant, met hartjesplakband, aan het raam of de muur. Een persoonlijke boodschap op een kaartje erbij geplakt maakt het tot een echte binnenkomer. Wil je groter uitpakken, hang dan kleine potjes/vaasjes aan de muur waar meer voorjaarsbloemen in kunnen.

Emmertje tulpen voor ValentijnsdagLeuk Valentijnscadeau

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak je Valentijnscadeau nog leuker door het in te pakken!

Een cadeau geven is altijd leuker als het ingepakt is. Het uitpakken geeft een moment waarop jouw lief even alle aandacht krijgt. Plak een aantal stelen voorjaarsbloeiers in een hartvormig, houten doosje. Gebruik hier toepasselijk hartjesplakband voor. Doe hetzelfde met een persoonlijk geschreven kaartje. Na het uitpakken van het cadeau valt deze originele inhoud geheid in de smaak.

14 februari Valentijnsdag 2015Ingepakte rode rozen voor Valentijnsdag

 

 

 

 

 

 

 

 

Met deze voorbeelden voor leuke Valentijnsdagcadeau's moet u uw lief vast wel blij kunnen maken op 14 februari! Is dit voor u nog niet creatief genoeg? Lees dan ook het volgende artikel over de oorsprong van Valentijnsdag en nog meer creatieve Valentijnscadeaus voor hem en haar!

Meld u aan voor de nieuwsbrief van Tuincentrum Overzicht.nl

Schrijf u hieronder in voor de nieuwsbrief en ontvang tuintips en andere leuke tuinartikelen maandelijks in uw mailbox of volg Tuincentrum Overzicht.nl op Facebook, Twitter of Google+

Tot snel, op Tuincentrum Overzicht.nl!

Adv. Bol.com Gardena