Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

De elementen van Kerst

Naar gelang de temperaturen buiten dalen, stijgen deze in onze huizen en misschien wel in onze harten. De gezelligste periode van het jaar zit er weer aan te komen. De wintermaanden, met haar charismatische feestdagen, zijn het beste excuus om jouw huis om te toveren in een waar winterparadijs. 

Maar hoe begin je met versieren en welke onderdelen mogen zeker niet ontbreken? Lees snel verder. 
 

De kerstboom opzetten

De kerstboom: voor velen onmisbaar en misschien wel het topstuk van jouw woonkamer de komende tijd. De keuze voor een kerstboom is een persoonlijke aangelegenheid. De meningen zijn erover verdeeld. Misschien zweer je bij een natuurlijke boom en ga je deze het liefst zelf op geur in het bos uitzoeken. En misschien schaar je je achter de mensen die kiezen voor een kunstkerstboom en vind je hier gemak, zekerheid en comfort in. Tegenwoordig vind je een grote variatie in het aanbod kunstkerstbomen. Als je gaat voor een kunstkerstboom heb je gegarandeerd geen last van uitgevallen naalden. Ook is hij makkelijk op te bergen en dus te bewaren voor het volgende jaar. Binnen 5 minuten heb je de boom weer staan. Overweeg ook eens de optie van een kerstboom met verlichting kopen
 

Bouw een kerstdorp

Een klassieker in de kerstperiode is voor veel mensen het aanleggen van een levensecht kerstdorp. Dit maakt een heerlijke winter binnenactiviteit om met je kinderen of geliefden tijd aan te besteden. Er zijn verschillende merken die allerlei onderdelen voor het creëren van jouw kerstdorp aanbieden. Zo kun je leuke huisjes en accessoires van bijvoorbeeld Luville of Lemax kopen. Elk heeft een eigen stijl en andere details en het is per individu verschillend waar de voorkeur ligt en waarom. Je kan het voor je zien als het maken van jouw wonderlijke winter paradijs waarin de mogelijkheden eindeloos zijn en je jouw fantasie op zijn  vrije beloop kan laten gaan. 
 

Kerstdecoratie

Niks zegt meer Kerst dan de juiste verlichting en decoratie in jouw woning. Ga je voor klassiek, of ga je voor modern? Hoe je Kerst dit jaar ook vorm wil geven, maak er werk van! Kies wat bij jou past en maak jouw huis het gezelligste huis van de hele straat. Hoe donker het ook wordt buiten, bij jou thuis is het licht. Hoewel er tegenwoordig veel LED verlichting opties voor je beschikbaar zijn, vergeet de kracht niet van ouderwetse kaarsen. Probeer eens een avond de grote verlichting uit te zetten en samen te genieten van slechts kaarslicht en de verlichting van de kerstboom. Geniet van deze heerlijke periode (met inachtneming van de brandveiligheid natuurlijk).

 

Adv. Bol.com Gardena