Vind jouw tuincentrum

Life&Garden Leidschendam gaat sluiten

Tuincentrum Life & Garden aan de Veursestraatweg in Leidschendam gaat sluiten. Op 30 juni gaan de deuren definitief dicht. Vanaf 17 mei is er daarom een grote leegverkoop aan de gang en kun je nog afscheid nemen van het tuincentrum en de medewerkers.

Piet de Groot is het tuincentrum in de jaren '70 begonnen vanuit de kwekerij met Plantencentrum Leidschendam. In de jaren '80 werd dit de EuropaTuin en vervolgens is het LIfe & Garden geworden. Peter en Lizette de groot, die de zaak inmiddels hadden overgenomen, zijn samen met 11 collega-tuincentra Life&Garden gestart.

Sluiten was niet de bedoeling

Tot 2 jaar geleden ware er plannen om het tuincentrum uit te breiden en om vlindertuin 'Vlinders aan de Vliet' toe te voegen aan het tuincentrum. Sluiten was dus eigenlijk helemaal niet de bedoeling. Voor de nog te bouwen woonwijk in de Duivenvoorde Corridor was echter de grond nodig waarop LIfe & Garden zich bevindt. De kans dat er mogelijkheid zou zijn om het tuincentrum te vernieuwen of uitbreiden was vanuit de gemeente dus erg klein geworden. Dit maakte het bedrijf niet meer levensvatbaar. Verhuizen naar de overkant was ook nog een optie, maar de locatie is te klein. 

 

Bieden op de inventaris

Op de inventaris van het tuincentrum kan worden geboden op www.tuincentrumlifeandgarden.nl. Alles moet weg, van stellingen tot aan aanhangwagens enzovoort. Het assortiment is tot op het laatste moment nog zo volledig mogelijk, al zullen er uiteraard wel wat lege plekken ontstaan. Vanaf vorige week donderdag 17 mei is er een korting van 30% op vele producten. Voor andere acties en kortingen kun je de website en Facebookpagina in de gaten houden. Nationale Tuinbonnen blijven inwisselbaar bij diverse andere deelnemende tuincentra, maar de cadeaubonnen van Life & Garden Leidschendam dienen voor 30 juni 208 verzilverd te zijn. Alle klanten met een groeipas ontvangen de punten tot en met de laatste dag