Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Vaderdag, een verwendag

Voor het zover is, ben je natuurlijk op zoek naar een uniek Vaderdag cadeau. Dit blijkt alleen lastiger te zijn dan verwacht. Wat doe je een volwassen man cadeau? Overal om je heen word je plat gegooid met ideeën, variërend van boeken, tot games, tot elektrische gadgets. Allemaal erg leuk hoor, maar met zo’n groot aanbod wordt het maken van een keuze een stuk moeilijker. Mocht je er niet uitkomen dan lees je hieronder voorbeelden van Vaderdag cadeaus die vrijwel altijd aanslaan. Speciaal om jou te helpen een goede keuze te maken.

 

Stoere Vaderdag cadeaus 

Vele vrouwen zwijmelen weg bij de gedachte aan een man achter de barbecue. De hete kolen, het knetterde vet van het vlees op het rooster en de dikke rook. Een erg stoer plaatje. Met het goede weer op komst kun je jouw vader voor Vaderdag 2022 dus ontzettend blij maken met een stoer cadeau. Denk aan bijvoorbeeld een barbecue zelf, de barbecue accessoires of een handige bijzettafel. Want zeg nou zelf, de man achter de barbecue loopt altijd wel te stuntelen met waar hij al zijn spullen kwijt kan. Wat het plaatje helemaal afmaakt is een stoer barbecue schort. Dus als je vader nu van barbecueën houdt of als je het meer voor de vrouw in zijn leven wil doen, deze Vaderdag cadeaus slaat altijd aan.

Foto vader en bbq

Unieke Vaderdag cadeaus

Voor de gepensioneerde vaders of vaders met simpelweg veel vrije tijd zijn er nog een hoop andere unieke Vaderdag cadeaus te verzinnen. Misschien is hij wel achter een nieuwe hobby gekomen, of is hij daar naar op zoek. Om de ruime keuze wat te beperken wordt er speciaal ingegaan op hobby’s in de tuin, iets wat snel over het hoofd gezien wordt. Heb je bijvoorbeeld wel eens aan een steenoven voor in de tuin, een hangmat waar hij zijn favoriete boeken kan lezen of misschien wel de benodigdheden om zelf een vijver te maken gedacht? Een ander welbekend probleem binnen de mannenwereld is de extreem rommelige schuur. We kennen ook allemaal het excuus “Ik weet precies waar alles ligt.” wel, al blijkt dat dat vaak niet zo is. Een passende oplossing daarvoor zijn handige rekken voor aan de muur bijvoorbeeld. En zeg nou zelf, dat is pas een uniek Vaderdag cadeau.