Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

De 3 beste tuincentra van tuincentrumoverzicht

Als tuinliefhebber wil je natuurlijk alleen het beste voor jouw tuin. Daarom hebben wij een vergelijking gemaakt tussen drie bekende tuincentra: Intratuin Zevenhuizen, Tuincentrum Eurofleur en Tuincentrum Osdorp. In dit artikel zullen wij de voor- en nadelen van elk tuincentrum beschrijven, zodat jij een weloverwogen keuze kunt maken voor jouw volgende tuinbezoek.

Tuincentrum

Intratuin Zevenhuizen

Intratuin Zevenhuizen is een van de bekendste tuincentra in Nederland. Het biedt een breed assortiment aan tuinartikelen, van planten en bloemen tot tuingereedschap en tuinmeubelen. Daarnaast organiseert het tuincentrum regelmatig workshops en evenementen voor tuinliefhebbers. Ontdek de verleidelijke hovenier vacatures die momenteel openstaan en begin aan de reis van het creëren van adembenemende buitenomgevingen.

Voordelen

 • Groot assortiment aan tuinartikelen

 • Regelmatig workshops en evenementen

 • Goede kwaliteit producten

Nadelen

 • Hoge prijzen in vergelijking met andere tuincentra

 • Soms erg druk in het weekend
   

Tuincentrum Eurofleur

Tuincentrum Eurofleur is een familiebedrijf dat al meer dan 30 jaar bestaat. Het tuincentrum heeft een oppervlakte van 50.000 vierkante meter en biedt een uitgebreide selectie van planten en bloemen, tuingereedschap, tuinmeubelen en decoratieartikelen.

Voordelen

 • Groot assortiment aan tuinartikelen

 • Vriendelijk personeel

 • Redelijke prijzen

Nadelen

 • Minder bekend dan Intratuin Zevenhuizen

 • Minder evenementen en workshops
   

Tuincentrum Osdorp

Tuincentrum Osdorp is een tuincentrum dat bekend staat om zijn grote assortiment aan planten, bloemen en bomen. Naast tuinartikelen verkoopt Tuincentrum Osdorp ook aquariumbenodigdheden en dierenbenodigdheden. Het tuincentrum heeft daarnaast een eigen hoveniersbedrijf voor tuinaanleg en -onderhoud.

Voordelen

 • Groot assortiment aan planten, bloemen en bomen

 • Eigen hoveniersbedrijf voor tuinaanleg en -onderhoud

 • Redelijke prijzen

Nadelen

 • Minder bekend dan Intratuin Zevenhuizen en Eurofleur

 • Minder evenementen en workshops

 

Een overzichtelijke vergelijkingstabel

Om het makkelijker te maken om de voor- en nadelen van de tuincentra te vergelijken, hebben we een handige tabel opgesteld:

Tuincentrum

Voordelen

Nadelen

Intratuin Zevenhuizen

Groot assortiment, workshops en events

Hoge prijzen, druk in het weekend

Tuincentrum Eurofleur

Groot assortiment, vriendelijk personeel, redelijke prijzen

Minder bekend, minder evenementen en workshops

Tuincentrum Osdorp

Groot assortiment aan planten, bloemen en bomen, eigen hoveniersbedrijf, redelijke prijzen

Minder bekend, minder evenementen en workshops

Met deze vergelijkingstabel kun je snel de voor- en nadelen van elk tuincentrum op een rijtje zetten en zo een weloverwogen keuze maken voor jouw volgende tuinbezoek.
 

Bezoek het dichtsbijzijnde tuincentrum

Alle drie de tuincentra hebben hun eigen voor- en nadelen. Als je op zoek bent naar een groot assortiment aan tuinartikelen en regelmatig workshops en evenementen wilt bijwonen, dan is Intratuin Zevenhuizen de beste keuze. Tuincentrum Eurofleur biedt daarentegen vriendelijk personeel en redelijke prijzen. Tuincentrum Osdorp heeft een groot assortiment aan planten, bloemen en bomen en een eigen hoveniersbedrijf voor tuinaanleg en -onderhoud.

Welk tuincentrum je ook kiest, het belangrijkste is dat je er de juiste producten vindt voor jouw tuin. Hopelijk heeft deze vergelijking geholpen bij het maken van een weloverwogen keuze voor jouw volgende tuinbezoek. Vergeet niet om ook online prijzen te vergelijken en reviews te lezen voordat je een aankoop doet. Zo weet je zeker dat je de beste kwaliteit en prijs krijgt voor jouw tuinartikelen.

Adv. Bol.com Gardena