Vind jouw tuincentrum

Hoe kies je een kerstboom?

Staat de kerstboom al bij jou thuis? Vandaag delen wij hulp bij het uitkiezen van een boom. Zo eenvoudig is dat namelijk nog niet! Dus, heb je nog geen boom? Geen paniek! Met deze tips kies je zo de ideale boom.

Wat is de beste plek om een kerstboom te kopen?

Om maar goed te beginnen, waar kun je eigenlijk terecht? Het antwoord ligt redelijk voor de hand, maar toch fijn om te bevestigen; in het tuincentrum! De bomen die daar verkocht worden, zijn speciaal gekweekt om prachtig tot hun recht te komen. 

Welke soorten kerstbomen zijn er?

Er zijn diverse soorten kerstbomen met allemaal hun kenmerken. Van naalden, tot structuur, tot grootte en vorm. Dan heb je natuurlijk nog de bomen op kluit en de bomen op pot. Jurgen neemt ze allemaal met je door in de onderstaande video!

 

En nu: tijd om de kerstboom uit te kiezen!

Met deze informatie kom je alvast een heel eind. Heb je onthouden welke boom jouw voorkeur heeft? Tijd om aan de slag te gaan! Bezoek een tuincentrum bij jou in de buurt en laat je meteen inspireren door de indrukwekkende kerstshows en kerst trends van dit jaar! Veel plezier met de decoratie van jouw kerstboom.