Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Origineel kerstcadeau

In een korte maand is het weer zo ver, het kerstfeest kan weer beginnen! Het lijkt alleen elk jaar moeilijker te worden, om een origineel kerstcadeau te geven. Veel mensen hebben tegenwoordig een overmaat aan spullen. Wat geef je dan aan iemand die alles al heeft? En wat geef je voor cadeau als je geen flauw benul hebt wat iemand leuk vind om te krijgen? Lees dan hier onze handige tips, zodat jij straks een super origineel cadeau tevoorschijn tovert met kerst. Verras je familie en vrienden met een cadeau wat ze totaal niet verwachten! 

 

De gouden tip! 

Weet jij of iemand al heel veel materialen bezit? Dan is het het misschien wel een goed idee om een ervaring cadeau te geven in plaats van een product. Bedenk vooraf wat de interesses zijn van de desbetreffende persoon waar jij een cadeau aan wilt geven. Is de ontvanger van het cadeau; sportief, avontuurlijk, modieus of een echte bourgondiër? Het is belangrijk om daar bewust van te zijn. Geniet een persoon erg van lekker en uitgebreid dineren? Dan is een tegoedbon om uit eten te gaan een nuttig cadeau. Geef een ritje met een racewagen cadeau of kijk op een veiling website om een dagje sauna weg te geven. 

 

Wees persoonlijk

Een kerstcadeau wat erg gewaardeerd wordt zijn de zelfgemaakte cadeaus. Schilder de naam van iemand op een kerstbal, ontwerp je eigen kerstkaartje of schrijf een persoonlijk gedichtje. De moeite die jij steekt in het kerstcadeau is vaak een mooier gebaar dan dat jij een peperduur kerstcadeau aanschaft. Loop als je door de stad loopt eens een speciaalzaak naar binnen, zij hebben meestal een groot assortiment waar voor elk type persoon wat bij zit. Daarnaast zijn er talloze webshops die speciaalproducten maken op een persoonlijke wijze. Het is toch super leuk om een kussen te krijgen van je hoofd en je partner, beste vriend(in) of opa? Je kan ook een foto afdrukken op een supergrote handdoek. 

Kerstcadeaus en hond

Grappige kerstcadeaus

Mocht je nu geen zin hebben om een cadeau te geven wat persoonlijk of te serieus is, dan blijven natuurlijk nog de ‘grappige’ cadeaus over. Een deurmat met een gekke tekst, bruisballen met kleur (dan moet iemand wel een bad hebben), een powerbank in de vorm van een giraffe of gewoon een lekker warme deken voor op de bank. Je kan het zo gek niet bedenken en extra overdreven. Cadeaus die bij de meeste mensen geliefd zijn, zijn praktische cadeaus. Denk aan sloffen, een badjas, een tapasplank, onderzetters, een wekker of andere handige producten voor in de keuken of in de garage. De kerstperiode kan aardig wat geld kosten. Daarom is het van belang dat je een duidelijk overzicht maakt in welke producten je wilt aanschaffen en voor wie het bedoeld is. Zoals eerder genoemd, kan je legio kerstcadeaus zelf maken. Verzamel stickers, glitters, lijm, stiften om alvast een basis te leggen en aan de slag te gaan. Cadeaus hoeven in principe niet duurder te zijn de €25.  

 

Adv. Bol.com Gardena