Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Fleur jouw huis op voor de feestdagen met Lemax Kerstdorpen!

De feestdagen komen er weer aan en er bestaat niets leukers dan het versieren van jouw huis en tuin voor Kerstmis! Elk jaar weer halen talloze kerstfans alles uit de kast om hun woning er zo stralend mogelijk uit te laten zien; hierbij wordt gebruik gemaakt van een gigantische variatie aan slingers, kerstballen en lichtjes. Wil je er echter hélemaal voor gaan dit jaar, dan is een echt Lemax Kerstdorp natuurlijk de beste zet!

Lemax Kerstdorpen zijn op talloze manieren samen te stellen door te kiezen uit het gigantische assortiment huisjes, karakters en accessoires. Zo geef je jouw kerstdorp een persoonlijke twist en ziet jouw woning er met Kerst gegarandeerd uniek uit. Een Lemax kerstdorp kan net zo uitgebreid of compact gemaakt worden als je zelf wilt, dus er is voor ieder wat wils. Ten slotte zijn alle Lemax producten van de hoogste kwaliteit en gaan ze jaren mee. Waar wacht je nog op? Hoog tijd voor een eigen Lemax Kerstdorp!

Lemax dorp

Allerlei prachtige Lemax kersthuisjes

Lemax kersthuisjes bestaan er in alle soorten en maten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit verschillende formaten, stijlen, kleuren en categorieën. Zo maak je jouw persoonlijke selectie uit het ruime aanbod. Mix en match verschillende soorten dorpen en pas deze naar jouw smaak aan aan verschillende gelegenheden. Zo kun je ook allerlei Lemax dorpen in andere feestelijke stijlen krijgen. Elk Lemax dorp vertelt zijn eigen verhaal en jij bent de schrijver ervan.

Wat voor kerstdorp stel jij samen? De mogelijkheden zijn eindeloos! Ga voor een knus dorpje vol ondeugende elfjes, of een elegant stadje vol leuke winkeltjes. En wat dacht je van de enige echte Lemax kersttrein? Waar je ook naar op zoek bent, Lemax heeft het voor je op voorraad.

Leuke accessoires voor jouw prachtige Lemax kerstdorp

Natuurlijk ziet jouw Lemax Kerstdorp er met alle huisjes, winkeltjes en andere gebouwen al heel leuk uit, maar met accessoires maak je jouw dorp echt af. Natuurlijk kun je bij Lemax terecht voor een gigantisch en zeer veelzijdig assortiment, waardoor je zeker weet dat de perfecte accessoires voor jouw dorp erbij zitten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit verscheidene geparkeerde auto’s, figurines, bankjes, bomen, lantaarnpalen en meer.

Hoe stel je een Lemax kerstdorp samen?

Tijd om te beginnen met het samenstellen van jouw persoonlijke Lemax kerstdorp! Maar, hoe precies? Omdat er zoveel keus is en je uit tientallen verschillende producten kunt kiezen is het volkomen begrijpelijk als je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom vind je hier een paar handige tips voor het opbouwen van het dorp van je dromen, waar je al jouw vrienden en familie deze feestdagen zeker versteld mee laat staan!

  • Denk allereerst goed na over wat je graag wilt uitstralen met jouw dorp. Op basis daarvan kun je dan beginnen met het uitkiezen van jouw eerste huisjes en accessoires. Kijk hierbij goed naar de verschillende Lemax collecties, aangezien ze allemaal hun eigen sfeer en boodschap afgeven. Zoek je een elegant en luxueus kerstdorp, of ga je liever voor schattig en lieflijk?
  • Zet jouw kerstdorp op een ruime en goed zichtbare plek, zoals de vensterbank. Zelfs als jouw kerstdorp nog niet heel uitgebreid is kan het goed zijn dat dat naarmate de tijd vordert verandert en je binnenkort meer ruimte nodig hebt. Bovendien is het natuurlijk leuk als iedereen mee kan genieten van jouw prachtige Lemax kerstdorp.
  • Door gebruik te maken van lichtgevende en/of bewegende componenten blaas je jouw kerstdorp extra leven in. Er zijn verschillende gebouwen en andere items verkrijgbaar die kunnen oplichten, die zo gegarandeerd voor een extra vrolijke en levendige uitstraling zorgen.

Met deze tips ben je verzekerd van een prachtig kerstdorp en heb je ook nog eens in een handomdraai de mooiste kerstversiering van de buurt! Ontdek snel waar Lemax producten verkrijgbaar zijn bij jou in de buurt. Vrolijk kerstfeest!

 
Adv. Bol.com Gardena