Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Spectaculair bloemenevent op 13 augustus 2011

Flowerparade met bloemenactie

De Flowerparade Rijnsburg is een van de meest spectaculaire, bloemrijke evenementen van Nederland. En nog gratis ook! Op 13 augustus staan naar verwachting meer dan 300.000 mensen langs de kant van der route om te genieten van de mooiste bloemen. Dit jaar heeft het unieke bloemenfestijn als thema ‘Parade’. Nieuw is een unieke bloemenactie voor iedereen die langs de route staat!

Flowerparade
Bloemsierkunstenaars hebben twaalf fleurige praalwagens (van wel dertig meter lang en drie meter hoog) gecreëerd. Ze staan allemaal in het teken van ‘Parade’. De wagens hebben namen als Sterrenparade, Dansparade, Muziekparade en Militaire parade. In totaal zijn zo’n 150.000 zomerbloemen in allerlei kleuren en vormen gebruikt. Naast de praalwagens bestaat de vrolijke bloemenstoet ook uit talloze versierde personenauto’s, figuranten en mobiele muziekcorpsen. De bonte bloemenparade rijdt zaterdag 13 augustus vanaf 13.30 uur door Rijnsburg, Katwijk en Noordwijk. Voor mensen die niet in de buurt wonen, is 13 augustus de beste dag van het jaar om bloemenspektakel te combineren met een dagje strand!

Bloemenactie
Je kunt dit jaar niet alleen genieten tijdens de bloemenparade maar je maakt ook kans op een jaarlang gratis bloemen voor jezelf en voor een ander! Wie op 13 of 14 augustus op www.facebook.com/mooiwatbloemendoen zijn of haar ‘bloemenfoto’ plaatst, maakt automatisch kans. Op de boulevard in Katwijk staat zaterdag van 14.00 tot 15.00 uur tevens een bijzondere Loveparade! Het is een hart van bloemen waar geliefden, vrienden en familie zich zelf op vrolijke en bloemrijke wijze kunnen fotograferen. Wanneer je deze foto op www.facebook.com/mooiwatbloemendoen zet, maak je eveneens kans op een jaarlang gratis bloemen. De Loveparade staat zondagmiddag tot 15.00 uur samen met alle praalwagens op de Wilhelminaboulevard in Noordwijk.

Adv. Bol.com Gardena