Vind jouw tuincentrum

Bezoek TuinIdee voor al jouw tuininspiratie!

16 tot en met 19 februari is het zover, hét inspiratie evenement voor tuinliefhebbers: TuinIdee! Voor het 25e jaar alweer kun je bij TuinIdee terecht voor inspiratie, koopjes, presentaties en nog veel meer verrassingen!

Ontdek, proef en beleef het beste voor buiten

De Brabanthallen staat van 16 tot en met 19 februari geheel in het teken van tuin inspiratie. Dit betekent dat je terecht kunt in de inspiratietuinen en trendtuinen om tientallen ontwerpen te zien van hoveniers. Laat je inspireren door de prachtige showtuinen en de feestelijke sfeer op deze jubilieumeditie. Dit jaar zijn TuinIdee Outdoor, de Klimaatbestendige tuin en het Tuinencarnaval nieuw op het evenement. De Tuinencarnaval zorgt met een fleurige parade voor een extra feestelijke editie, dit wil je niet missen!

Ontmoet bekende tuinspecialisten

In het Tuintheater un je presentaties volgen van bekende tuinspecialisten, zoals: boer Tom Groot, Jurgen Smit, Rob Verlinden & Ivo Putman en Romeo Sommers. Maar er is meer! Voor advies op maat én een gratis tuinschets, kun je terecht op het spreekuur in het Tuinatelier. Daarnaast zijn er ruim 225 exposanten, waar je mooie koopjes kunt doen. Met de 'Mijn TuinIdee voordeelpas' krijg je ook na jouw bezoek extra voordeel!

Lente inspiratie op TuinIdee

Tickets met korting!

Je kunt nog steeds kaartjes kopen, nu zelfs met €4,50 korting per persoon! Bestel jouw tickets op de website van TuinIdee.

Kom een dag lang genieten van het buitenleven en laat je inspireren!