Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

De beste kwaliteit bloembollen vindt u hier!

Vindt u het ook zo jammer dat de zomer aan zijn einde is? Dat er weer een periode aankomt met kale bomen, weinig kleur en veel kou? Gelukkig is het vrolijke bloembollenseizoen weer begonnen! Als u nu de bloembollen van narcissen, tulpen, krokussen en blauwe druifjes in de grond plant, dan kunt u in het vroege voorjaar (al vanaf februari / maart) genieten van een prachtig gekleurde tuin.

Bloembollenkopen.nl heeft meer dan 1200 verschillende soorten bloembollen en vaste planten waar u uit kunt kiezen. Voor een snelle levering, scherpe prijzen en een topkwaliteit bloembollen mét garantie bent u verzekerd van een prachtige voorjaarstuin.

In deze prachtige webshop kunt u vanaf € 12,50 een bestelling plaatsen die dezelfde dag nog door heel Europa verzonden wordt. Naast de producten biedt de webshop ook uitgebreide teeltinformatie.

Kijk voor meer informatie op www.bloembollenkopen.nl.

Tuinieren met uw kinderen?

Ook dat is leuk! Bloembollenkopen.nl biedt als enige partij in Nederland een uitgebreid Nijntje assortiment. Met de bloembollen en zaden van Nijntje kunt u samen met uw kind tuinkers kweken of leuke bloembollen planten. Samen werken, samen leren, samen met Nijntje de tuin in! Ook erg leuk om als cadeau weg te geven.

Actie!
Via TuincentrumOverzicht ontvangt u 20% korting op uw bestelling. Gebruik de kortingscode “tuincentrumoverzicht” in uw bestelproces en profiteer direct van de 20% korting.