Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Veranda-inspiratie: haal het meeste uit je tuin!

Wie wil nu niet het hele jaar door van zijn eigen tuin genieten? De bloemen en struiken zien groeien in de lente, de zomerse kleuren van de ‘laatbloeiers’, het adembenemende kleurenpalet tijdens de herfst en zelfs van de kale bomen met de mooiste ijssterren tijdens de winter. Klinkt ideaal natuurlijk, maar om nu tijdens de koude winterdagen in de tuin te zitten of tijdens de zomer pal in de zon… iets minder ideaal. Daarom is het slim om een veranda voor buiten te overwegen. Een veranda is een aanbouw aan jouw woning, soms alleen een overkapping maar de mogelijkheden voor een veranda zijn eindeloos! 

Een buitenwoonkamer! 

Een veranda biedt een uitbreiding van je woonkamer, omdat deze aan de muur van jouw woning wordt gebouwd. Of je nu gaat voor een simpel afdak of een luxe uitvoering met mooie glasdeuren, de opties zijn eindeloos. Bij Van Kooten Tuin en Buitenleven vind je wel meer dan 470 verschillende veranda’s in alle soorten, maten en materialen, dus voor ieder wat wils. Met een veranda kun je het hele jaar door genieten van de frisse lucht in eigen tuin en met een beetje liefde en aandacht creëer jij jouw perfecte nieuwe loungehoek.  

Een veranda is meer dan een afdak alleen, een veranda geeft jou de mogelijkheid om het meeste uit je woning en tuin te halen. Wist je dat je jouw veranda gemakkelijk kunt omtoveren tot een geweldige hobbyruimte in de buitenlucht? Of juist een fijne loungehoek om met vrienden en familie tot in de late uurtjes gezellig bij te kletsen? En dat niet alleen, een veranda is ook ideaal als een oase van rust, een plekje voor jezelf dicht bij huis maar zonder de huiselijke geluiden en verantwoordelijkheden. Waar je ook voor kiest, een veranda biedt de juiste oplossing.  

Kies voor een veranda die bij jou past, ga voor strak en modern met een aluminium veranda of juist voor een rustieke houten veranda. Ga voor open, vol frisse lucht, of creëer een echte buitenhuiskamer met glazen schuifwand.  

Kies voor een fijne werkbank als je graag hobbiet, of relaxte loungestoelen voor een oase van rust of juist gezellige feestjes. Ga voor sfeervolle verlichting, een vuurkorf of kacheltje voor de winterdagen of gewoon fijne, warme dekens. Richt het in met waterdichte opbergruimtes om al je tuinspullen en benodigdheden veilig te bewaren en schaf een paar makkelijke planten aan voor een groen, tropisch effect. Ga voor een palm naast de bank of hang verschillende makkelijke hangplanten rond de veranda voor extra beschutting en een echt groen gevoel.  

Waar je de veranda ook voor wilt gebruiken, er is voor ieder wat wils en je kunt jouw veranda elk seizoen aanpassen aan jouw wensen en doelen. Er is geen twijfel mogelijk, veranda’s bieden zo ontzettend veel mogelijkheden waardoor je het hele jaar door van de frisse lucht in eigen tuin kunt genieten!

Adv. Bol.com Gardena