Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Tuinartikelen promoten

Uw tuinartikelen op Tuincentrum Overzicht.nl

Op Tuincentrum Overzicht.nl staan inmiddels meer dan 100 Nederlandse tuin gerelateerde webwinkels die hun tuinartikelen online promoten voor nog geen 10 cent per aangeleverde bezoeker (CPC). Omdat wij maandelijks meer dan 150.000 tuinliefhebbers bereiken biedt dit u, als ondernemer in de tuinbranche, veel kansen. Naast directe verkoop via een webwinkel kunt u ook denken aan het verhogen van uw naamsbekendheid of het onder de aandacht brengen van uw kerstshow. In dit artikel geven wij u meer informatie over het promoten van de artikelen in uw webwinkel in het productenoverzicht op Tuincentrum Overzicht.nl. Heeft u andere vragen over hoe u optimaal gebruik kunt maken van de mogelijkheden die wij u te bieden hebben, neem dan contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Één maand gratis adverteren

Omdat wij u er graag eerst van overtuigen dat het werkt, kunt u de eerste maand gratis adverteren op Tuincentrum Overzicht.nl! Zo kunt u eerst zien hoeveel bezoekers er via Tuincentrum Overizicht.nl naar uw webwinkel komen, wat daarvan de kosten zouden zijn en wat deze bezoekers u hebben opgeleverd, simpel rekensommetje!

Zo krijgt u uw tuinartikelen op Tuincentrum Overzicht.nl

Heeft u uw tuinartikelen weleens gepromoot op Beslist.nl of doet u dat misschien nu nog? Dan weet u ook hoe u uw tuinartikelen op Tuincentrum Overzicht.nl moet krijgen, dit werkt namelijk precies hetzelfde. Om het nog eenvoudiger voor u te maken, u kunt dezelfde productfeed bij ons aanleveren als bij Beslist.nl.

Wat is een productfeed en hoe werkt het?

Via een productfeed, ook wel XML-feed genoemd, kunt u productinformatie uit uw webwinkel aanbieden aan andere websites zoals Tuincentrum Overzicht.nl zodat zij uw artikelen kunnen promoten. Een productfeed is niets anders dan een export van een productdatabase van uw webwinkel. Een publisher zoals wij kan die export (of delen daarvan) koppelen aan zijn/haar eigen website om de informatie inzichtelijk te maken voor bezoekers in bijvoorbeeld een productenoverzicht.

Een productfeed bestaat altijd uit bepaalde kolommen met informatie die worden aangeboden om te gebruiken. Dit kunnen bijvoorbeeld deze kolommen zijn:

 1. Een artikelnaam;
 2. Een prijs;
 3. Een afbeelding.

Deze informatie moet minimaal in uw productfeed staan

Om uw artikelen op Tuincentrum Overzicht.nl te krijgen moeten de volgende kolommen minimaal in uw productfeed staan:

 1. Een productnaam;
 2. Een prijs inclusief BTW;
 3. Een link naar het product in uw webwinkel;
 4. Een afbeelding;
 5. Een categorie-indeling;
 6. Een EAN code;
 7. Een omschrijving van het product.

Extra informatie mag worden aangeleverd zoals, merk en bezorgkosten. 

Heeft u nog vragen of hulp nodig met het maken van uw productfeed?

Zonder ervaring met online adverteren kan het ook na deze uitleg nog moeilijk zijn om te begrijpen wat u moet doen en hoe u een productfeed bij ons aan kunt leveren. Schroom niet en neem contact met ons op, wij voorzien u graag van advies en kunnen ook ondersteuning bieden bij het maken van een productfeed voor uw webwinkel.

Contactgegevens Tuincentrum Overzicht.nl

 • info@tuincentrumoverzicht.nl
 • 020 700 82 50

Klant bij Garden Connect?

Bent u met een webwinkel klant bij Garden Connect? Dan hoeft u alleen nog akkoord te geven op het promoten van uw tuinartiklen op Tuincentrum Overzicht.nl. Zij verzorgen de productfeed en koppeling gratis voor u.

Adv. Bol.com Gardena