Tegelhandel Boer Raamsdonkveer

(0 recensies)
Oosterhoutseweg 73d
4941 WX Raamsdonksveer
Noord Brabant
Toon telefoonnummer
Tel : 0162 - 520 590

Openingstijden Tegelhandel Boer Raamsdonkveer, een tuincentrum in Raamsdonksveer

Wil je een tuincentrum in Raamsdonksveer in de provincie Noord-Brabant bezoeken? Tegelhandel Boer is de trendsetter in tuinmaterialen die is gevestigd in Raamsdonksveer. Dit tuincentrum verkoopt tuintegels en terrastegels, sierbestrating, gebakken klinkers, natuursteen bestrating, keramische tegels, opsluitbanden en elementen, muurblokken, grind en split, schanskorven en grindschermen, betonschuttingen, geimpregneerd tuinhout, hardhout, Douglas tuinhout, composiet, tuinverlichting, kunstgras, afwatering en PVC, zand en grond, onderhoud en afwerking, grondproducten en meststoffen.

Tegelhandel Boers heeft altijd aanbiedingen, deze kun je ook terugvinden op hun website. Daarnaast kun je ook de catalogus van hun producten online doorbladeren en vind je handige aanlegtips met video’s. Je kunt de producten via de website bestellen tegen transportkosten, maar je kunt ook langsgaan op de vestiging van Tegelhandel Boer in Raamsdonksveer. De openingstijden vind je onder het kopje Openingstijden. Als je liever op zondag naar een tuincentrum in Raamsdonksveer gaat kun je ons overzicht bekijken van tuincentra met een koopzondag.

Heeft u vragen voor Tegelhandel Boer Raamsdonkveer? Vul onderstaand formulier in en uw vraag wordt automatisch doorgestuurd naar Tegelhandel Boer Raamsdonkveer.

Openingstijden Tegelhandel Boer Raamsdonkveer

 • Maandag:08:00 - 17:00
 • Dinsdag:08:00 - 17:00
 • Woensdag:08:00 - 17:00
 • Donderdag:08:00 - 17:00
 • Vrijdag:08:00 - 17:00
 • Zaterdag:08:00 - 16:00
 • Zondag:Gesloten
Van maart t/m september tot 17.30 uur geopend.

Locatie Tegelhandel Boer Raamsdonkveer

Recensies Tegelhandel Boer Raamsdonkveer

Beoordeling

 • Assortiment:
 • Service:
 • Prijs:
 • Algemeen:

Er zijn nog geen recensies gevonden over dit tuincentrum. Schrijf een recensie over dit tuincentrum en maak kans op een Nationale Tuinbon ter waarde van € 25,-

Iedere maand verloot Tuincentrum Overzicht.nl een Nationale Tuinbon – schrijf dus vandaag nog uw recensie!

Uw ervaring over Tegelhandel Boer Raamsdonkveer helpt andere tuinliefhebbers!

Vond u dit tuincentrum een aanrader? Of heeft u juist slechte ervaringen? Deel uw ervaringen en maak kans op een Nationale Tuinbon t.w.v. € 25,-*.  

U kunt uw recensie in het veld hieronder schrijven. Let daarbij op de volgende punten:

 • Schrijf tussen de 100 en de 1000 tekens
 • Vermeldt alles wat u kwijt wilt over: het personeel, producten, klantvriendelijkheid, bezorging, parkeren etc.
 • Let daarbij a.u.b. wel op het volgende: gebruik geen namen, e-mailadressen of telefoonnummers van het personeel en let op uw taalgebruik. Schrijf uw recensie niet in HOOFDLETTERS en stel geen vragen aan het tuincentrum.

Voor vragen kunt u het contactformulier gebruiken op onze eigen website (zie contactpagina).

* Winnaar krijgt per e-mail bericht

 • Assortiment:
 • Service:
 • Prijs:
 • Algemeen:

Door Emma Kemp

Meer over Tegelhandel Boer Raamsdonkveer

Tegelhandel Boer Raamsdonkveer is een tuincentrum dat u kunt vinden op Oosterhoutseweg 73d in Raamsdonksveer, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Tegelhandel Boer Raamsdonkveer is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Noord Brabant. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Raamsdonksveer? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Tegelhandel Boer Raamsdonkveer draaien: 0162 - 520 590. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Tegelhandel Boer Raamsdonkveer is gemiddeld met een 0 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!