Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag gesloten

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma08:00 - 17:00
  • Di08:00 - 17:00
  • Wo08:00 - 17:00
  • Do08:00 - 17:00
  • Vr08:00 - 17:00
  • Za08:00 - 16:00
  • Zogesloten
Openingstijden notitie

Van maart t/m september tot 17.30 uur geopend.

Tegelhandel Boer Raamsdonkveer

Logo Tegelhandel Boer Raamsdonkveer

Recensies Tegelhandel Boer Raamsdonkveer

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:
Wat vindt jij van Tegelhandel Boer Raamsdonkveer?

Meer over Tegelhandel Boer Raamsdonkveer

Tegelhandel Boer Raamsdonkveer is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Raamsdonksveer, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Tegelhandel Boer Raamsdonkveer is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Noord Brabant. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Raamsdonksveer? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Tegelhandel Boer Raamsdonkveer draaien: 0162 - 520 590. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Tegelhandel Boer Raamsdonkveer is gemiddeld met een 0 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!