Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma10:00 - 18:00
  • Di09:00 - 18:00
  • Wo09:00 - 18:00
  • Do09:00 - 18:00
  • Vr09:00 - 18:00
  • Za09:00 - 17:00
  • Zo10:00 - 17:00
Tuincentrum Overvecht Hoorn

Tuincentrum Overvecht Hoorn
(24) recensies

Logo Tuincentrum Overvecht Hoorn
  • Rolstoel vriendelijk
  • Café
  • Grote parkeerplaats

Recensies Tuincentrum Overvecht Hoorn

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Margreet Vis 20-12-2018

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Na een klacht, keurig een antwoord mail ontvangen. Maar helaas daar bleef het bij, geen oplossing aangedragen. Er werd ook niet meer gereageerd op telefoon of mail. Slechte klantenservice. Ook in de winkel, slechte ervaringen met de klantvriendelijkheid. En de groots aangekondigde kerstshow, stelde weinig voor.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Marc 05-04-2017

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Sinds Overvecht overgenomen is kom ik niet meer in dit tuincentrum. Al het personeel met kennis is weggepest hoorde ik, en er werken alleen nog jonge oproepkrachten zonder enige kennis. Je bent verplicht om de hele winkel door te lopen ook als je maar voor een artikel komt, zo hopen ze dat je meer koopt. Op de dierenafdeling liggen muizenkeutels en lopen er muizen rond. Personeel zag ik midden in de winkel pauzeren, en er is bijna geen personeel. De planten hangen er dood bij
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Bos 09-03-2017

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Toen ik laatst bij de info balie (die toch, naar de naam doet vermoeden daarvoor is) een vraag stelde, werd ik zo nurks aangekeken dat ik me afvroeg of ik de persoon in kwestie misschien beledigd had, simpel met mijn aanwezigheid. Slechte zaak hoor. Ook het feit dat er nog steeds konijntjes worden verkocht, maakt dat ik mijn inkopen liever ergens anders doe.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

John Beenen 30-06-2016

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Enkele dagen geleden het centrum bezocht. Moest alleen een plantje hebben maar wordt daarvoor toch gedwongen het hele modewinkeltje van hebbedingetjes af te lopen. Uiterst irritant. Er moet voor zulke klanten een short-cut komen naar de kassa. Verder was de bediening bij de kassa niet goed. Er moest lang (zeker 10 min) gewacht worden omdat een code bij een voorgaande klant ontbrak. Het verzoek om een invaller werd afgewezen 'omdat die bezig was'. Personeel moet beter opgevoed worden.DE KLANT GAAT ALTIJD VOOR!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Ruud 10-06-2016

5 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Wij wonen vlak bij het tuincentrum en kwamen er regelmatig langs om even te snuffelen en weer wat plantjes en spulletjes mee te nemen, en vaak ook voor de grotere , duurdere tuinbenodigdheden. De verbouwing van de winkel is echter beslist geen verbetering, je wordt gedwongen om de hele winkel door te lopen. We hebben die klacht al vaak aan het personeel doorgegeven, en weten dat dit dagelijks vele malen gebeurt. De bedrijfsleiding legt deze klachten echter stelselmatig naast zich neer, onder het mom dat de verbouwing zo veel geld heeft gekost. Dit mag zo zijn, maar als je daardoor omzet mist is dat ook duur! Het lijkt ons vrij arrogant gedrag naar de klant (en naar het personeel!) om deze klachten te negeren en sowieso al de keus om je klant onvrij in een route te dwingen! Voor ons een reden om het tuincentrum voortaan links te laten liggen en onze tuinartikelen in een meer klantvriendelijke omgeving te zoeken, ook al is dit veel verder weg. Gemiste kans, het is nu over, Overvecht!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van Tuincentrum Overvecht Hoorn?

Meer over Tuincentrum Overvecht Hoorn

Tuincentrum Overvecht Hoorn is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Hoorn, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Tuincentrum Overvecht Hoorn is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Noord Holland.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Hoorn? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Tuincentrum Overvecht Hoorn draaien: 0229-271717. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Tuincentrum Overvecht Hoorn is gemiddeld met een 3 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!