Vind jouw tuincentrum

TuinTuin
Beoordeling

Bent u op zoek naar de openingstijden van Tuincentrum Overvecht in Schagen? Dan bent u hier op het goede adres! Bij Tuincentrum Overvecht in Schagen vindt u een groot assortiment in tuin, terras, huis en dier. Parkeren? Geen probleem. Tuincentrum Overvecht in Schagen heeft een ruime parkeergelegenheid. Een leuke ervaring met Tuincentrum Overvecht in Schagen in Noord-Holland? Schrijf een recensie! Hieronder treft u de actuele openingstijden van Tuincentrum Overvecht in Schagen. Geen koopzondag? Dan vindt u hier een overzicht van tuincentra met een koopzondag in de buurt van Schagen.

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Tuincentrum Overvecht Schagen?
  • Maandag10:00 - 18:00
  • Dinsdag09:00 - 18:00
  • Woensdag09:00 - 18:00
  • Donderdag09:00 - 18:00
  • Vrijdag09:00 - 18:00
  • Zaterdag09:00 - 17:00
  • Zondag10:00 - 17:00

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Cees 2021-12-07 16:58:28

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

heb de afgelopen 2 jaar dahlia's gekocht die geleverd worden door de fa Baltus. alle keren 6 stuks gekocht het ene jaar kwamen er 3 niet op en het afgelopen jaar 2 niet bovendien zit er bij meerdere dahlia's niet in het zakje wat er beloofd wordt. Dus de klant wordt niet serieus genomen. Koop ze in het vervolg wel bij Fluwel die leveren wat ze beloven
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Angelica 2020-10-25 08:25:19

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Verkopen zieke kamerplanten. Een jaar geleden een mooie "Pachira Aquatica"gekocht, na een paar weken werd de plant lelijk, de plant zat onder de bladluizen. van alles gedaan om haar te redden maar het werkte niet. Toen na het tuincentrum gegaan om de planten die daar nog stonden te bekijken, ze zaten ook onder de bladluizen. Met een medewerkster over de plant besproken en ook de bladluizen laten zien. Haar advies, "als het nog een keer gebeurt kom maar even terug dan kunnen we iets voor u doen". Op 4 september jl. 2 nieuwe kamerplanten gekocht na 1,5 maanden precies hetzelfde maar nu vol met spint. Naar het tuincentrum gegaan het verhaal verteld, ze snapten het wel maar hun advies was "Mevrouw behandel maar de planten tegen spint!" misschien helpt het. Dat is jammer want ik kom daar niet meer terug.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Henk van Zanten 2020-06-04 12:49:00

10 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Het begon een maand gelden goed. Uiteindelijk veel aanbod van buitenplanten en goed gepresenteerd. Dit gaat het worden dacht ik, In Schagen is er beslist ruimte voor een mooi tuincentrum. Maar het blijft zorgen geven. Gisteren op bezoek bij de buitenplanten: weinig aanbod. Slappe planten omdat ze onvoldoende water hebben gekregen. Zo jammer. Dus: in de auto naar de Boet. U begrijpt het al. Prima. Overvecht doe meer je best voor de klanten uit de regio Schagen. Klanten dus kansen genoeg maar je moet ze wel pakken.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Adv. Bol.com Gardena

Bezoek Tuincentrum Overvecht Schagen

Gelegen in het pittoreske Schagen bevindt zich een ware groene oase - Tuincentrum Overvecht Schagen. Een betoverende plek waar groenliefhebbers samenkomen en inspiratie opdoen. Met een breed assortiment en een gezellige sfeer is dit tuincentrum een verademing voor elke tuinier.

Ruime Openingstijden voor Optimaal Gemak

Bij Tuincentrum Overvecht Schagen streven we ernaar om onze klanten het ultieme winkelgemak te bieden. Daarom zijn onze openingstijden ruim opgezet. Van maandag tot en met zaterdag staan de deuren wijd open, en zelfs op zondag verwelkomen wij u graag. Zo kunt u op elk gewenst moment genieten van ons uitgebreide assortiment en deskundig advies.

Eenvoudige Routebeschrijving voor een Groene Bestemming

Om uw bezoek aan Tuincentrum Overvecht Schagen zo soepel mogelijk te laten verlopen, bieden wij een eenvoudige routebeschrijving aan. Gelegen op een strategische locatie in Schagen, is ons tuincentrum gemakkelijk bereikbaar per auto, fiets of openbaar vervoer. Op onze website vindt u gedetailleerde instructies om stressvrij uw groene bestemming te bereiken.

Divers Assortiment voor Iedere Tuinier

Bij Tuincentrum Overvecht Schagen staat diversiteit hoog in het vaandel. Of u nu een doorgewinterde tuinier bent of net begint met uw groene avontuur, ons assortiment is zorgvuldig samengesteld om aan al uw tuinbehoeften te voldoen. Van prachtige planten en bloemen tot tuingereedschap en decoratie - ontdek de eindeloze mogelijkheden die ons tuincentrum te bieden heeft.

Beleef de Groene Passie bij Tuincentrum Overvecht Schagen

Stap binnen bij Tuincentrum Overvecht Schagen en laat u onderdompelen in een wereld van groene passie. Ons vriendelijke personeel staat klaar om u te verwelkomen en te begeleiden bij het realiseren van uw tuindromen. Ervaar de magie van tuinieren bij Tuincentrum Overvecht Schagen, waar elk bezoek een nieuwe ontdekking is voor uw groene paradijs.