Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
 • Ma10:00 - 18:00
 • Di09:00 - 18:00
 • Wo09:00 - 18:00
 • Do09:00 - 18:00
 • Vr09:00 - 18:00
 • Za09:00 - 17:00
 • Zo10:00 - 17:00
Tuincentrum Overvecht Schagen

Tuincentrum Overvecht Schagen
(18) recensies

Logo Tuincentrum Overvecht Schagen
 • Rolstoel vriendelijk
 • Café
 • Grote parkeerplaats
 • Tuincafé
 • Speeltuin (binnen)

Recensies Tuincentrum Overvecht Schagen

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Henk van Zanten 04-06-2020

7 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Het begon een maand gelden goed. Uiteindelijk veel aanbod van buitenplanten en goed gepresenteerd. Dit gaat het worden dacht ik, In Schagen is er beslist ruimte voor een mooi tuincentrum. Maar het blijft zorgen geven. Gisteren op bezoek bij de buitenplanten: weinig aanbod. Slappe planten omdat ze onvoldoende water hebben gekregen. Zo jammer. Dus: in de auto naar de Boet. U begrijpt het al. Prima. Overvecht doe meer je best voor de klanten uit de regio Schagen. Klanten dus kansen genoeg maar je moet ze wel pakken.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

jan Breed 04-03-2019

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

mooi tuincentrum, lekker stukje wandelen in de binnen natuur.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Marga van Eekelen 01-03-2019

5 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

In September 2018 buitenpotten gekocht , nu in februari beginnen de potten uit elkaar te vallen. Telefonisch contact.gehad met medewerkster van Overvecht. Zij had weinig tijd en ik moest maar een mail gaan schrijven. Zo gezegd zo gedaan, dus mail met foto's door gestuurd. Maar tot nu toe geen antwoord gekregen. Voor potten van €75 per stuk mag ik toch wel wat meer verwachten, maar ik lrijg helaas geen antwoord.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

B. Brandt 01-04-2018

8 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Helemaal eens met de recensie van E. Knelissen. Véél te lange looproute. Heb dat al meerdere malen laten weten, maar de klant tegemoetkomen .... Lekker het hele eind laten lopen, misschien wordt er door de klant nog iets extra gekocht. Houd het a.u.b. klantvriendelijk!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

E.Knelissen 11-12-2016

9 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Wij zijn blij met het vernieuwde tuincentrum. Alle afdelingen ,zien er netjes en verzorgd uit. Wij vinden het zeer vervelend wanneer je even snel een aankoop moet doen, dat men eerst de hele zaak moet doorlopen,om bij de kassa te komen!! Het zou prettig zijn,- net zoals bij andere tuincentra's ,-een verkorte route naar de kassa!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van Tuincentrum Overvecht Schagen?

Meer over Tuincentrum Overvecht Schagen

Tuincentrum Overvecht Schagen is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Schagen, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Tuincentrum Overvecht Schagen is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Noord Holland.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Schagen? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Tuincentrum Overvecht Schagen draaien: 0224-216700. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Tuincentrum Overvecht Schagen is gemiddeld met een 2.8 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!