Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma10:00 - 18:00
  • Di09:00 - 18:00
  • Wo09:00 - 18:00
  • Do09:00 - 18:00
  • Vr09:00 - 18:00
  • Za09:00 - 17:00
  • Zo12:00 - 17:00
Tuincentrum Overvecht Obdam

Tuincentrum Overvecht Obdam
(4) recensies

Logo Tuincentrum Overvecht Obdam
  • Rolstoel vriendelijk
  • Grote parkeerplaats
  • TuincafĂ©

Recensies Tuincentrum Overvecht Obdam

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

sabina 05-12-2016

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Ik kom iedere jaar van duitsland om met mjin dochter en man sinterklaas te fieren. ik find het nu heel gezellig dat je koffie kan drinken in het tuincentrum. Wij hebben en heel liefe pusje gezien in de winkel. woont die da ? Mifn dochter will nu heel graag weten, waar die pus vandan komt? Sorry voor mijn slechts Nederland! Groetjes uit duitsland!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Anne Vellinga 06-02-2016

9 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Ik was vanmiddag bij Overvecht Obdam. Op de tafel achter de ingang stonden grote bakken en kleine bakjes met bloembollen en een bordje met twee prijzen: 12,95 en 4,99. De kassaman vroeg echter 5,99. Toen ik het bordje erbij haalde, kleineerde hij dat er bloembollen stond en niet blauwe druifjes. Hierbij schort het alles aan toon, houding, warenkennis en klantvriendelijkheid. Het gaat me niet om die euro, maar om de manier van doen. Voortaan ga ik naar een ander tuincentrum waar mensen werken met plantenkennis en vriendelijkheid.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

karin bakker 28-01-2016

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

ik mis deze weken onwijs overvecht,even plantjes halen en vooral dierenvoer,ik hoop dat ze gauw weer open gaan :)
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Ellen 05-11-2011

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Het ziet er weer prachtig uit. Ze hebben weer heel veel werk gemaakt van de kerstshow en als je er binnen loopt heb je alweer zin in de maand december. In elke slijl is wel iets leuks te vinden. Alles is duidelijk geordend. Mijn complimenten
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van Tuincentrum Overvecht Obdam?

Meer over Tuincentrum Overvecht Obdam

Tuincentrum Overvecht Obdam is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Obdam, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Tuincentrum Overvecht Obdam is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Noord Holland.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Obdam? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Tuincentrum Overvecht Obdam draaien: 0226-454275. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Tuincentrum Overvecht Obdam is gemiddeld met een 3.7 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!