Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma10:00 - 18:00
  • Di09:00 - 18:00
  • Wo09:00 - 18:00
  • Do09:00 - 18:00
  • Vr09:00 - 18:00
  • Za09:00 - 17:00
  • Zo10:00 - 17:00
Tuincentrum Overvecht Eemnes

Tuincentrum Overvecht Eemnes
(6) recensies

Logo Tuincentrum Overvecht Eemnes

Recensies Tuincentrum Overvecht Eemnes

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Geraldine 14-01-2016

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Hallo, Jammer , afgelopen dinsdag 12 januari 2016 stond ik voor een gesloten toegangsdeur, ivm inventarisatie. Oke kan ik begrijpen. Moet gebeuren. Maar vandaag donderdag 14 januari keek ik op jullie website en jullie zijn open. Mooi toch, maar wat schertste mijn verbazing,(ben toch nog even gaan bellen omdat ik iets wilde weten over een bepaald artikel), en toen gaf u aan dat u nog steeds gesloten bent, en verwees naar de website, die ik eerder heb bezocht en waarin u zegt dat u gesloten bent. Dat heeft u dus niet goed voor elkaar!!! JAMMER!!!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Mar 11-01-2016

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Ik kom hier geregeld en wordt meestal vriendelijk en professioneel geholpen. Natuurlijk is elk persoon anders, maar de meneer die ik sprak bij de planten heeft er echt verstand van en de dame bij de dierenbenodigdheden heeft me heel goed geholpen en nuttige tips gegeven. Ik kom er graag, zeker wanneer er leuke aanbiedingen zijn!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Milla 19-07-2015

12 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Omdat iets in de garantie termijn kapot was gegaan, zou het na veel moeite, gezeur en beledigingen eindelijk opgestuurd worden naar de fabrikant voor reparatie. Na weken was het nog niet terug en na vele telefoontjes van mijn kant, kon ik het eindelijk op komen halen. Het bleek niet gerepareerd en in zeer slechte staat. Het had duidelijk maanden ergens in hun eigen magazijn gelegen. Zeer slechte service. Geen excuses, niets. Ik ben zeer respectloos geholpen en ik ben er sindsdien ook nooit meer geweest (is al een paar jaar geleden).
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

A.E.Honing 23-03-2015

15 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

altijd heel tevreden tot de vorige week. Een nationale tuinbon gekregen van €100,-. Flink wat leuke dingen gekocht voor €38,-. Bleek bij de kassa dat ik dat niet kon betalen met m'n bon, terwijl er toch duidelijk opstaat dat je het in gedeelten mag opmaken! Toen maar zelf betaald want ik had geen zin alles weer terug te zetten...Teleurstellend.....
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Els Mooij 31-08-2014

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Prima service en als mijn hondenvoer niet voorradig is in de winkel, bellen ze me als het binnen is. Hoeft nu niet meer, want dit voer is ook sinds kort op de site te verkrijgen. zaden voor de moestuin haal ik hier, groot assortiment.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van Tuincentrum Overvecht Eemnes?

Meer over Tuincentrum Overvecht Eemnes

Tuincentrum Overvecht Eemnes is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Eemnes, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Tuincentrum Overvecht Eemnes is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Utrecht.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Eemnes? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Tuincentrum Overvecht Eemnes draaien: 035-5387711. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Tuincentrum Overvecht Eemnes is gemiddeld met een 3.4 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!