Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma10:00 - 18:00
  • Di09:00 - 18:00
  • Wo09:00 - 18:00
  • Do09:00 - 18:00
  • Vr09:00 - 18:00
  • Za09:00 - 17:00
  • Zo12:00 - 17:00
Tuincentrum Overvecht Almere

Tuincentrum Overvecht Almere
(16) recensies

Logo Tuincentrum Overvecht Almere
  • Rolstoel vriendelijk
  • Café
  • Grote parkeerplaats

Recensies Tuincentrum Overvecht Almere

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Slot 26-09-2021

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Het is een mooi verzorgd tuincentrum.Ik mis wel personeel in de winkel aan wie ik het een en ander wil vragen.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

I de jong 15-12-2020

5 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Ik kwam hier al jaren maar dit was de laatste keer. Slechte medewerkers die wat je ook vraagt het niet weten, de prijzen kloppen niet als je bij de kassa komt. Als invalide nauwelijks toegankelijk in dit doolhof. Geen tuincentrum maar design centrum geworden. Gewoon een waardeloos tuincentrum maar gelukkig hebben we in Almere nog Intratuin, Ranzijn en Almere Plant, in ieder geval een concurrent minder voor deze zaken want Overvecht is Overvecht niet meer.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Van der Snoek 16-12-2016

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Net terug van tuincentrum. Bezoekje meer dan waard. Leuke kerstspullen. Veel dingen die je niet overal tegenkomt. Gisteren ook bij ranzijn geweest maar daar was echt veel en veel minder.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

C.j van Klaveren 04-11-2016

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Ik vind het een heel gezellig tuin centrum. We gaan vaak op zondag kijken naar al de mooie spulletjes. We gaan zelden zonder iets te kopen naar huis . Ook voor onze hond is er een ruime keuze .
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

b.langver 07-07-2016

11 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Mooi tuincentrum, we wonen op loop afstand komen er ook met enige regelmaat. Maar service werd al minder maar na vandaag niet meer. We wouden een insecten hotel kopen voor onze zoon (van zijn eigen centjes, dus niet te duur). Na een keus gemaakt te hebben (6.99 in de vorm van bijen raat) naar de kassa gegaan, aldaar word er verteld 14.95. Aangegeven dat er bij het product een andere prijs staat. Hierop werd niet gereageerd. Vervolgens zelf terug gelopen foto gemaakt en deze laten zien. Hierop kregen wij te horen dat degene die de schappen vult niet kan lezen, op mijn vraag welke dan de gene moest zijn voor 6.99 kreeg ik geen antwoord. Ook wou er niemand meelopen, waarop mijn vrouw aangaf dat we dan niet tot koop van het insecten huis zouden overgaan (immers weet ik nog steeds niet wat ik voor de 6.99 zou krijgen, dus kan geen vergelijk maken en ook niet besluiten eventueel bij te leggen voor mijn zoontje). Kreeg zij te horen dat ze dan maar vrijwilligers werk moest komen doen.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van Tuincentrum Overvecht Almere?

Meer over Tuincentrum Overvecht Almere

Tuincentrum Overvecht Almere is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Almere, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Tuincentrum Overvecht Almere is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Flevoland.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Almere? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Tuincentrum Overvecht Almere draaien: 036-5357800. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Tuincentrum Overvecht Almere is gemiddeld met een 3.1 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!