Zwanenburg Kies andere plaats
Nieuwsbrief

Iedere maand een nieuwsbrief vol inspiratie, tuintips & exclusieve kortigen in tuincentra en voor webshops? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief!

Terug naar het overzicht

Kerstshow assortiment Tuincentrum Overvecht Hoorn

Kerstshow

Tuincentrum Overvecht Hoorn in Hoorn heeft elk jaar een kerstshow die u kunt bezoeken om alvast heerlijk in de sfeer van de feestdagen te komen. U kunt hier terecht voor uw kerstinkopen: kerstbomen, kerstcadeautjes, kerstballen, kerstverlichting en een ruim assortiment aan kaarsen en andere sfeerartikelen. Bekijk de website van Tuincentrum Overvecht Hoorn om de actuele openingstijden van de kerstshow te vinden.

De kerstshow van 2018 bezoeken bij Tuincentrum Overvecht Hoorn

Tuincentrum Overvecht Hoorn heeft een mooie kerstshow voor u klaarstaan. U hoeft dus niet per se ver weg om u te laten inspireren! Geniet van de prachtig opgetuigde kerstbomen, complete kerstdorpen, mooi versierde kerstkransen en ingerichte kerststallen. Of u nu jaarlijks alles nieuw koopt of u alleen een dagje uit wilt. U kunt zich goed vermaken bij de kerstshow van Tuincentrum Overvecht Hoorn.

Wilt u weten of Tuincentrum Overvecht Hoorn in Hoorn de kerstversiering, het kerstcadeautje of de kerstverlichting verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum, bezoek de website of neem contact met ze op via de contactgegevens op Tuincentrum Overzicht.nl.

Contactgegevens, openingstijden, koopzondagen en klantbeoordelingen van Tuincentrum Overvecht Hoorn

Zoekt u de openingstijden, koopzondagen en ervaringen van andere klanten met Tuincentrum Overvecht Hoorn? Klik hierboven dan op de knop "Terug naar het overzicht". Daar vindt u de actuele openingstijden en andere informatie over Tuincentrum Overvecht Hoorn in Noord Holland. Zelf kunt u ook uw ervaringen delen, bijvoorbeeld over de kerstshow van Tuincentrum Overvecht Hoorn in Hoorn.

Tuincentrum Overvecht Hoorn
(24) recensies

Logo Tuincentrum Overvecht Hoorn